www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

O stiam si pe aia si pe alte travel guitar . 

Cine de pe forum merge la munca cu chitara ? Bineinteles inafara de cei care sunt chitaristi . Cu lipsa timpului nu prea e gluma !

Unde gasesc pe forum ''cantarile'' tale ?

Posted (edited)
23 minutes ago, Arcteryx said:

Cine a zis ca nu am auzit de Suhr ? Am zis doar ca eu nu vreau , la electrica sunt 100% decis pe model . Si la electro-clasica la fel , la amplificatoare sunt departe .

De asta ce parere aveti :

https://www.thomann.de/ro/marshall_jvm410c.htm?ref=intl&shp=eyJjb3VudHJ5Ijoicm8iLCJjdXJyZW5jeSI6IjIiLCJsYW5ndWFnZSI6InJvIn0%3D#bewertung

Daca tot globul pamantesc spune ca lampile sunt ''catharsis'' , vreau si eu !

Care-s Suhr? Alea pe care le-ai postat ieri, headless?

Also, daca vrei un amp Marshall corect ( si nu atat de overkill ca JVM ) uite aici: https://www.thomann.de/ro/marshall_dsl40cr.htm?ref=search_rslt_40cr_422013_0_0_5e2605c8-9c20-4548-b6a8-5c9fee6cbeaf E amazing!

Edited by SKU
Posted (edited)
19 minutes ago, SKU said:

In fine sa te uiti la DSL40CR daca vrei un Marshall ok.

Multumesc pentru recomandare . La prima vedere mi se pare foarte ok :

- arata elegant , bagati acum mistouri:lol: si are butoanele in fata

- 40 W cred mega suficient pentru un amplif pe lampi

- e cu ''yes'' la toate conexiunile

- pe mostrele de sunet de la Thoman suna aproape exact cu ce prefer eu , sunet clasic foarte placut

- pret foarte bun

O sa-l studiez cu atentie !

UPDATE - Foarte frumoase dar Gibson Les Paul Standard :rulez:, ramane !

Edited by Guest
Posted (edited)

Man, Marshll DSL plus Les Paul = Love.

Eu zic să te uiți puțin și la Epiphone tribute 60 plus, că vin cu electronică și doze USA, cutie, tot ce vrei. Dacă nu e un criteriu important să scrie Gibson pe headstock sau să pută chitara a vanilie de la finișul nitro, s-ar putea să te coafeze. Sau un les paul Tokai

Edited by apocapsile
Posted (edited)

Epiphone Tribute am eu si e total ok. 

Tokai LS128 e putin mai scumpa dar iar e magnifica :D

Tokai LS1-R9 daca esti bogat si vrei o chitara absolut superba facuta la standarde de Gibson Custom Shop sau mai sus.

Eu, personal, din ce am mai testat la Kytary, nu pot sa zic ca . am fost super surprins de Gibson ( tinand cont de pret ) dar chiar si asa imi plac si you can't go wrong with Gibson Standard.

Edited by SKU
Posted

O sa ma uit la toate , mai am vreo 2-3 luni pana la achizitie . Luna asta iau electro-clasica , e decis !

PS - Nu sunt bogat !