UTBDolph Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 Va salut! Postez câteva poze cu conversia mea a unui strat la headless deoarece nu găsești foarte multe despre asta pe internet și poate pe cuiva ii este de folos. 4
apocapsile Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 Foarte drăguț, îi șade bine decapitat și cu floydul ăla țapăn Ceva making of ai?
UTBDolph Posted January 24, 2020 Author Posted January 24, 2020 Acum 51 minute, vektor a spus: Pacifica 3xx/4xx ? Cort g210
UTBDolph Posted January 24, 2020 Author Posted January 24, 2020 Acum 55 minute, apocapsile a spus: Foarte drăguț, îi șade bine decapitat și cu floydul ăla țapăn Ceva making of ai? Nu am poze din lucrare, pentru ca dincolo de decapitare nu a fost mare lucru.. Ci doar putina magie de bormasina pentru ca am trecut de la un tremolo în 5 șuruburi la acesta, în doua puncte. Despre bridge pot spune.. Este destul de ok, își face treaba, este făcut din chinezium și cupru:)) "nut-urile" astea individuale estimez ca în vreo doua schimbări de corzi ma vor lasa.. Și cred ca o sa încerc cu un nut de Floyd Rose. Deci este ok, dar pentru un build mai serios nu l-aș alege. Despre chitara pot sa zic ca sunt câteva diferențe. Ma așteptăm să fie mai ușoară și mai manevrabila, dar acum vad și cât este de utila o chitara headless, chiar dacă nu e Kiesel sau Strandberg.. Pentru cine vrea sa isi pună pe perete și un headless fără sa golească conturile, merita sa iei un Affinity, de exemplu și sa îl convertești. Plus ca am observat ceva mai mult volum și sustain, bănuiesc ca datorita faptului ca se transmit vibrațiile într-un mod mai direct către lemnul gatului, spre deosebire de atunci când are headstock și se mai pierd din vibrații. 2
apocapsile Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 (edited) Bun așa, s-o stăpânești sănătos! Cine știe, poate chineziumul e mai zdravăn decât indonezium în cinci șuruburi Edited January 24, 2020 by apocapsile 1
alinu_tau Posted January 25, 2020 Posted January 25, 2020 De unde ai cumparat floydu ala? Si cat a costat? 2
Recommended Posts