varu' maftei Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 (edited) Am nevoie de o pedala cu o intrare si doua iesiri, fara alimentare si setari, doar atat. O sa intru in ea din Send amp, prima iesire va merge la un speaker simulator si a doua merge in Return-ul ampului ca sa pot folosi si cabinet. Pe piata sunt multe ABY cu multe functii care nu imi trebuie si la preturi mari raportat la cum o sa o folosesc eu. Cine imi poate construi asa ceva ? Presupun ca e banal si as iesi la un pret mai bun. Multumesc anticipat pentru sugestii. Edited September 4, 2023 by varu' maftei Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Banal într-adevăr. Ți-aș face eu dar mă tem că transportul ar fi mai mult decât 3 mufe și o cutie. Sau și mai minimal, cablu "Y" direct dacă rămâne distanța aproximativ constantă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Scuze că mă bag in subiect, dar sunt curios de idee. Ce amplificator ai, la care vrei să faci routing-ul in felul ăsta? Înțeleg că vrei sa iei semnalul din preu și să-l bagi in PC/laptop și să-i adaugi cabsim -uri, etc... Eu am tot incercat la un moment dat cu ieșirea de linie din atenuator, deci după etajul final, auzeam și în cabinet, dar doar orientativ, îmi făceam din cabsim-urile din DAW cu totul altceva, după preferințe. What's the catch ?... ( aka care-i gheșeftu/șpilu?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
varu' maftei Posted September 4, 2023 Author Share Posted September 4, 2023 Vreau sa imi fac un setup portabil pt live: orange micro dark in torpedo c.a.b. direct in mixer/P.A., dar nu vrea sa ma bazez pe monitoarele cluburilor, asa ca vreau sa ma aud din cabinet. 1 hour ago, FiveseveN said: Banal într-adevăr. Ți-aș face eu dar mă tem că transportul ar fi mai mult decât 3 mufe și o cutie. Sau și mai minimal, cablu "Y" direct dacă rămâne distanța aproximativ constantă. Vorbim totusi prin PM. (nu stiu daca merge cu cablu, pt ca ar trebui si de instrument si de speaker) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Cel mai simplu, daca folosesti deja pedale in loop, e o pedala stereo - ultima in lant (rev, delay, ceva) din care iesi left inapoi in amp si right spre mixer Link to comment Share on other sites More sharing options...
varu' maftei Posted September 4, 2023 Author Share Posted September 4, 2023 10 minutes ago, vektor said: Cel mai simplu, daca folosesti deja pedale in loop, e o pedala stereo - ultima in lant (rev, delay, ceva) din care iesi left inapoi in amp si right spre mixer Da, stiam asta, dar nu am pedale in loop si nici nu vreau o pedala cu alimentare pt. asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex albanezu' Posted February 17 Share Posted February 17 În opinia mea poti folosi un DI pasiv, cu in/link XLR out (pentru cabsim / FOH), sau un DI stereo (de ex: Millenium Pocket DI 2) si conectezi canalele din link out la in). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts