www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

sheriff_dodiez

Active Members
 • Posts

  76
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by sheriff_dodiez

 1. Set cheite chitara electrica 8 corzi 4x4. Sunt ca noi, fiind demontate recent de pe o chitara cu 8 corzi. Pentru doritori se pot monta si pentru o chitara cu 6 sau 7 corzi, in functie de configuratia headstock-ului. Pret fix.
 2. Set de doze ibanez LZ 8 corzi, neck si bridge. Se dau impreuna. Sunt ca noi, provenind de pe un ibanez cu 8 corzi recent achizitionat. Pret fix.
 3. Vand o pedala Behringer BEQ700 7 band EQ in stare buna. Aspect 8/10, functionalitate 10/10. Pret fix.
 4. Vand o pedala mini XVIVE tone shaper EQ in stare excelenta. Aspect 10/10, functionalitate 10/10. Pret fix.
 5. Vand o pedala ARTEC Parametric EQ in stare excelenta. Aspect 10/10, functionalitate 10/10. Pret fix.
 6. Set cheite chitara electrica 8 corzi 4x4. Sunt ca noi, fiind demontate recent de pe o chitara cu 8 corzi. Pentru doritori se pot monta si pentru o chitara cu 6 sau 7 corzi, in functie de configuratia headstock-ului. Pret fix.
 7. Bridge fix pentru chitara ibanez 8 corzi model RGA 8. Atentie, nu este de tip floyd rose, este fix. Bridge-ul este complet si functional. Pret fix.
 8. Set de doze ibanez LZ 8 corzi, neck si bridge. Se dau impreuna. Sunt ca noi, provenind de pe un ibanez cu 8 corzi recent achizitionat. Pret fix.
 9. Vand un bass DIY, pe care l-am ''construit'' din bucati/piese noi, cumparate de pe site-uri de instrumente muzicale. Basul este lacuit avand aspect natur al lemnului. Pickguardul este din placaj de lemn de esenta tare, facut manual https://d3aly50mnaj52q.cloudfront.net/emoticons/default_smile.png si lacuit de asemenea. Hardware este negru, si are un aspect care mie imi place foarte mult. Suplimentar, ofer si un pickguard alb, Fender, si placa de metal, tot Fender. Acestea au fost cele folosite ca sablon pentru cele de lemn. Caracteristici: Corpul: alder (arin) asa cum este standardul de la Fender Gatul: maple (artar), cu tastiera tot de maple. Dozele: sunt de pe un jazz bass standard Fender MIM. Pentru un bass DIY suna foarte ok, si este foarte comod la cantat.
 10. Harley Benton model JB20 SB. Corpul este din lemn de plop, iar gatul este din artar cu tastiera rosewood si este extrem de comod la cantat. Dozele sunt standard Harley Benton, dar suna impresionant de bine, iar electronica functioneaza fara nicio problema. Bridge Fender HI-Mass Bridge (Brass). Estetic 9.5 / 10. Functional 10 / 10. Prefer predare personala in Bucuresti, cu proba. Bonus husa Rockbag by Warwick.
 11. Bass Marcus Miller / Sire cu 4 corzi, gen a doua. A fost cumparat nou in 2021, starea este impecabila, nu exista nici o zgarietura sau lovitura. Vine la pachet cu o husa de bass marca Thomann. Specificatiile sunt: · Body: Mahogany (Toona sureni) · Neck: Maple · Fretboard: Rosewood (Dalbergia latifolia) · Neck profile: C · Scale: 864 mm · Nut width: 38 mm · 20 Medium Small Frets · Pickups: 2 Marcus Standard Jazz Bass J-Revolution single coils · Marcus Heritage-3 Electronics with Frequency Control · Controls: Volume/Tone (dual pot), pickup blender, treble, middle / middle frequency (dual pot), bass · Active / Passive mini toggle switch · Colour: Antique white · Made by Sire Pret fix.
 12. Vand un preamplificator digital de rack Fractal AXE FX II, despre care cred ca nu mai este nevoie de nici o prezentare. Procesorul este funtional 100%, avand descarcate si preseturi de pe Axe Change -The Official Site for Fractal Audio Presets, Cabs and More Pretul este fix.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.