www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Andrei Banish

Newcomers
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

0 Neutral

About Andrei Banish

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucharest, Romania

Other Information

 • Gear
  Epiphone Les Paul Standard 2010
  Boss Katana 100 MKII 2x12

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vai, acum am citit, multumesc enorm pentru raspunsuri. S-a uitat tata si a relipit multe dintre fire si a reusit, doza de la bridge merge impecabil insa problema persista pe doza de la neck. A fost okay momentan, mi am facut treaba cu ea, avand in vedere ca nu foloseam foarte mult doza de la neck (o foloseam pentru un sound mai bass rich pe clean). Oricum, o sa urmez sfaturile si vad ce se intampla.
 2. Am inteles, mersi mult de raspunsuri, m-am uitat la ele si par in regula firele, am testat si rezistentele la ele (ma rog nu stiu cum sa testez ca lumea dar am incercat sa o iau logic) si nu stiu poate ar trebui sa le relipesc sa fiu sigur?
 3. Salut! Am un epiphone les paul standard din 2010 si dupa ce i am schimbat corzile si am strans putin potentiometrele, atata tot, chitara suna doar clean si pe cel mai distorsionat preset, de parca ar avea volumul la 1/10. Pe ambele doze suna la fel iar pot-urile de ton nu functioneaza in sensul in care nu fac nimic daca le ajustez. Imi stiu chitara si cum suna inainte si sunt 99% sigur ca e de la chitara si ca nu era asa inainte. Am testat 3 amp uri si la fel face si am testat-o si pe doua cabluri diferite. Am luat si multi-metrul si am testat diferite chestii, cablurile, rezistenta, pare in regula dar desi nu ma pricep din ce am observat valorile la doze au aparut mai mici decat pe internet si ma gandesc ca asta indica o lipsa de putere in doze, din nou, nu ma pricep. Ma gandesc sa o duc la un lutier priceput dar poate este totusi cineva aici care ma poate ajuta.
 4. Pragus chitara bass 42 mm (magazinulrapsodia.ro) incearca aici, sau poate la MC music din bucuresti: Graphtech Tusq XL Jazz - Pragus chitara bas ▷ MCMUSIC
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.