Guest Distorsed Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 as dori un soft mp3 player alternativa pentru winamp Ce sugestii aveti?
vektor Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Windows Media Apple iTunes Pandora (online) LastFM (online) etc.
dass101 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 foobar rules. Face fix ce trebuie si maninca de 10 ori mai putine resurse decit winamp.
Guest domnul Rig Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 foobar rules. Face fix ce trebuie si maninca de 10 ori mai putine resurse decit winamp. Pentru oamenii cu Pentium cu 32 MB de RAM, intr-adevar e o economie - 11 MB.
Guest Vermilion Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 as dori un soft mp3 player alternativa pentru winampCe sugestii aveti? Am avut o vreme Steinberg My Mp3 Pro 5.0. Este net superior Winamp cand vine vorba de sunet (am facut test special ca sa vad). Sta mai prost la capitolul functionalitate. Cele mai mari neajunsuri (din punctul meu de vedere) sunt ca nu are jump to file si enque. Si parca nici sort . M-am chinuit o vreme (destul de lunga) sa il folosesc. Imi spuneam ca daca se aude mai bine nu conteaza celelalte lipsuri, dar pana la urma am revenit la Winamp cand am reinstalat Windows-ul. Uitasem de el pana sa vad thread-ul asta ... ma bate gandul sa il reinstalez . Oricum, merita incercat, macar sa auzi cum suna.
Guest Distorsed Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 da chestia-i la mine de RAM-i, adica eu caut ceva simplu si bun, pana acuma am folosit tot winamp-u....da chiar sunt curios sa incerc si altceva
Guest MrJackson Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Eu foloseam WMP si eram foarte multumit. Am trecut la WinAMP pentru a folosi iZotope Ozone. Daca mai stiti vreun player care care suporta pluginuri de winamp sau care stie sa lucreze cu Ozone-ul, sunt deschis sugestiilor.
vektor Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Daca e de ram, incearca sa folosesti winampu vechi daca mai dai e el pe undeva (ver. < 3)
Guest domnul Rig Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Scuze, nu voiam sa threadshituiesc. Nu m-am gandit nici o secunda ca chiar vrei sa faci economie de memorie, am crezut ca doar asa vrei sa incerci senzatii tari.
snake Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 sa fim seriosi! deocamdata nu exista nici o alternativa la winamp ... dar assteptam
Cosu Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 mai exista si asta http://koti.welho.com/hylinen/apollo/ In afara de integrarea mai facila cu ipod , winamp este un GUNOI cand e pus fata in fata cu foobar.
cearny Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 mai exista si asta http://koti.welho.com/hylinen/apollo/In afara de integrarea mai facila cu ipod , winamp este un GUNOI cand e pus fata in fata cu foobar. De ce? Mi se pare cam transanta declaratia.
Dark_star Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 De ce cautati un alt player pentru winamp??? Cu ce a gresit?????? MI se pare cat se poate de okai!!!! :)
Cosu Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 AMAROK !!!!!!! RULZ !!!!http://amarok.kde.org/ Este intr-adevar foarte reusit dar are niste bube cand ruleaza sub Gnome.
mega.deb Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 io nu am probleme sub gnome ... chiar deloc ..... dolosesti cumva fedora ? sau alt distro de testare? instalare prin package manager sau manuala ? curios ...
Cosu Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 vorbesc de un mesaj ce apare in taskbar la intervale fixe iar in timpul asta cursorul se tranforma in busy pentru cateva secunde. e ceva cu http cache cleaner sau ceva de genul. Am uitat mesajul exact. In rest nu face probleme. Am vazut comportamentul asta atat pe ubuntu 6.10 cat si pe debian etch. Amarok e instalat din pachete oficiale. Nu obisnuiesc sa compilez soft doar de dragul de a face asta.
mega.deb Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 verifica si tu un forum .... de obicei cu distrourile de testare gen fedora (platforma de testare ptr redhat aka CentOS) sau ubuntu 6.10 mai apar erori ciudate ..... io cu 6.06 n-am probleme
Huffer. Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Foobar FTW! Practic poti sa il faci sa arate cum vrei la cat de customizabil e. Si in plus sunt o gramada de pluginuri pentru toate chestiile, de ex album art, lyric show, etc...Pure Awesomeness! Here's mine.
Guest Gondrei Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 desi cred ca de pe 7 martie pana acuma omul a gasit ce cauta hai sa ii recomand si eu ceva... pentru low-end computers iti recomand ce ti-au recomandat si altii Foobar insa daca vrei ceva mai bun ca winampul si care foloseste foarte putin mai multe resurse incearca Steinberg MyMp3Pro...este senzational.
Susceptor Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 aaah...acum am vazut foobar, cu pluginul de mp3uri joke foobar2000!!! voiam sa zic IrfanView
vektor Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Aha. Calitate superioara dar ocupa de la 3 la 5x mai mult spatiu. (~1400 KBps)
vektor Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Foarte adevarat. dar sunt unii care masoara muzic ain melodii si albume, iar unii vorbesc de discografii si mii de melodii E o problema de perspectiva
Recommended Posts