lungu cristi Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 Pret: 850 euro Localitate: Suceava Contact: 0747127768 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Chitara electrica grosman e ca si noua am cantat de cateva ori in casa doze emg mai multe informatii la tel,o dau cu cat am cumparat-o 850 euro,este o chitara mult mai scumpa decat pretul cu care am luat-o suna demential 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leopold Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 Succes la vanzare! Aflam si noi cu cat se da un Grosman la mana a doua Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 1 hour ago, lungu cristi said: o dau cu cat am cumparat-o 850 euro De ce as cumpara una sh de la tine cand pot sa iau una noua de la G ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 E bolt-on, deci nu e facuta de el de la 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKU Posted February 16, 2019 Share Posted February 16, 2019 (edited) 5 hours ago, vektor said: E bolt-on, deci nu e facuta de el de la 0. ? Ce ? Unde ai mai vazut corp din asta, mai ales sa aiba matching headstock? Ce legatura are ca e bolt on, lol. Poti cumpara un gat si sa-l lipestei set neck la fel de usor. Si in legatura cu pretul, poate omu se refera ca a luat-o SH cu 850 euro, nu de noua Edited February 16, 2019 by SKU Link to comment Share on other sites More sharing options...
lungu cristi Posted February 16, 2019 Author Share Posted February 16, 2019 cine nu crede ca e facuta de grosu sa sune la el,chiitara e facuta in bucuresti de grosu e handmade o vand pt ca mai am 5 chitari si sta degeaba a fost un moft de al meușnu sunt cantaret profesionist chitarile sunt un hoby! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leopold Posted February 17, 2019 Share Posted February 17, 2019 Curiozitatea mea nu se leaga de chitara ta si calitatile ei. In timp am cam invatat cu cat se da chitara brand de serie la mana a doua, o chitara brand custom la mana a doua, ba chiar si niste scule de lutier. Grosmannuri insa nu prea am vazut vandute. Asa ca-s curios sa aflu (pe pielea altuia) cu cat se vinde una, second hand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lungu cristi Posted February 17, 2019 Author Share Posted February 17, 2019 Chitara este ca si noua am cumparat-o pt ca am vrut un grosman,uitate pe facebook la cristiangrosu si ai sa vezi ca are una cu floyd rose cu 1000 euro,a mea e cu bridge fix de aia e mai ieftina ai s-o vezi tot la el pe facebook, am cântat de câteva ori in casa e un hobby de-al meu ,chitara mi-a facut-o la comanda nu e facuta pe vapor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lungu cristi Posted February 17, 2019 Author Share Posted February 17, 2019 M-am uitat acum pe facebook este si proba video si chitara cu mine cine este interesat vorbim la telefon,nu cânt in nici o trupă asa ca e păcat să stea în casă,super pt metal! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovu_tlk Posted February 17, 2019 Share Posted February 17, 2019 Mai baieti, voua nu vi se pare dubios numele Cristi Lungu? Nu seamana cam mult cu Cristi Grosu? Stilul de scris haotic pare similar. De asemenea interesant ca vinde si piese de chitara, neck blanks, chestii pe care cineva care isi doreste o chitra grossman nu cred ca le-ar avea. Cred ca ne aflam din nou in prezenta maestrului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lungu cristi Posted February 17, 2019 Author Share Posted February 17, 2019 Nu sunt grosu, piesele de neck mi le-am adus din america de la swetmac am vrut eu sa fac ceva si m-am liniștit asa ca am cumparat un grosman,iti dau nr lui de tel daca nu crezi intreaba-l pe el,eu asa stiu ca e handmade.Uitate pe facebook ca mai are vreo 2 chitare la vanzare si ai s-o vezi si pe asta ,daca nu era facuta de el nu punea postarea cu chitara sigur după cum il stiu eu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexCiortan Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 Eu sunt posesor ai unei chitari facute de Grosu de aproape 3 ani. Stiu ca sunt multi oameni care vb foarte multe lucruri despre el asa ca am sa subliniez cateva lucruri ( nu primesc nici un favor de la om ca scriu asta ): - omul are CNC si stie sa faca modelare CAD; nimic din ce vinde nu e adus din china si montat, fiecare corp este taiat la el in atelier - fiecare chitara e facuta dupa specurile celui care o cere, omul e destul de flixibil iar fiecare componenta este primita direct de la producator ( floyd rose , emg, schaller, hipshot, etc ) - in functie de ce lemne alegi chitarile pot fi si mai scumpe iar tonul poate fi diferit ( motiv pentru mix reviews ca nu suna bine, rolul omului e sa contstruiasca ce ii ceri; e si responsabilitatea cumparatorului sa se documenteze despre lemne si ton ) - motiv pentru care poate nu sunt multe scoase la vanzare este ca sunt instrumente reusite ( cel putin in cazul meu ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
lungu cristi Posted February 18, 2019 Author Share Posted February 18, 2019 Ai dreptate chitara a fost facuta cum am vrut eu,suna beton,am si proba video si o vand pt ca e păcat să stea degeaba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKU Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 Cati hateri lame ... spor la vanzare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lungu cristi Posted February 27, 2019 Author Share Posted February 27, 2019 840 euroi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted February 27, 2019 Share Posted February 27, 2019 1. 1 UP / zi (scrie in regulament). Orice reply este = 1 up. 2. "O dau cu cat am luat-o" nu se va intampla niciodata la o chitara noua. Cu atat mai mult la una custom. 3. Daca anumite comentarii vi se par nepotrivite, folositi report. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lungu cristi Posted February 28, 2019 Author Share Posted February 28, 2019 E pt ultima dată când scriu cine vrea informații pt chitara sa sune la tel,apropo pt cîrcotași grosu a vândut una ca a mea doar cu fl oyd rose care era 1000 euro,eu nu mai raspund la provocari m-am saturat de comentarii rautacioase!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lungu cristi Posted June 6, 2019 Author Share Posted June 6, 2019 800euro Link to comment Share on other sites More sharing options...
lungu cristi Posted June 13, 2019 Author Share Posted June 13, 2019 750 euro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts