sheriff_dodiez Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Bai nu va mai certati atata frate. Ar trebui intelese 2 idei de baza: 1. Cristi face chitari,la comanda cu ce vrei tu, la preturi care nu sunt batute in cuie, pot fi mai mari sau mai mici, ceea ce e de apreciat 2. Daca vrei sa incerci si eventual sa cumperi o vei face pe pielea ta Tot o trageti cu marcile de afara si cu tra-la-la ca deja ma plictisesc citind atatea pareri. Incerc sa fiu cat mai impartial si sa nu iau partea nimanui, desi poate ca ar trebui. www.grosmann.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Un coleg de pe forum are o super semnatura. Din pacate imi scapa ID-ul lui. Sigur tre s-o stiti. E ceva de genul: "Pana nu intri in contact cu produsul poti sa crezi ce vrei despre el." Mare adevar a grait ! 18020[/snapback] George are semnatura aia, insa este citat din ce am postat eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 8 Members: Catalin S., sheriff_dodiez, BigMac, NiNjA, cri050871, glass, pixy, cearny Cred ca a batut recordul acest subiect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pixy Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 semnatura aia apartine lu george si e un citat din benson:D tare.(oof topik, asta ca sa raspund lui catalin S). later ed: scriam si io da a intrat postu mai tarziu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 De fapt "aia" 8 membri de mai devreme erau 9: 9 User(s) are reading this topic (0 Guests and 1 Anonymous Users) Beton ! Bravo Cristi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiNjA Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Modelele pana in 500$ afara sunt pentru incepatori. 17969[/snapback] Da? Esti sigur? Iti livrez eu 100 de strat-uri japoneze la 500$ si poti sa le rebranduiesti tu, ce zici? Tot pentru incepatori sint, nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cri050871 Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Ninja cine nu te lasa sa le vinzi ??? eu vand ce fac eu .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cri050871 Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 si daca n ustii asta mai uitate pe situri sau pe forumurile de afara si o sa vezi ca am dreptate . Nu vorbii daca nu stii ..... asta este un sfat pe care l-am primit si eu si am ajuns la concluzia ca este foarte bun. Asa ca eu vorbesc doar despre ce stiu si sunt sigur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cri050871 Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 si ca sa-i raspund lui glass. nu stiu cati de pe aici stiu ca si pe vremea lui ceausescu se faceau chitari in romania in afara de reghin. Se face-au la Buzau. Eu sunt din Buzau si faceam si atunci chitari la Buzau.Acum nu se mai fac chitari la Buzau ca m-am mutat in Buc de 13 ani. De atunci se fac chitari in Buc dar s-au facut numai la comanda si nu cu sigla grosmann.Acum am decis le fac si altfel asa ca am deschis magazin on line. Deci nu fac de ieri chitari , si pentru cine nu stie mai toti chiatristi si bassisti mari de la noi au avut chitari facute de mine si Fane care acum este in Canada si lucreaza la o mare firma de chitari. Nu am spus asta acum ca sa-mi fac reclama ,am spus-o pentru ca multi de aici nu stiu sau nu au stiut ca in romania se fac chitari custom de cel putin 15-16 ani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Prima mea chitara a fost custom / facuta de mine mai exact. Se intampla prin 90 parca. Am pus un grif de clasica, doua doze de la o Iolana si gata chitara. Si la acea vreme mai era si Baronul sau cum ii zice, tipul de purta o palarie de cowboy pe cap si ciocate. Canta in Arant si avea un bas fretles, facut de el... In fine... Asa este, chitarile custom nu se fac de ieri de azi, deci o "oarecare" experienta in domeniu exista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 ...Si la acea vreme mai era si Baronul sau cum ii zice, tipul de purta o palarie de cowboy pe cap si ciocate. Canta in Arant si avea un bas fretles, facut de el... In fine... ...18041[/snapback] Ar fi vrut el sa fie baron, din pacate era doar Marchizu' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 il cheama Marchizu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Asa bre bajeti, multam, ca uitasem... bine ca am specificat in postul anterior "Baronul, sau cum ii zice" nu mai eram sigur si cine stia dintre amicii mei nu-i vedem online pe mesenger... Da bre... Multzam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 sa cresti mare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matei Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Offtopic rau de tot: Mai traieste Marchizu cu tot cu bassu lui oare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiNjA Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 eu nu fac chitari in serie cum fac cei del a ESP sau alta firma.Eu lucrez hand made si pe comanda. Nu te lua de ESP ca ti-o iei rau de tot. Seria e serie, dar cele facute la ESP Custom Shop...numai imaginatia clientului e limita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 ai uitat si de portofel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cri050871 Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Ninjacule cele custom sunt custom ,normal ca se paote face orice ,si eu daca ai banii iti fac orice .Problema ai banii? de un ESP ieftin sau de un custom? daca ii ieftin e....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiNjA Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Da, fa-mi una asa sau asa. Pe stinga, evident. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cri050871 Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 scoate banii si iti fac. 900$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiNjA Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Si vazuta de mine la diferitele stadii de prelucrare. Plus vizita la atelierul tau/fabrica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cri050871 Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Nu vrei sa-mi fac si programul dupa tine????im ispui ce vrei sa-ti fac ,scoti banii si iti fac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiNjA Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Cu banii inainte, ca la curve? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 la modul in care pui problema, nu isi va face ninmeni chitari custom la tine niciodata. avand in vedere ca omu da un ban de la el din buzunar sa ii faci ce vrea el si sa fie numai cum vrea el, iti dai seama ca va vrea sa vada procesul de creatie, tocmai ca poate pe parcurs mai vrea mici modificari la planul initial. plus ca vrea sa vada periodic in ce stadiu este chitara respectiva. daca vb cu Overdrive, o sa-ti spuna cat l-am frecat pana a terminat ampul pt mine. si tine cont ca eu eram in Buc iar el in Tm si tot imi trimitea poze si imi zicea in ce stadiu se afla. have phun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cri050871 Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Eu n uam zis asa da daca tu zici ..... asa te consideriii??? 50% avans 50% cand iei chitara. Asa lucrez de 15 ani chitari custom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Si vazuta de mine la diferitele stadii de prelucrare. Plus vizita la atelierul tau/fabrica. 18084[/snapback] Hai bre Ninjutsule Parca si vad ... poza cu copacu - poza cu tzapinarii - poza cu joagaru .... ce dreaq bah La dreaq, parca-ti fi copii ... Si io-s fan ESP da' aia alba e urata cu muci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cri050871 Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 eu nu am zis ca nu poate sa vina sa vada , el a pus problema de parca eram argatul lui si trebuiesa-mi fac programul dupa el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiNjA Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 asa te consideriii??? 18090[/snapback] Era doar un fel de-a spune. Cind se merge la curve, clientul da banii inainte. Asa si eu, eu sint ala care da banii. Pricepi? Nu ma consider si nu te consider nicicum. Doar ca asa e vorba. Si cum ramine? O vad sau nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 ... de parca eram argatul lui si trebuiesa-mi fac programul dupa el. 18092[/snapback] Cristi, pai daca-i "custom", trebuie sa-ti asumi si riscul asta (care, by the way, la orice custom se regaseste-n pretul initial; si tot in pretul initial trbuie sa fie incluse si modificarile "minore" ce pot aparea pe parcurs) Bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cri050871 Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 pai daca dai comanda si ne apucam de treaba norma lca poti sa vezi. stabilim un model ce hardwhare si electronica folosim , ce lemn ,facem pretul , dai 50% avans si ne apucam de treaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts