Alex666* Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 Pret: 0 RON Localitate: Iasi Contact: alexsatyr1993@gmail.com Stare: Nou Accept schimburi: Accept schimburi Schimb Prestige RG652 cu o chitara mai potrivita metalului dur , cum ar fi Jackson , ESP , Schecter , alt Ibanez(de exemplu MTM1) , etc. Chitara vine insotita de case si accesorii. Este noua , am cantat cateva minute.Nu are nicio zgarietura. Garantie 3 ANI --Specificatii-- *Made in JAPAN *Basswood body *24 jumbo frets *Bridge Fix Gibraltar II *Doza Bridge = Dimarzio Tone Zone Made in USA ==== ( Output foarte mare ) *Doza Neck = Dimarzio Air Norton Made in USA *Tastiera trandafir *Grif facut din 5 bucati *Culoare Cosmo Black * 2x potentiometre , unul volum si unul ton *Cheite Gotoh locking tuners Made in JAPAN Finisajul acestei chitare este uimitor , fara comentari. Nu are fret-buzz , este intonata si are corzi noi 10-46. La solo este bijuterie . Este seria noua , nu Team J Craft , seria veche (Team J Craft) fiind prost tastata. 2
Airhead Posted April 24, 2017 Posted April 24, 2017 aveai la un moment dat un ESP, daca nici ala nu era bun de metale, atunci nu stiu ce sa mai zic. poti sa schimbi dozele daca nu iti plac, insa chitara este ok din toate punctele de vedere pentru metale. 1
Alex666* Posted April 24, 2017 Author Posted April 24, 2017 Salut baieti. Multumesc pentru detalii , dar prefer o chitara cu mahon si neckthru. Airhead , am un ESP Alexi Laiho japan si suna bestial la metale grele , il am pe rgc la vanzare deoarece vreau o chitara ESP M-ii , sa fie stratocaster alternativ.
arbitr_stefi Posted April 24, 2017 Posted April 24, 2017 Ofer un Jackson Pro RR 24 cu sorp Mahon, neckthru cu doze Seymour Duncan Jb-Sh6: https://www.thomann.de/de/jackson_pro_rr24_charcoal_gray.htm?ref=search_prv_4.
ChurchOfCthulhu Posted April 24, 2017 Posted April 24, 2017 Mai potrivita metalului dur? Pai pe asta de ce nu se poate canta metal dur? Eu am avut un Ibanez de 2000 ron cu doze stock, nu chiar stralucite, si mergea brici pe metal dur. Am vandut-o ca nu ma impac cu gaturile. Cat despre configuratie, am cantat metal cu un tip care avea un Ibanez tot cu basswood, rupea si ala cu Seymour Duncan JB in bridge.
Octav Stavro Posted April 24, 2017 Posted April 24, 2017 Team J Craft is prost tastate ??? In care univers paralel ? J craft e pe departe cel mai bine finisat produs de la ibanez Japan. Personal consider ca ai o bijuterie de chitara . Merge perfect pe orice stil, dozele sunt versatile si au output destul de mare. Cu doza de neck splitata va suna ca un vintage strat cu spank, cu tonul dat jos va putea duce si jazz, iar Metalul il va manca pe paine. Spor la vanzare ! 1
Alex666* Posted June 4, 2017 Author Posted June 4, 2017 4200 negociabil sau schimb cu motor de 125cc plus diferenta
vektor Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Asa, ca un sfat, cand chitara noua costa 4400, e cam greu sa o vinzi cu 4200.
Alex666* Posted June 5, 2017 Author Posted June 5, 2017 13 hours ago, vektor said: Asa, ca un sfat, cand chitara noua costa 4400, e cam greu sa o vinzi cu 4200. maestre , e neatinsa.
vektor Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Perfect irelevant. Ai iesit cu ea din magazin = nu e noua.
Alex666* Posted June 5, 2017 Author Posted June 5, 2017 nu mi pasa de parerea ta , e pretul meu. te rog nu mai polua
Recommended Posts