Guest Ender_Eugen Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Trebuie sa recunosc, melodia nu ne apartine, insa cred ca interpretarea este bunicica:P Cover.mp3
Guest Ender_Eugen Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 maine imi vin restul de mel ca le-am at la masterizat. asta e prima facuta si implicit prima pe care am pus mana.
Guest Ender_Eugen Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 ma intreb ce s-ar intampla daca as participa la duelul de luna asta... ca tema (meodia, armoniile) e aceeasi
Guest brad_batran Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Felicitari pentru interpretare dar... cum se cheama piesa?
Guest Ender_Eugen Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 nu stiu ca o am de pe un vinil vechi. si pe vinil nu se mai distinge eticheta. oricum originala suna exact ca o chansoneta (asta si este). originala este cantata doar cu armonica si vioara.
midnight rider Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 cam la asta ma asteptam de la tine,adica la nivelul asta. EXCELENT
Susceptor Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 chitara are parti din hit the road jack. mie imi suna a dixie. oricum lovely :X :X :X
Guest Ender_Eugen Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 multumim. oricum mai e pana a apogeul muzical. ne chinuim si noi ca suntem la inceput:)
Guest Monyo Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Sper sa veniti odata si la TM!!! Succes in continuare!!! Numai bine! (5 stele)
Geiger Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 (edited) hmmm... Django Reinhardt si Grappelli? is that U ? Damn! Edited June 10, 2007 by Geiger
Guest Ender_Eugen Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 mersi mult. nu e grappeli si nici alt contemporan... e chiar foarte veche melodia asta. eu cred ca este o preluare char reusita. va multumim pt "laude":) incercam mai multe si cred ca vom reusi!!!
Muky Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Excelent! Felicitari! Nu stiu cum de mi-a scapat pana acuma... Mai aveti? Adica de dat ?
tatal Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 trebie sa recunosc, melodia nu ne apartine, insa cred ca interpretarea este bunicica:P Suna tare bine, bvo
Guest Ender_Eugen Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 (edited) postez acuma o inregistrare facuta la sala de concerte a facultati Billkent din turcia. am fost plecat 2 zile cu profesorul meu de vioara Maestrul George Visan, ca a avut de sustinut un masterclass acolo si am fost invitat sa cant in gala de premiere a violonistilor participanti. se aude cam prost pt. ca s-a inregistrat cu un multitrack vechi (cred ca primul aparut), si pe deasupra tipul care se ocupa de "recording" nu stia cum se foloseste ... so... enjoy it how you can... 01.Intermezzo_J.S.Bach.MP3 02.La_Campanella_Paganini.MP3 03.Aria_pe_coarda_Sol_J.S.Bach.MP3 04.Rondo_Capriciosso_Camille_Saent_Saens.MP3 Edited September 4, 2007 by Ender_Eugen
Guest Ender_Eugen Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 si ma gandeam ca pentru un stil in spiritul rgc, ar fi frumos sa ne vedem cativa instrumentisti, sa punem la cale vreo 3-4 melodi (si nu numai), sa le postam aici ca lumea sa se bucure. este doar o idee dar mi-ar placea! doritorii sa se arate!!!!!!!!! :)
Guest hututui Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 foarte frumos! foarte frumos, sper sa gasesti doritori sa duci la capat proiectul, chiar ar fi ceva deosebit. multa bafta si mai asteptam piese de la tine.
Guest Ender_Eugen Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Çok güzel, Ender Bey! Tesecur ederim (n-am diacritice ) multumesc pt mp3 converting. la mine nu mai merge sound forge...
maur Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 ocin harasho draghi druzia.... ...ar mai merge ceva django (like Cover)... ...dak mai aveti... bafta
Recommended Posts