adrianni Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 (edited) Pret: 0 RON Localitate: Buc Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Am nevoie de 2 sau 3 cutii de carton pentru chitara electrica in care sa incapa tipul de case din imagine care banuiesc ca e destul de comun. Contra cost evident pe cata vreme se afla in stare buna ca sa supravietuiasca unui transport in UE. Am fost deja la Guitar Shop si m-au ajutat, sincer mi-e cam jena sa mai apelez o data. Evident in Bucuresti. Multumesc Edited November 21, 2019 by adrianni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posho Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Acuma daca nu gasesti cutii poti imbraca tocurile in carton ondulat, niste scotch si cred ca suficient incit sa le protejeze si de julituri si de eventuale socuri. Ca tot asa, m-am trezit avind de trimis tot felul de lucruri de varii dimensiuni si mi se facuse jena sa tot cer cutii, cutiute si de-astea ba pe la farmacii, ba pe la Mega Image si asa. Cel mai simplu a fost sa merg la un brico-ceva (unde vind ei citeva modele de cutii de carton), sa iau o rola de folie cu bule, o rola de carton ondulat si niste scotch si sa imbrac ce aveam de trimis. Rezultatele au fost peste asteptari. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cereal Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Cei de la magazinul Rapsodia, de pe la Piata Alba Iulia m-au ajutat mereu. De multe ori. Incearca si acolo. Sunt foarte cumsecade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianni Posted November 22, 2019 Author Share Posted November 22, 2019 Salut, nu cred ca pot ambala in carton ondulat ca sa trimit in UE, nu cred ca rezista totusi la cum manevreaza curierii coletele. Prefer sa caut cutii de carton, ma gandesc ca trebuie sa aiba cineva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocapsile Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Magazinele de bricolaj ar fi cele mai ok. Eu unul am procedat de câteva ori cum a descris Posho, doar că am confecționat cutii din bucăți mari de carton gros (laturi ale unor cutii țapene) căptușite spre interior cu folie cu bule. Totuși, la câte magazine de instrumente sunt în București, cred că găsești câteva cutii de tocuri pe măsura potrivită. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airhead Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 sau Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianni Posted January 17, 2020 Author Share Posted January 17, 2020 Inca am nevoie de cutii, as mai avea de trimis cateva chitare prin lume, daca mai auziti pe cineva ca are disponibile va rog sa-mi dati un semn. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexCiortan Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 In caz ca iti poate fi de ajutor: https://in-pachet.ro/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianni Posted January 21, 2020 Author Share Posted January 21, 2020 Costa 1000 RON o cutie de chitara la link-ul de mai sus, prea scump. Poate mai apare ceva la vreun coleg de forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts