Lucidwt200 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Care sunt pentru voi cele mai grele piese de cantat pe chitara? In orasul meu Mariachi nu poate sa-l cante nimeni inca,adica in orasul meu in grupul meu de chitaristi mai bine zis.Acum cateva ore am inceput sa-l invat si eu pare a fi usor .C'mon ziceti si voi ce piese grele ati intalnit pana acum pls.Ca as vrea sa le incerc si eu.
matei90 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Care sunt pentru voi cele mai grele piese de cantat pe chitara? In orasul meu Mariachi nu poate sa-l cante nimeni inca,adica in orasul meu in grupul meu de chitaristi mai bine zis.Acum cateva ore am inceput sa-l invat si eu pare a fi usor .C'mon ziceti si voi ce piese grele ati intalnit pana acum pls.Ca as vrea sa le incerc si eu. si care e orasul tau? :)
Alex_Strat69 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 solourile lu alexi laiho? nu inteleg ce asa coplicat la alexi laiho ........ le-ai invatat le studiezi ca dilimanu 3-4 ore pe zi vreo cateva luni si gata !!! nush de ce la multi li se par asa grele chestiile astea . Chitaristii de viteza , fie ca sunt mai buni sau mai putini buni , sunt in general usurel de interpretat dupa ce ai deprins tehnica , pt ca in general sunt destul de metrici si la locu lor . Intamplator am avut ore cu un columnist Total Guitar care i-a luat interviul lui Laiho si a transcris nush ce piesa de-a lui, si ne-a spus pentru el o transcreiere de genu asta e joaca de copil , mult mai grele fiind chestii gen SRV , Eric Johnson etc , care se joaca cu ritmuri , nu-s pe timp , fac bendinguri mai ciudate . Si ontopic ... cred ca cea mai grea piesa care am intalint-o : Albert Lee - Country Boy !!!
denis_symbiotic Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Incearca ceva de la Spawn Of Possession sau Necrophagist...orice
dire_straits Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 walk of life,what is it-knopfler,jimi hendrix-little wing.
OntZ Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 piese de la Symphony-X, Sting of the Bumblebee(Manowar) (ii la bass, da nu-i rocket-science sa-l treci la chitara), si....... Sonata Lunii de Beethoven
Cursedone Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 (edited) van halen-eruption sau yngwie malmsteen-black star..cele mai grele cantece pe care le stiu edit: daca zici ca sunt numa guitar n00bs ar fi bine sa inveti iron maiden-phantom of the opera, judas priest-the sentinel(daca esti cu rock-ul) daca nu, oricum led zeppelin-stairway to heaven. efect imediat tip "" Edited June 4, 2007 by Cursedone
Guest andreistoica Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 (edited) Marty Friedman(Megadeth) are solouri grele... parerea mea. De la noi: soloul de la Altar-Mum al lui Nimrod Edited June 4, 2007 by andreistoica
Razvan S. Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Ati uitat de Michael Angelo Batio Pai ar fi de la el, odata no boundaries la sweep dak nu t stii...nu t stii , ahh to alpha sector 2 cu trioletii aia haotici + Ce sa mai zik ca is f f putini care canta ambidextru (si asta nu la ambele maini deodatata ) asa ca Batio ar fi un exemplu la solo-uri grele Si de ce nu, Joe Stump cu Speedball Sonatina,Cadenza Diablo...and so on
hades Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Mie mi se pare mai ...dificil ce este lent cam in gen blues, trebuie sa simti ceea ce faci; sa ai un feel`ing deosebit si concentrare, sa te ajute la ceea ce faci - cand vine vorba de suparari ..... sa tii ritmu` asta e de baza (lasand la o parte sunetul care trebuie sa fie curat..) nu consider ca trebuie cine stie ce - parerea mea doar - astept sa fiu corectat daca e cazul. Si sa nu se inteleaga gresit ca oricine acum poate scoate suparari din chitara, ci vreau sa zic ca nu necesita la fel de multa concentrare si delicatete . Cam asta am avut de zis...
matei90 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 studiul tehnic nr 17 din matteo carcassi chanterelle 470 op. 60 :)
Guest matei_matei Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 pentru cei care stiu.. steve vai - tender surrender, for the love of god, multe piese de la el sunt grele dar astea 2 in special...si aici ma refer la toate artificiile pe care le face ca linia melodica am scos-o in 5 minute... vorba aia: a second to learn, a life-time to master... greu greu de tot sa faci exact ce face el acolo
ilun Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 io ma chinui de multa vreme la mediteranean sundance varianta al di meola
bolly Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 paul gilbert-screaming blues 'o 'mania...am pus si un topic pe tema!in general omu e un chitarist cam ''defect ''si destul de inaccesibil
John Petrecce Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Care sunt pentru voi cele mai grele piese de cantat pe chitara? In orasul meu Mariachi nu poate sa-l cante nimeni inca,adica in orasul meu in grupul meu de chitaristi mai bine zis.Acum cateva ore am inceput sa-l invat si eu pare a fi usor .C'mon ziceti si voi ce piese grele ati intalnit pana acum pls.Ca as vrea sa le incerc si eu. Pai incearca The glass prisson dela DT. Daca ti se pare prea simpla poti sa te delectezi apoi cu Blind Faith tot de la ei.D Daca si asta te plictiseste poti aborda The odyssey de la Symphony X
Metabog Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Pai incearca The glass prisson dela DT. Daca ti se pare prea simpla poti sa te delectezi apoi cu Blind Faith tot de la ei.DDaca si asta te plictiseste poti aborda The odyssey de la Symphony X Glass Prison e usoara la chitara in comparatie cu altele, dar la tobe e moarte curata. Dupa cum am zis, cred ca Dance of Eternity e cea mai grea la chitara pentru DT, pentru ca in loc sa ai un solo acolo, toata piesa e... pe tot grifu in pana mea tot felu de forme de intins degetele 5 metrii, etc.
Alex_Strat69 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 io ma chinui de multa vreme la mediteranean sundance varianta al di meola da ba aia da piesa .... nasol de tot .... pana si bataia ritmica e naspa daca nu stii tehnica deflamenco !
Recommended Posts