www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

sgiea

Active Members
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Buzau

Other Information

  • Band
    61.(sixtyone point)
  • Gear
    Ibanez Iceman ICB08 ltd

Recent Profile Visitors

7057 profile views

sgiea's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

6

Reputation

  1. Accept schimburi doar cu un bass in 4 corzi. Rockbass Corvette 5: - bridge monolitic (dintr-o bucata) - 3-piece maple neck, rosewood fretboard, standard side dot fret markers - adjustable nut - active eq: Vol, pickup mix, high, low -Corzi Elixir Singurul defect pe care il are se si poate vedea in ultima poza cu cheitele- are rupta o "ureche". Am de la vechiul proprietar si o cheita intreaga dar este pentru partea de sus a Headului. Bassul l-am luat de pe forum asa ca nu am modificat prea mult anuntul. Se pare ca nici eu nu ma inteleg prea bine cu 5 corzi.
  2. Salutare! Trupa As I fall din București își cauta solist! Suntem o trupa de metalcore/post hard-core într-o continua dezvoltare si vrem sa promovam acest stil. Cerințele noastre legate de voce ar fi: - Solistul sa poată canta scream/growl cat și clean -Sa fie dedicat trupei și sa aibe energia mereu cu el -originalitate -prezenta la repetiții 1-2 ori pe săptămână -posibilitatea de a susține concerte în București cât și în afara -și nu în ultimul rand vrem ca viitorul nostru coleg sa aibe un vibe pozitiv Contact: https://www.facebook.com/pmAsIFall/
  3. sgiea

    Ibanez EDA 905

    Vand/schimb bass Ibanez Ergodyne EDA 905 facut fretless. Electronica activa: Doza Ibanez plus Fishman piezo (bridge). Luthite body, rosewood fretboard, 5 corzi, Mono Rail bridge. Schimb doar cu un alt bass. Contact: Mesaj Telefon: 0744614835 (Robert)
  4. Pret: 1400 Lei Localitate: Bucuresti Contact: 0744614835 Accept schimburi: Nu accept schimburi Bassul a primit un upgrade de la fostul proprietar: -potentiometre schimbate -black bridge saddles -dozele originale au fost schimbate cu Seymour Duncan http://www.mcmusic.ro/chitara-bass-ro/bass-ro-5/bass-uri/seymour-duncan-sjb-2n-hot-for-jazz-bass-doza-bass Bassul poate fi vazut si testat in Bucuresti.
  5. Nu te ai razgandit pentru unul in 4 corzi?
  6. sgiea

    Warwick Corvette

    Pm sau numarul de telefon din partea de sus a anuntului: 0744614835
  7. Pret: 2500 lei Localitate: Bucuresti Contact: 0744614835 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Warwick Corvette standard 4 made in Germany. Fabricat in anul 2004. Doze mec pasive, insa dupa cum puteti vedea in poze, acum e activ si are 4 potentiometre, datorita unei imbunatatiri cu un preamp Glockenklang: Gockenklang 3-Band Electronic Preamp With 4 Potentiometers - active/passive switch (push/pull on volume control), balance control without volume reduction at mid position, treble control (+/-18dB @ 18kHz), bass control (+/-14dB @ 40Hz), mid control (+/-9dB @ 550Hz), pre-wired with highly flexible cables, staggered treble/bass. Powered via 9V battery. Bassul are nevoi de un set de corzi noi si o setare. Pentru mai multe detalii sau poze astept PM.
  8. sgiea

    Husa Fender

    Scuzati greseala din continutul anuntului. Telefonul meu nu functioneaza foarte bine..
  9. Pret: 90 Localitate: Bucuresti Contact: 0744614835 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Husa Fender pentru chitara electrica. A fost cumparata in vara insa nu a fost folosita niciodata. Buretele este foarte interior este foarte gros (asta asa ca descriere.
  10. Salutare! Caut trupa de rock, de preferabil alternativ, insa sunt deschis si pentru ceva mai metal. Sunt in Bucuresti si am 21 ani. Bassul meu este un Ibanez iceman icb08 ltd. Sunt disponibil in cursul saptamanii dar si in weekend pentru repetitii. Contact : PM Telefon: 0744 614 835 (Robert) Facebook: https://www.facebook.com/robert.sgiea
  11. Vand husa GEWA pentru chitara bass. Este nefolosita. Pret:50lei O pot aduce in Bucuresti sau Buzau. Contact Telefon:0744 614 835 PM
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.