DraculVaDomni Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Joe Bonamassa, dar nu stiu melodia si nici nu ma asteptati cu rifful Iarasi sa nu te asteptam cu rifful ?
ronniefrown Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Joe Bonamassa, dar nu stiu melodia si nici nu ma asteptati cu rifful Da, e Joe Bonamassa, piesa se numeste So it's like that Sa puna cine vrea daca nu poate dudu, nici eu nu pot acum.
Guest Coffee Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Untitled.mp3 Solistul formatiei "se bucura" de atmosfera rece a mormantului impreuna cu un alt solist al aceluiasi gen muzical. omg
Guest Coffee Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 alice in chains - put you down? bravo. Baga riff.
Gorel Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 asta mi-a trecut prin cap acum. nu stiu cum se canta original, am auzit ca nici macar nu e in acordajul asta. riff_glazurat_cu_cacao.wma
StratMan Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 (edited) cred ca tu te-ai chinuit sa canti ceva din piesa The rain song/Led Zeppelin. figureaza pe albumele: Houses of the holly (versiunea de studio) si The song remains the same (versiunea live). ca idee, piesa se canta din tonalitatea A iar Jimmy Page foloseste un acordaj special al chitarei pt. piesa asta. in acordaj normal, o poti incerca transpusa cu un ton mai jos, adica din G. primul acord este G (3, x, 0, 0, 3, 3 - de jos in sus) iar al doilea acord este G7+ (3, x, 0, 0, 3, 2 - de jos in sus). scaderea care urmeaza este formata din 3 prinderi: G7 (3, x, 0, 0, 0, 1), G6,7 (3, x, 0, 0, 4, 1), G5,7 (3, x, 0, 0, 3, 1) si Eb (3, x, 1, 3, 4, x), restul urmand in alte episoade si sezoane (eu le-am cam vazut pe toate). oricum, ultima scadere, formata din 2 acorduri, inainte de a se incepe partea vocala, este: G#7,9 (x, x, 6, 5, 7, 6) si G7,9 (x, x, 5, 4, 6, 5). parerea mea este sa asculti cu mare atentie aceasta piesa si s-o inveti pe dinafara, daca doresti sa incerci sa o canti, fiind o piesa extrem de dificila. iti doresc mult succes si, in cazul in care am ghicit piesa, te rog sa postezi tu pt mine, in continuare, riff-ul urmator. Edited January 23, 2010 by StratMan
Gorel Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 aia se straduie sa fie melodia, sa puna cineva si in locul meu. preferabil NU IAR METALE SUBPAMANTENE
Doctor X Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 La repezeala, ceva: Ol zã iang duuudzzzzzzzzzzz...
Jake Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 (edited) La repezeala, ceva: Mott The Hoople - All The Young Dudes LE: too late Edited January 27, 2010 by Jake
Doctor X Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 LE: too late Nu-i bai, cedez dreptul de a posta urmãtorul riff.
Jake Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 (edited) Nu-i bai, cedez dreptul de a posta urmãtorul riff. Posteaza tu pls ...eu sunt praf si nici nu am cu ce sa inreg. Edited January 27, 2010 by Jake
powerballad Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 sper sa nu deranjez pe nimeni ca m-am bagat.am vazut ca nu mai e activitate si m-am decis sa pun si eu o piesa succes! guess.mp3
StratMan Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 (edited) sper sa nu deranjez pe nimeni ca m-am bagat.am vazut ca nu mai e activitate si m-am decis sa pun si eu o piesa succes! rainbow eyes/rainbow, de pe albumul long live rock'n roll. mai pune o piesa! Edited January 29, 2010 by StratMan
powerballad Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 (edited) una si mai grea @art vandalay:iertati-ma nu imi aparuse ca ati postat inainte unknown.mp3 Edited January 29, 2010 by powerballad
ronniefrown Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Daca permiteti: Jeff Beck (eventual cu Joss Stone:))- People Get ready. Trebuie s-o ghicesc si pe urmatoarea ?
ronniefrown Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Astept sa se ghiceasca totusi si la powerballad. Eu nu stiu ce e.
powerballad Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Astept sa se ghiceasca totusi si la powerballad. Eu nu stiu ce e. Hint : Neal Schon
powerballad Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Poate ca am exagerat putin cu piesa si nu vreau sa tin in loc topicul.Este e bijuterie destul de rara, se numeste Look into the future,piesa celor de la Journey de pe albumul cu acelasi nume din 76'.Primele 2 albume,cu alt vocal si alt stil less-commercial decat suntem obisnuiti de la Journey (gen Don't stop believing )sunt niste adevarate capodopere.Neal schon este chitaristul lor,tipul a cantat in trupa lui santana de la o varsta frageda.Se zvoneste ca a fost dat afara ca era aclamat la solo-uri mai puternic decat santana.Una peste alta,recomand cu caldura albumele "Journey" si "Look into the future". http://www.youtube.com/watch?v=ICbGFXmVh8E si imi cer scuze pentru offtopic,no harm intended @ronniefrown : Randul tau
StratMan Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Poate ca am exagerat putin cu piesa si nu vreau sa tin in loc topicul.Este e bijuterie destul de rara, se numeste Look into the future,piesa celor de la Journey de pe albumul cu acelasi nume din 76'.Primele 2 albume,cu alt vocal si alt stil less-commercial decat suntem obisnuiti de la Journey (gen Don't stop believing )sunt niste adevarate capodopere.Neal schon este chitaristul lor,tipul a cantat in trupa lui santana de la o varsta frageda.Se zvoneste ca a fost dat afara ca era aclamat la solo-uri mai puternic decat santana.Una peste alta,recomand cu caldura albumele "Journey" si "Look into the future". http://www.youtube.com/watch?v=ICbGFXmVh8E si imi cer scuze pentru offtopic,no harm intended @ronniefrown : Randul tau cu regret, dar este cam mare diferenta intre ceea ce canti tu si ceea ce canta neal schon in piesa don't stop believing, eu fiind fan journey, asa ca nu ma mira faptul ca nu am recunoscut riff-ul. pentru ceea ce asculti si incerci sa reproduci, numai no offence. tot ceea ce pot sa precizez este ca grupul journey a fost format de de doi membri (supertalentati!) ai trupei santana, greg rollie (clape, vocal) si neal schon (chitara), dupa aparitia albumului santana III si a cuprins, alaturi de basistul ross vallory, in componenta imediat urmatoare, pe fantasticul vocalist steve perry (actualmente retras).
powerballad Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 cu regret, dar este cam mare diferenta intre ceea ce canti tu si ceea ce canta neal schon in piesa don't stop believing, eu fiind fan journey, asa ca nu ma mira faptul ca nu am recunoscut riff-ul. pentru ceea ce asculti si incerci sa reproduci, numai no offence. tot ceea ce pot sa precizez este ca grupul journey a fost format de de doi membri (supertalentati!) ai trupei santana, greg rollie (clape, vocal) si neal schon (chitara), dupa aparitia albumului santana III si a cuprins, alaturi de basistul ross vallory, in componenta imediat urmatoare, pe fantasticul vocalist steve perry (actualmente retras). inregistrarea mea vroia sa fie "look into the future" chiar asa off e?
ronniefrown Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Pun niste corzi si revin cu un riff putin mai incolo.
StratMan Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 inregistrarea mea vroia sa fie "look into the future" chiar asa off e? scuze pt confuzie
Recommended Posts