Cosu Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 tot de pe acorduri.tk . sa speram ca nu se supara baietii Om bun Interpreteaza: Dan Andrei Aldea Transpunere: Matei Gheorghiu-Branaru http:// www.acorduri.go.ro undernet: #acorduri E||-------||------------------|-----------------|-----------------| B||-------||-------------1----|--0--------------|--3---------3----| G||-------||*--2--------------|-------2h---0----|-------2---------| D||--2----||*-------2---------|-----------------|--0--------------| A||-------||---0--------------|-----------------|-----------------| E||--0----||------------------|--0--------------|-----------------| -----------------|-----------------|-----------------|-----------------| --1---------3----|--1h---0h---1----|--3---------3----|--0h---1---------| --2----2----0----|--0--------------|-------2---------|--0---------2----| -----------------|-----------------|--0--------------|-----------------| --0---------2----|--3--------------|-----------------|-----------------| -----------------|-----------------|-----------------|--0--------------| -----------------|-----------------|-----------------|-----------------| --0---------0----|--3---------3----|--1---------1----|--0--------------| -------0---------|-------2---------|-------2---------|-------2h---0----| -----------------|--0--------------|-----------------|-----------------| -----------------|-----------------|--0--------------|-----------------| --0--------------|-----------------|-----------------|--0--------------| -----------------|-----------------|-----------------|-----------------| ------------1----|--3----1h---3----|--0--------------|--3---------0----| --2--------------|-----------------|-------2h---0----|-------2----0----| -------2---------|--0--------------|-----------------|--0--------------| --0--------------|-----------------|-----------------|-----------------| -----------------|-----------------|--3--------------|------------3----| -----------------|--0--------------|-----------------|-----------------| -------1----3----|--1----3h---1----|--0--------------|-------1---------| --2--------------|-----------------|--0----2----0----|--2----2---------| -----------------|-----------------|-----------------|-----------------| --0---------2----|--3--------------|-----------------|--0--------------| -----------------|-----------------|--3----2----0----|------------0----| -------0----2----|--3----2h---0----|------------2----|--0------------| --1----1---------|--3--------------|--3--------------|--1------------| --2--------------|-----------------|-------2---------|--2------------| ------------0----|-----------------|--0--------------|--2------------| --0--------------|-----------------|-----------------|--0------------| -----------------|--3--------------|-----------------|---------------| --0--------------||---------------|-----------------|-----------------| --1--------------||--1------------|--1----0----1----|--3------1h-3----| --2-------------*||--2------------|--2--------------|--0--------------| --2--------2----*||--2------------|--2--------------|-----------------| --0--------------||--0------------|--0---------0----|--2--------------| -----------0-----||---------------|-------3---------|-----------------| -----------------|--0--------------|--0--------------|-----------------| --0--------------|-------1---------|-------3----1----|--3------1h-3----| ---------2h-0----|------------0----|-----------------|--0--------------| -----------------|-----------------|-----------------|-----------------| -----------------|--3--------------|--3----2----0----|-----------------| --3--------------|-----------------|-----------------|--3--------------| -----------------|--1--------------|--0------------|-----------------| --0--------------|-------3---------|--1------------|-----------------| --0------2h-0----|------------2----|--2------------|--2---------2----| -----------------|--0--------------|--2------------|-------2---------| -----------------|-----------------|--0------------|--0--------------| --0--------------|-----------------|---------------|-----------------| ------------0----|--1--------------|---------------|-----------------| --1--------------|-------3---------|--3------------|--1h---0---------| -------2---------|-----------------|--2------------|------------2----| --2--------------|--0--------------|--0------------|-----------------| -----------------|------------0----|---------------|--0--------------| -----------------|-----------------|---------------|-----------------| -----------------|--0------------|--0----0----2----|--3------2h-0----| ------------0----|--1------------|--1----1---------|--3--------------| --0--------------|--2------------|--2--------------|-----------------| -------2---------|--2------------|--2---------0----|-----------------| -----------------|--0------------|--0--------------|-----------------| --0--------------|---------------|-----------------|--3--------------| ------------2----|--0------------|--0-------------|--0--------5t---|------|| --3--------------|--1------------|--1-------------|--1-------------|------|| -------2---------|--2------------|--2-------------|--2-------------|------|| --0--------------|--2------------|--2--------2----|--2-------------|------|| -----------------|--0------------|--0-------------|--0-------------|------|| -----------------|---------------|-----------0----|----------------|------||
Cosu Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 lasa ca e bine sa ramana pentru posteriatate si aici
Stefan Posted December 29, 2004 Author Posted December 29, 2004 lol ce tampit sunt. m-am uitat pe acorduri da am retinut ca sunt doar acordurile. my bad, oricum mersi de ajutor.
Guest cealicu_ca Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 a... si Guns - Used To Love Her... (daca nu pui la socoteala solourile desi... nici alea - ca e doua care este - sunt accesibile)
Stefan Posted January 9, 2005 Author Posted January 9, 2005 Si unul foarte simplu dupa mine (cred ca nu a mai fost zis) Behind Blue Eyes - Limp Bizkit. Simplu si dragut. uite pun si tabu aici
cearny Posted January 10, 2005 Posted January 10, 2005 Incearca originalul catat de The Who Nu zic ca L. B. nu e dragut, dar multi nu stiu de 'inspiratia' lor
Stefan Posted January 10, 2005 Author Posted January 10, 2005 Mersi de informatii. Aflasem si eu de cei de la The Who dar park suna mai marfa cel de la L.b.
Guest The_Magus Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Salut. Are cineva un tab mai simplut de la Hotel California ? Am gasit unele in format .gp4 sau .ptb dar mi se par cam complicate. Merci
hihi Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 pai, asa e melodia, mai complicata, ca sunt mai multe chitari, ma rog. O melodie usoara, este The Distillers - The Hunger
lex Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 sunt numai mel pe acorduri , sunt multe , simple si misto , care va intereseaza feel free
lex Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 damn , srry da nu ma lasa sa uploadez doc-u , zice k nam permisiuni , sunt in jur de 100 de cantece
Guest atepatate Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 de incercat ceva Scorpions: Holiday, Wind of change, Always Somewhere.... nu sunt grele deloc... mai ales daca ai cu cine sa faci un duet, e super....
Tzeus Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Ada Milea mai gasesti pe www.acorduri.go.ro parca daca nu gasesti pe luni ajung acasa si le pun eu. Depinde ce melodii cauti
Guest dark_loving_heart Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 mie mi se pare fff simplu introul de la nothing else matters...asta e tot ce stiu din pacate sunt incepatoare...am incercat si zombie k am citit k ar fi simplu...da sincer mie mi se pare ceva mai complicat ...why me????? loooooooolz...
Geiger Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 (edited) U2 - 40 (basul) Tot ce inseamna Rammstein Cramberries - Zombie Edited December 28, 2005 by Geiger
Guest decide Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 mahori sunt eo idipta..ori nuj ce am..de ce nu pot sa sincronizez chitara cu vocea???singura "melodie" lsa care pot e "melc melc codobel..." ..in rest..ori o iau inainte cu ghitara ori cu vocea...rapa cel putin imi iese "minunat"...doar cu chitara/doar cu voce poate....
izua Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 mahori sunt eo idipta..ori nuj ce am..de ce nu pot sa sincronizez chitara cu vocea???singura "melodie" lsa care pot e "melc melc codobel..." ..in rest..ori o iau inainte cu ghitara ori cu vocea...rapa cel putin imi iese "minunat"...doar cu chitara/doar cu voce poate.... rapa se pune ca mel' pentru incepatori? incerc de vreo 2 zile sa o zbarnai si nici macar nu stiu cum ar trebui sa sune .. exista o varianta "oficiala" ? stiu una cu 3 acorduri/vers, una cu 4 acorduri, si am mai gasit o variatiunie la aia cu 3..
Guest Impaler Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 rapa se pune ca mel' pentru incepatori? incerc de vreo 2 zile sa o zbarnai si nici macar nu stiu cum ar trebui sa sune .. exista o varianta "oficiala" ? stiu una cu 3 acorduri/vers, una cu 4 acorduri, si am mai gasit o variatiunie la aia cu 3.. Io-s damblagiu,nu cant fara voce chiar daca sincer sa fiu cant bucati din piese pana ies apoi trec mai departe. Cea mai usoara piesa ever ever de cantat cu voce cu tot este Lady In Black de la Uriah Heep.Am si G si un ritm usurel,plus ca piesa e arhicunoscuta si o fredonezi fara sa stai sa te gandesti. Si Don't Cry de la Guns e usoara.Dar...ca sa o cant cu voce, eu ... cant intro-ul pe note,desigur,ca e usor,apoi la strofe trec pe acorduri.Is this ok ?Si asa e cazul la mai multe piese.Unele portiuni merg pe note,altele cu acorduri.Desi la multe piese vad ca se pot canta cap-coada pe note din tab,uneori nu suna corect sa pui voce peste notele alea ca sa zic asa.Cand e solo e solo,in rest acoarde.Sugestii ?
TB_TM Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Probabil ti se pare ca nu suna bine vocea pe partiturile cantate pe note deoarece nefiind aceleas note pe care trebuie sa le canti cu vocea... te deruteaza. Pentru inceput e ok sa canti pe acorduri, eventual sa le arpegiezi...
Guest Impaler Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Probabil ti se pare ca nu suna bine vocea pe partiturile cantate pe note deoarece nefiind aceleas note pe care trebuie sa le canti cu vocea... te deruteaza. Pentru inceput e ok sa canti pe acorduri, eventual sa le arpegiezi... Sigur ca da,ai intuit corect.In plus exista in general mai mult decat o chitara in piesa,ceea ce amplifica sentimentul de...stiu si eu,ca ceva nu e acolo E o situatie ciudata,din care as vrea sa ies,sa cant cat mai fidel cu originalul,dar acum nu prea imi dau seama cum...i'll just keep on practicing:)
Guest marina Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Am incercat si eu sa cand IF de la Pink Floyd si mi-a reusit Ft misto mai ales ca mie imi place mult picking-ul si nu mi s-a parut deloc grea piesa. Asa ca try it!
michel2233 Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Am incercat si eu sa cand IF de la Pink Floyd si mi-a reusit Ft misto mai ales ca mie imi place mult picking-ul si nu mi s-a parut deloc grea piesa. Asa ca try it! Bun bun ... dar cand postezi?
Guest marina Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Ehh, stii, Michel, imi e ceva cam rusine, pt ca eh,printre atatia experti e cam greu si nu vreau sa fiu judecata prea aspru(glumesc nu e asta),dar nu simt inca ca as putea sa fac asta Mai astept un pic si mai vedem Oricum merci pt gand
Guest Al3x Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Puteti sa-mi dati niste tabulaturi f.f.. usoare(gen silent night, jingle bells?) ) Astea sunt cam greute pentru cineva care face chitara de 3 saptamani.
Guest Baumwolle Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Omule, lasa tocitul tabulaturilor ca nu te duce nicaieri.Invata melodii folk, rock, ce vrei tu, pe acorduri( http://acorduri.go.ro/guitar.html - pentru melodii, http://www.cyberfret.com/chords/index.php - pentru acorduri).Eu asa am inceput.Pentru inceput, axeaza-te pe bataia "standard", si anume jjssjs, urmand ca pe masura ce canti sa dezvolti si bataia pentru o melodie.Asculta melodiile cu atentie, prinde ritmul!Poti capata dexteritate in schimbatul acordurilor si prin simplul fel de a sta pur si simplu si a canta combinatii de acorduri;nu conteaza daca suna sau nu.Doar stai cu chitara in mana si canti acorduri, incercand sa fii cat mai clar, sa sune cat mai curat si, pe parcurs, sa le schimbi din ce in ce mai repede.Cand faci exercitii de genul asta e foarte bine sa incluzi si acordul F (Fa Major) in combinatii, daca il stapanesti, le stapanesti cam pe toate...Succes!
Guest Al3x Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Pentru inceput, axeaza-te pe bataia "standard", si anume jjssjs Asta e alternate pickingul? dau de sus in jos, sus in jos, jos in sus, jos in sus, sus in jos, jos in sus ? Care sunt cele mai importante acorduri pe care trebuie sa le stiu?Am gasit un tutorial, corzile importante cica sunt A,C,D,E,F,G ... cam atat?
Recommended Posts