Santal Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 Salut, Am un Jazz Bass, nu Fender, căruia i s-a rupt nut-ul. Caut de vreo săptămână un site reliable de unde aş putea să iau un nut, şi de aici, şi din afară, şi nu găsesc absolut nimic relevant. Am căutat pe Thomann, pe Muziker, pe Kytary şi pe site-urile de la noi. Poate mi-a scăpat mie ceva, dar aveţi idee de un site de unde aş putea cumpăra un nut???? Vă mulţumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Banish Posted April 14, 2021 Share Posted April 14, 2021 Pragus chitara bass 42 mm (magazinulrapsodia.ro) incearca aici, sau poate la MC music din bucuresti: Graphtech Tusq XL Jazz - Pragus chitara bas ▷ MCMUSIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarhead Posted April 14, 2021 Share Posted April 14, 2021 ... sau vb. cu Picnic :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cotrusvlad Posted April 15, 2021 Share Posted April 15, 2021 Mai bine mergi la cineva sa iti faca din os. Ideea e ca si daca iei unul gata facut din magazin, o sa aiba nevoie de ajustari, inclusiv adancimea sloturilor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Burcea Posted April 15, 2021 Share Posted April 15, 2021 17 hours ago, Andrei Banish said: Pragus chitara bass 42 mm (magazinulrapsodia.ro) incearca aici, sau poate la MC music din bucuresti: Graphtech Tusq XL Jazz - Pragus chitara bas ▷ MCMUSIC GraphTech-ul e in stoc, am verificat acum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts