www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Octav Stavro

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Piatra Neamt

Other Information

  • Band
    Fer Vechi / Contraband
  • Gear
    Fender FSR Strat
    Gibson SG
    Ibanez RG 370Dx /w Seymour Duncan JB/Jazz
    Epiphone LP Plustop Pro /w Seymour Duncan JB/Jazz
    Peavey 6505+

Recent Profile Visitors

1605 profile views

Octav Stavro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

18

Reputation

  1. Ibanez RGIT27FE Specs: Body type: Solid body Body material: Swamp Ash wings Neck joint: Neck-thru - 7 piece laminated neck Bridge: Gibraltar Standard II-7 fixed Hardware color: Cosmo black Neck type: Nitro Wizard-7 Neck material: 7-piece maple/ walnut w/ graphite rods Scale length: 648mm/ 25½" Fingerboard material: Ebony Fingerboard inlays: None Frets: 24 / jumbo Machine heads: Gotoh SG381 MG-T locking Pickup configuration: HH Bridge pickup: BareKnuckle Pickups - Aftermath Neck pickup: BareKnuckle Pickups - Aftermath Controls: Master volume / 3-way toggle / coil split Chitara se prezinta in stare 10/10, atat estetic cat si functional. Freturile au fost polished si capetele au fost rounded off. Actiunea este foarte joasa fara buzz. Am inlocuit EMG-urile cu BKP Aftermaths, si kill switch-ul l-am modificat in coil split. Chitara nu se mai produce, insa pretul ei era de aprox. 1290 euro. Dozele BKP au costat 350 euro. Pretul de vanzare este de 1000 euro, si nu este negociabil. Vorbim de o chitara high end cu specuri, hardware si electronica premium, setata perfect si in stare impecabila. Optional as putea sa o vand si cu EMG-uri, insa as prefera sa nu fac asta. EMG-urile suna ca o balega anyway. Bonus ofer un strap Dunlop cu Straplocks.
  2. Vand Mayones Regius 6m - 5A Flame Maple Top Specs: Body - Profiled Honduras Mahogany 3-ply White ABS / Gray Pearloid Neck - Neck-thru-body 11-ply / Maple - Mahogany - Amazakoe - Wenge Transparent Natural Gloss finish Top - 5A Flamed Maple - Dirty Blue Burst (Va doresc succes sa gasiti un astfel de top, chiar si la mayones :))) Fingerboard - Ebony - 3-ply White ABS / Gray Pearloid Binding Headstock - 3/3 setup, Birdseye Maple top, Dirty Blue Burst - body matching colour Frets - 24 extra jumbo, Ferd Wagner Nut - Graph Tech Black TUSQ Pickups / Electronics - H-H / Seymour Duncan SH-2 Jazz (neck) + TB- 4 JB (bridge) - 1 × Volume (push-pull for coil splitting), 1 × Tone; 3-way lever switch Push-pull pot for pickups with coil-split option - CTS Pots and Switchcraft output jack Control Knobs - Speed Knobs (Black) Bridge - ABM fixed bridge, strings-thru-body Tuners: Spierzel Grip-Lock Locking Tuners Chitara este handcrafted In Gdansk, Polonia. Nivelul de calitate si worksmanship este absolut impecabil, fiind, chiar si pentru o chitara custom, extrem de bine lucrata. Instrumentul a venit acordat in E standard cu corzi 9-42, si acum este in Drop A cu corzi 13-66, insa nu am adjustat deloc thruss rod-ul. Constructia Neckthrough si neckul din 11 bucati laminate o face incredibil de stabila. Chitara se prezinta intr-o stare impecabila, freturile sunt ca noi si desi am folosit chitara destul, inca nu au nici un fel de semn de uzura. Top-ul este Flamed Maple 5A, si inca nu am vazut un alt top ca acesta. Actiunea este foarte joasa si nu are nici un pic de buzz. Overall, chitara este, din toate punctele de vedere, top of its class in ceea ce priveste playability si quality. Singurul defect este un punct unde lacul s-a crapat, insa este vizibil doar de aproape, nu cred ca am reusit sa il prind in fotografii. Avand in vedere ca este vorba de un instrument destul de scump, curieratul este exclus, dar sunt dispus sa ma deplasez prin tara. Chitara se poate proba in Piatra Neamt, si se gasesc destul de multe reviews online. Bonus - ofer si strap de piele Mayones, cu Spierzel Strap locks. Vreau sa o vand ca sa imi iau un Regius 7string, deci nu ma intereseaza schimburi. Pretul este de 1950 euro, usor negociabil.
  3. Se Vand urmatoarele : 1. Pedalier Boss BCB-60 - Pedalier deja classic, usor configurabil si destul de bine facut ; Are in componenta 10 cabluri de alimentare pentru pedale- Vine cu Alimentator si ofer Bonus 7 Cabluri Patch care costa impreuna peste 200 lei. Pe Thomann acest pedalier costa 135 euro (642 Lei); Pret Vanzare - 400 Lei + costuri transport 2. Boost Blackstar LT - O pedala de boost transparenta ,cu Circuit ce simuleaza raspunsul in clipping a pedalelor Blackstar pe lampa, ce nu schimba tonul chitarei / amplificatorului. Pretul acestei pedale in magazine este intre 250-300 lei Pret Vanzare - 170 Lei + costuri transport 3. Harley Benton Vintage Phase - Un Phaser simplu ce isi face treaba foarte bine. Pe thomann pretul este de 29 euro Pret Vanzare - 70 Lei + costuri transport 4. MXR Noise Clamp - Un Noise Gate de f buna calitate. Isi face treaba in orice conditii, indiferent de cat gain arunci spre el. Pe thomann aceasta pedala este 504 Lei; Pret Vanzare - 300 Lei + costuri transport 5. TC Electronic Flashback Delay & Lopper - O pedala foarte versatila, ce contine cam toate tipurile de delay si un looper. Toate delay-urile sunt customizabile, si are si functia de Tone Print, care, cu ajutorul unui App iti permite sa downloadezi in pedala tonuri de la chitaristii tai preferati. Varianta aceasta nu se mai fabrica, insa pretul ei a fost de 130 euro. Pret Vanzare - 400 Lei + costuri transport 6. Pedala Wah Proel - Un wah classic de buna calitate, fabricat in Italia. Recent i-au fost schimbate potentiometrele la electronist. Pret Vanzare - 150 Lei Toate pedalele , cat si pedalierul, sunt in stare perfecta de functionare si nu prezinta nici un fel de defect. Pentru achizitionarea pedalierului si a tuturor pedalelor, se va oferi un discount de 150 lei. Preturile sunt batute in cuie si sub nici o forma nu sunt negociabile, consider ca sunt decente si cat se poate de corecte. Se pot trimite in tara pe costul cumparatorului, si se pot proba in Piatra Neamt.
  4. Se vinde un set de doze active EMG 707.Dozele au fost scoase de pe un Ibanez RGIT27 si vin cu potentiometrul original, connectorii de doze si connectorul pentru baterie 9V.Nu ma intereseaza schimburi si pretul nu este negociabil.Setul acesta de doze este destul de cunoscut, se pot gasi sound demos oriunde online.
  5. Se vinde Chitara D'angelico Premier SD Specificatiile sunt urmatoarele : Culoarea : Arctic White Finisaj suprafaţă: Semi-lucios Tip: Les Paul Corp: Nyatoh Mahogany Top: Mahon Binding : 5 ply Gât: Nyatoh Mahogany Profil gât: Asymmetric C shape Măsura, Scala: 629 mm (24.75") Număr taste: 22 medium Jumbo Binding Neck : Da Lăţime prăguş : 43 mm Truss Rod : Dual Action Tastatura: Palisandru (Rosewood) Fret Markers : Mother of Pearl Trapezoid Side Markers : Black Dots Configurarea senzorilor: H-H Model doze: D'Angelico high output Alnico 5Humbuckers Potentiometre: 2x Volume, 2x Tone (coil-split) Knobs : Speed Knobs Pickup Switch: 3 poziţii Bridge: Tune-o-Matic Chrome with Stopbar Tuners: Rotomatic Stairstep Headstock inlay : Mother of Pearl Premier Shield Headstock finish : Ebony veneer Hardware: Chrome Input : SwitchCraft Husă: Da Despre chitara : Am cumparat-o in luna ianuarie, pt simplul fapt ca mi-a placut enorm cum arata si ce spec-uri are. Din pacate, nu prea mai cant pe 6 corzi. Cum am primit-o, i-am schimbat nut-ul din plastic si am echipat-o cu un nut Graphtech, crescandu-i considerabil stabilitatea tuningului. I-am montat si Dunlop Straplocks pentru a elimina riscul sa o scap. Sound wise, este foarte versatila. Are si coil split pe ambele doze, deci se pot obtine tonuri de jazz, blues, sau de la SRV la Periphery. Momentan e acordata in Drop B si suna intr-un mare fel. Electronica este de calitate, ca exemplu pot mentiona ca potentiometrele splitabile de pe chitara asta sunt folosite si la modelul KM de la Schecter. Input-ul de la switchcraft confirma nivelul de calitate al pieselor folosite . Spre surprinderea mea, am vazut ca ambele capace de la electronica sunt izolate cu folie de cupru, si cavitatile cu Shielding Paint (Nici unu din gibsonurile pe care le-am avut nu aveau asa ceva si a trebuit sa platesc pentru a face shielding). Mahonul Nyatoh este extrem de lightweight, chitara este mai usoara decat stratocasterul meu din Alder . Desi e usoara, rezoneaza incredibil de bine si e foarte comoda; La cantat, neckul Asimetric C este o placere . Despre D'angelico : Este o firma cunoscuta pentru fondatorul ei, John D'angelico, unul din cei mai cunoscuti lutieri si producatori de chitari Jazz din anii '40 pana in '70 in SUA . Firma a fost cumparata si pusa pe picioare din nou incepand din 2011. Chitara aceasta este produsa in 2017. Chitara vine impreuna cu Husa originala (Very heavy duty, cu neck support si lock), Strap Ernie Ball, StrapLocks Dunlop, si un set de corzi la preferinta cumparatorului, cat si cu un setup pentru tuningul dorit. Pretul nu este negociabil, chitara costa 3150 lei in magazin.
  6. Vand un 6505+ Combo (1*12") Specificatii: 60 watts (RMS) Footswitchable lead/rhythm channel select Effects loop Separate 3-band EQ on each channel Separate Resonance and Presence controls for each channel Two 6L6GC power amp tubes Lead channel: pre-/post-gain controls Genuine 3-spring reverb Top handle Five 12AX7 preamp tubes External speaker outputs 16, 8, or 4 ohms (switchable) Rhythm channel: pre-/post-gain, footswitchable Crunch boost Integrated MSDI™ microphone-simulated XLR direct interface Footswitch Peavey part number 03022920 (sold separately) One 12" Sheffield® speaker Sunt foarte multe de spus despre acest amp. In primul rand, este seria 5150 cu noul nume(dupa ce numele 5150 a fost cumparat de Fender /EVH). Este un amp Legendar , ce a oferit sound-ul unor formatii ca Trivium, Machine Head, Bullet For My Valentine, In Flames, Arch Enemy, WhiteChapel, Opeth, Rusty Colley si evident, Van Halen. Ampul a fost cumparat in Februarie 2016 de la un retailer mare din UK. Vine cu Footswitchul Peavey, care separat costa in jur de 45 euro. Am schimbat Difuzorul Sheffield cu un Celestion Vintage 30, si asta i-a dat cu totul alta personalitate. Este mult mai tight, mai clar, si armonicele sunt perfecte. Desi este un amp proiectat pentru Metal, se poate canta f bine si rock classic , avand o multitudine de optiuni pe ambele canale, fie prin EQ-ul prin 3 benzi, controlul de rezonanta si prezenta, pre si post gain, dar si prin utilizarea boost-ului pe canalul de clean , asta generand un crunch aproape british. Spre deosebire de 5150 / 6505, seria 6505+ vine cu inca o lampa in preamp, ce are rol de a oferi mai mult gain, insa pastrand tonul tight, si in acelasi timp face si canalul Clean utilizabil pentru low-gain / no-gain stuff (la 5150 sis 6505 canalul clean nu prea e clean ) ) Avand in vedere ca footswitch-ul si Celestion-ul au costat impreuna in jur de 750 lei, pretul de vanzare este de 2500 lei. Nu ma grabesc sa il vand, deci nu sunt flexibil la pret. Pentru transport gasim solutii impreuna, as prefera sa evit curierul, in special ca are vreo 30 de kile. Sound demos aici : https://www.youtube.com/watch?v=aIDjorFFIDU https://www.youtube.com/watch?v=_-SWgdArILw&t=160s https://www.youtube.com/watch?v=OoK37BsU3yc As fi interesat de un schimb cu un head engl de putere mai mica (20-50W) si diferenta daca este cazul.
  7. Daca ii schimbi difuzorul cu un V30 si il echipezi cu lampi Sovtek va suna peste orice procesor sub 1500 euro. Anyway, spor la vanzare
  8. Team J Craft is prost tastate ??? In care univers paralel ? J craft e pe departe cel mai bine finisat produs de la ibanez Japan. Personal consider ca ai o bijuterie de chitara . Merge perfect pe orice stil, dozele sunt versatile si au output destul de mare. Cu doza de neck splitata va suna ca un vintage strat cu spank, cu tonul dat jos va putea duce si jazz, iar Metalul il va manca pe paine. Spor la vanzare !
  9. Trupa de metal din piatra neamt este in cautare de tobar si vocal pentru cateva proiecte. Exista cateva piese finalizate si multe idei in lucru, insa avem nevoie de oameni cu care sa le cantam. Avem sala echipata destul de bine. Daca esti din Neamt, Bacau, Iasi, sau in apropiere, si vrei mai multe detalii, lasa un mesaj aici sau pe facebook la Octav Stavro. Multam
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.