malex Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 mai bine bagati o gluma despre "libertatea de exprimare" pe rgc (aia da gluma) in rest, pace si sanatate, ca de chibson suntem satui mai dati-mi un warn de la iepurash
Guest anghelescu Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 abia astept sa imi vina si mie cheapsonu de la mymusia
Guest Baumwolle Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 WoW! Mie mi se pare o initiativa excelenta si de viitor pentru piata autohtona, in ciuda numeroaselor blamari din partea forumistilor la adresa celor de la MyMusia. Felicitari celor care au incheiat acordul minune! Chiar acum ma apuc sa-mi redactez cererea de inscriere in concurs, asa ca asteptati-va la ceva concurenta!
CernoBill Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 (edited) asa...as dori si io 3 Dibson Les Poll, 5 Vender Stratomaster, un Tackson Flaring-V si un Ybanez RGC104 Edited April 1, 2007 by CernoBill
Guest InFlames Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 (edited) a incercat cineva pana acum chitarile d pe site-ul asta??si totusi cum de un gibson zakk wylde face numai 230 $ .....insa ibanezul respectiv (k7 - signature korn) ii fake pe fata...sau modelu asta ( http://www.mymusia.com/product_info.php?cP...products_id=38) ii exact forma unei chitari esp insa ii pusa sigla ibanez Edited April 1, 2007 by InFlames
Guest Wierdguy Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 daca dau in plus $20, imi da`ti si chinezu care le face?
Guest domnul Rig Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 a incercat cineva pana acum chitarile d pe site-ul asta??si totusi cum de un gibson zakk wylde face numai 230 $ .....insa ibanezul respectiv (k7 - signature korn) ii fake pe fata...sau modelu asta ( http://www.mymusia.com/product_info.php?cP...products_id=38) ii exact forma unei chitari esp insa ii pusa sigla ibanez Pleaca bai de-aicea! Auzi, "e fake pe fata"! Daca nu te pricepi, nu te baga! Chitarele MyMusia sunt de cea mai buna calitate, aproape identice cu originalele. Domnul respectiv face o treaba excelenta si face si treaba de caritate dandu-le la preturi asa de accesibile!
s0rin Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 ii exact forma unei chitari esp insa ii pusa sigla ibanez Inflames fi si tu mai intelegator , la cate chitari face chinezul intr-o zi , mai incurca si el abtibildurile .
Guest anghelescu Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Inflames fi si tu mai intelegator , la cate chitari face chinezul intr-o zi , mai incurca si el abtibildurile . exact ... inflames, tu vrei ca totu sa fie perfect?
Cosu Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Pentru cei ce nu s-au prins, va reamintim ca astazi este 1 APRILIE, ziua pacalelilor! Nu exista nici un parteneriat cu My Musia, nu ne ocupam de 'adus' chitare si prin urmare nu e nimic de vandut. Ne cerem scuze celor care si-au facut sperante! Daca vreti sa cumparati Gibson faceti-o doar de la un dealer autorizat, sunt destule falsuri in libertate pe Internet si nu numai! Multumim celor ce s-au prins dar mai ales multumim celor ce nu s-au prins si care ne-au adus zambetul pe buze. Cu concursul nu am glumit ! Mai asteptati putin! -Echipa RGC.ro
Guest anghelescu Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 btw, felicitari rgc pt chestia asta, a fost tare de tot.sunt curios ce va fi la anu ...daca mai traim pana atunci
Guest domnul Rig Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 A FOST PACALEALA??? Nuuuuuuuuuuuuu! Si eu care deja ma vedeam mangaind un SG... :)
Guest gnrmarius Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Si eu voiam sa mangai un Ibanez Jem chinezoi, dar se pare ca rgc ne-a facut-o din nou!Bine ca apucasem sa comand o chitara!
Guest InFlames Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 hehe super tare....puteam sa pariez k toata kestia asta ii o farsa
Falling_into_infinity Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Eu acu ce sa zic, recunosc ca am muscat-o... Dupa ce am mai citi odata anunutul mi-am amintit ca Mymusia e situ ala cu Gibson facut din lemn de bambus si orez expandat...si am vazut si calendaru... Oricum, frumos facuta
Guest septimiu_hm Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 LOL! si eu mi/am luat tzeapa si inca cum am si trimis mail good one RGC.
Guest radioman Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 (edited) Mailul ala gibson@rcg.ro chiar exista!!!! Acu' ar fi funny sa stim cite mailuri s-au primit. Eu am comandat in limita bununului simt 2 gipsoane si nu mai stiu cate fendere... da' Cosu nu mi-a dat reply ce neseriosi astia bre... Edited April 2, 2007 by radioman
Guest anghelescu Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 ar fi misto macar sa fie specificat numarul de e-mail-uri trimise la adresa aia
Guest radioman Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Hai mai, sa aflam si noi, cate mailuri s-au primit la gibson arond rgc.ro?
Recommended Posts