Guest oancius Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Salutare tuturor:)Sunt si eu nou p'aci si m-am gandit sa imi arat chitara bass.Este un Ibanez BTB 200...sunt multumit de ea avand in vedere ca sunt mai Newbie in acest domeniu...dar cred ca am timp sa invat avand in vedere ca am doar 13 ani:D (cred ca sunt printre cei mai mici de pe forum) (btw...scuzati dezordinea) Cheers! nu cred ca e indicat sa tii televizorul asa de aproape de ampu ala xD s-ar putea sa crape...just kiddin' misto basuul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RaresD Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 nu cred ca e indicat sa tii televizorul asa de aproape de ampu ala xD s-ar putea sa crape...just kiddin' misto basuul hehe, mersi Intre timp mi-am schimbat si amplificarea. Si din fericire televizorul inca n-a patit nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bogdan(tl)91 Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 nu mai detine nimeni vreun bass electro acustic sau ceva de genu? eu unu ador bass-urile electroacustice:) :X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Hirnsäge, bas fretless custom cu doza tip Jazz Fender Aerodyne si corzi Fender 9050s Flatwounds Bine bre, dar tu nu stii ca ouale se vopsesc de Pasti, nu de Craciun? Link to comment Share on other sites More sharing options...
canstantzin Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Hirnsäge, bas fretless custom cu doza tip Jazz Fender Aerodyne si corzi Fender 9050s Flatwounds ce tare. tu ai facut paintjobul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
canstantzin Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 foarte dragut, s o stapanesti sanatos Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAY5 Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Hirnsäge, bas fretless custom cu doza tip Jazz Fender Aerodyne si corzi Fender 9050s Flatwounds Bravo imi place ce ai obtinute foarte original sa o stapinesti sanatos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Arhigfx Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Un mic Ibanez GSR205-Bk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adi *Korby* Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Aria Pro 2 Magna Series MAB20/5, plin de praf şi deşte. Urmează întreţinerea periodică. Abţibild făcut mai din topor, de test. Acolo intenţionez să pun un sticker (doar literele, fără fundal) printat. Ştie cineva unde-mi pot face în Cluj? Am de gând să mai fac două pe lângă cel cu nick-u'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alex2avs Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Ibanez GSR200EX <mi-a fost lene sa-i fac poza> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Brainwasher Vlad Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 OLP STINGRAY 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aurasbass Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Salutare la toti basisti.. Mi-am cumparat anul trecut Ibanez BTB 675 http://www.thomann.de/de/ibanez_btb675ntf.htm ca forma ,cum e echilibrat ,spatiul dintre corzi broad neck cred ca nota 9?DAR..... DAR??? dozele si prempu bartolini mk 2 lasa de dorit.foarte slabe.Am comandat in USA doze de la Nordstrand ,, fat stacks,, http://www.nordstrandpickups.com/bass-pickups/index.shtml ,si e alt ceva.Am citit ce fel de preamp folosesc cei de la Nordstrand bass si am optat..ptr. Aguilar OBP 3 http://www.aguilaramp.com/products_preamps_obp3.htm am obtinut basul pe care il doream, pot sa ma joc cu sunetul sa scot ori ce ton doresc.E altceva.... PS... Tot chinuinduma cu basul am primit de Mos Craciun<<<s-ai tina Dumnezeu obiceiul<<< un Fender Jazz bass deluxe 5 strings active-custom si m-am hotarat sal pastrez.Si sa vand Ibanezul Cei ce vor sal vada il gasesec la mica publicitate http://forums.rgc.ro/index.php?/topic/54331-vand-bass-ibanez-btb-675/ postez o foto. cu Fenderul meu ,nefiind fotogenic,o voi posta pe fimea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aurasbass Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Nu stiu cum sa incarc fotografia de pe calculator????? poate ma ajuta cineva?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sgiea Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 (edited) si eu pe aici . aria igb35, si momentan este scos la vanzare:)) 650ron Edited February 1, 2011 by sgiea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest malakian Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 si eu pe aici . aria igb35, si momentan este scos la vanzare:)) 650ron Am acelasi model acasa (chiar si aceeasi culoare) si sunt foarte multumit de el. Are doze active si e si foarte comod. Sus cu Aria Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Reita Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 (edited) hmmm..eu sunt nou pe aici:) dar as dorii sa imi postez si eu bass-urile mele:) Primul meu bass o fost un Jonson (faild!), iar am intalnit un baiat:) ce m-o ajutat sa mi-l fac dupa imaginatia mea:) deci acum e Custom. al2-lea bass este un Washburn Taurus T15 cu 5corzi:) sunt mandru de el:X >> Edited February 7, 2011 by Reita Link to comment Share on other sites More sharing options...
sgiea Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Am acelasi model acasa (chiar si aceeasi culoare) si sunt foarte multumit de el. Are doze active si e si foarte comod. Sus cu Aria da este bun si eu sunt multumit de el....si culoarea chiar iese in evidenta;) dat totusi nu e un bass extraordiar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JustNick Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 sal azi l-am primit deocamdata nu stiu sa-l folosesc dar in curand ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 Felicitãri! Am ºi eu un Yamaha. ) Sã-l cânți cu plãcere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Brainwasher Vlad Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 (edited) OLP stingray MODED ! Ce a ramas original in acest bass e lemnul,doza,si punctele negre de pe griff Modificari : -aplicare diferite substante pt protectia lemnului si a griffului -refreturire -relacuire -custom paint job -circuit activ pentru doza ( preamp clona MusicMan ) -modificare pickguard -schimbat absolut tot hardware ul din cromat in negru + controlplate -anumite reparatii ale lemnului -corzi noi = Warwick EMP -straplocks Warwick -switch pasiv / activ -schimbare jack -poturi noi -ecranare totala interior plus doza cu foita de cupru -eliminare nume si serie de pe fata si spatele headstockului si am pus semnatura mea -modificarea cavitatilor la lemn -gaurile vechi astupate si date altele urmatorul pas : nut de os....si o doza pasiva foarte suparata....caut un sunet metalic...cu multe " clang" uri ....very metal-ish...daca ma puteti ajuta...sau da niste pointuri...astept PM Edited August 11, 2011 by Brainwasher Vlad Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratosaurus Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 OLP stingray MODED ! Ce a ramas original in acest bass e lemnul,doza,si punctele negre de pe griff Modificari : -aplicare diferite substante pt protectia lemnului si a griffului -refreturire -relacuire -custom paint job -circuit activ pentru doza ( preamp clona MusicMan ) -modificare pickguard -schimbat absolut tot hardware ul din cromat in negru + controlplate -anumite reparatii ale lemnului -corzi noi = Warwick EMP -straplocks Warwick -switch pasiv / activ -schimbare jack -poturi noi -ecranare totala interior plus doza cu foita de cupru -eliminare nume si serie de pe fata si spatele headstockului si am pus semnatura mea -modificarea cavitatilor la lemn -gaurile vechi astupate si date altele urmatorul pas : nut de os....si o doza pasiva foarte suparata....caut un sunet metalic...cu multe " clang" uri ....very metal-ish...daca ma puteti ajuta...sau da niste pointuri...astept PM A iesit foarte frumos, felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelu_bass Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 (edited) Hai sa pun si eu.......music man din 1990 si GMR un bass f scump polonez... si amplificarea este tot a mea ... Edited August 14, 2011 by nelu_bass 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 GMR seamana foarte bine cu basii Mayones. Felicitari pentru rig, cred ca cei mai multi basisti te invidiaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelu_bass Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 GMR seamana foarte bine cu basii Mayones. Felicitari pentru rig, cred ca cei mai multi basisti te invidiaza. Salutare si multumesc.Asa este,seamana cu un Mayones.GMR din cate am inteles nu fac decat Custom-uri. Imi plac foarte mult basurile poloneze.Am avut ocazia sa incerc si cateva modele de la Mayones..Comodus ,Slogan..si un Patriot daca nu ma insel...,si un Jabba mi-ar fi placut sa incerc.Sunt chitari bass excelente.Am mai incercat un GMR Custom tot al basistului polonez Achim Rzichon (cel de la care am si actualul meu GMR)si suna foarte bine. Am inteles ca si chitarile electrice sunt foarte misto .. Amplificarile facute de ei sunt bune.Colegul meu de trupa Florin Serban a avut un head de chitara La Boga care suna foarte bine. Instrumentele poloneze sunt foarte calitative dar din pacate nu se prea stie pe la noi despre existenta lor,si mai ales din pacate nu avem posibilitatea de a incerca asa ceva. Am in vedere o "excursie" pana in Polonia...cand voi avea posibilitatea si sper sa fie in viitorul nu prea indepartat........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
caploua Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 am si eu aici 2 jucarei 1: fender 62 us vintage 2: cort curbow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexi C.O.B. Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Sunt mult mai bun cu chitara electrica, dar stiu putine si la bass Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelu_bass Posted May 18, 2012 Share Posted May 18, 2012 Warwick FNA Jazzman LTD 5 si un bass american Phillips Bulldog 5 ...si ce o mai fi prin poza aceea ) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cezar_dis Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 facand abstractie de jackson Link to comment Share on other sites More sharing options...
cezar_dis Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 (edited) rog un admin sa stearga postul de mai sus s-a intamplat ceva cu pozele Edited August 31, 2012 by cezar_dis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Genescu Alex Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 ibanez btb205 si http://www.behringer.com/EN/Products/BT108BPK-PB503-BK.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts