Roberto2001 Posted April 26, 2017 Author Share Posted April 26, 2017 (edited) Am verificat griff-ul ai action-ul: Si am dat primul strat de grund pe gat: A ieșit in evidență desenul fagului :)) Credeam ca va fi sec, niste liniuțe și atât. Edited April 26, 2017 by Roberto2001 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roberto2001 Posted April 28, 2017 Author Share Posted April 28, 2017 Primele 3 straturi de culoare: Maine o sa fac levelling cu niste smirghel de 600 bagat in apa, dupa cu unul de 2000. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motan Posted April 28, 2017 Share Posted April 28, 2017 Am crezut ca lasi lemnul natur... Dar daca tie iti place asa, foarte bine. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roberto2001 Posted April 28, 2017 Author Share Posted April 28, 2017 46 minutes ago, Motan said: Am crezut ca lasi lemnul natur... Dar daca tie iti place asa, foarte bine. Pai e un Flying-V, arata mai bine cu culoare. Prima oară când m-am gândit să fac o acustica mi-a venit ideea de tele sau strat. Alea ar fi fost cu finish natur. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roberto2001 Posted April 29, 2017 Author Share Posted April 29, 2017 Cam asa arata acum: Degetele alea de pe lateral au iesit cam...... nu prea.... Maine incep clear coat-ul 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motan Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 (edited) Asa da. N-am stiut ca vrei s-o faci sa arate ca o arma a unei crime. Sa mai dai cu vopsea pe corp, comparativ cu ce ai pus pe cap, arata cam gol. Si au iesit foarte bine degetele de pe lateral. Eu aș da cu degetele si pe față, dar faci cum vrei. Edited April 29, 2017 by Motan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roberto2001 Posted April 29, 2017 Author Share Posted April 29, 2017 6 minutes ago, Motan said: Asa da. N-am stiut ca vrei s-o faci sa arate ca o arma a unei crime. Sa mai dai cu vopsea pe corp, comparativ cu ce ai pus pe cap, arata cam gol. Si au iesit foarte bine degetele de pe lateral. Eu aș da cu degetele si pe față, dar faci cum vrei. Am mai dat 2 stropi dupa ce am bagat-o in magazie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motan Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 (edited) Bun asa. Astept sa vad rezultatul final. Si sunetul, mai ales Pana la urma, cu ce fel de lac dai? Tot alchidic, de se usuca in doua saptamani? Edited April 29, 2017 by Motan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roberto2001 Posted April 29, 2017 Author Share Posted April 29, 2017 30 minutes ago, Motan said: Bun asa. Astept sa vad rezultatul final. Si sunetul, mai ales Pana la urma, cu ce fel de lac dai? Tot alchidic, de se usuca in doua saptamani? In 3 sapt. minim, si da, tot din-ala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motan Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 Aiurea. Oricum, important e sa-ti placa tie. Succes in continuare! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roberto2001 Posted April 29, 2017 Author Share Posted April 29, 2017 9 minutes ago, Motan said: Aiurea. Oricum, important e sa-ti placa tie. Succes in continuare! Multumesc! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roberto2001 Posted April 29, 2017 Author Share Posted April 29, 2017 15 minutes ago, Motan said: Aiurea. Oricum, important e sa-ti placa tie. Succes in continuare! *OFFTOPIC* Pana la urma v-ati luat chitara? Spuneati aici pe forum ca va luati chitara si amplificator. O sa cantati metale? Apropo, prima melodie pe care o sa o cant pe chitara asta o sa fie RAINING BLOOOOD!! Ca tocmai de-aia arata asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motan Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 Sunt unul singur , nu mai multi sa-mi zici la plural. Si nu, inca nu mi-am luat. Am de renovat o garsoniera si nu prea mai am bani si de chitara. Dar, da am in vizor un epiphone les paul studio gothic si un boss katana 50. Nu stiu sa cant suficient de bine incat sa ma arunc direct la metale grele sau thrash cum imi doresc, dar invat repede. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roberto2001 Posted April 29, 2017 Author Share Posted April 29, 2017 23 minutes ago, Motan said: Sunt unul singur , nu mai multi sa-mi zici la plural. Si nu, inca nu mi-am luat. Am de renovat o garsoniera si nu prea mai am bani si de chitara. Dar, da am in vizor un epiphone les paul studio gothic si un boss katana 50. Nu stiu sa cant suficient de bine incat sa ma arunc direct la metale grele sau thrash cum imi doresc, dar invat repede. Vorbeam la plural pentru ca am vazut ca ai in jur de 40 de ani pe profil si eu am 16. Eu cant de 4 luni si stiu destule riff-uri de metal, din-astea de exersat, si inca ma chinui sa imi fac timp sa invat o melodie cap-coada. Cineva cu experienta de vreo 2 luni poate sa inceapa sa cante riff-uri din melodii gen: Orion, Fade to Black, Fear of the dark, In my darkest hour(melodii mainstream, gasesti imediat lectie), si astea te antreneaza destul de mult in palm-muting, down-up etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motan Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 (edited) Unde zice ca am 40 de ani? Ori am gresit cand am facut contul ori ai citit aiurea, ca eu nu vad unde scrie. Tot 16 ani am si eu Edited April 29, 2017 by Motan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roberto2001 Posted April 29, 2017 Author Share Posted April 29, 2017 2 minutes ago, Motan said: Unde scrie ca am 40 de ani? Ori am gresit cand am facut contul ori ai citit aiurea, ca eu nu vad unde scrie. Tot 16 ani am si eu Da, pe versiunea trecuta aveai 40, acum ai 16 Si stai, esti ``zugrav``? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motan Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 1 minute ago, Roberto2001 said: Si stai, esti ``zugrav``? Uh... what? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roberto2001 Posted April 29, 2017 Author Share Posted April 29, 2017 1 minute ago, Motan said: Uh... what? Ziceai ca ai o garsoniera de renovat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motan Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 (edited) Da, e a familiei. O inchiriem, si trebuie renovata. O fac impreuna cu parintii. Si e o investitie, la care am participat si eu. Edited April 29, 2017 by Motan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiocanelBloodyCIocanel Posted April 30, 2017 Share Posted April 30, 2017 La 16 sunteti foarte 'meseriasi', ba-eti. E bine ca nu toti 'tinerii' stiu doar LOL si alte labareli. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motan Posted April 30, 2017 Share Posted April 30, 2017 Multumesc! Tatal meu e sculptor, deci m-a invatat sa lucrez cu lemn si multe altele. Greu cu timpul si banii, dar ma descurc. On topic: Cum dai cu lac? Ai tip spray, sub presiune? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roberto2001 Posted April 30, 2017 Author Share Posted April 30, 2017 (edited) 51 minutes ago, Motan said: Multumesc! Tatal meu e sculptor, deci m-a invatat sa lucrez cu lemn si multe altele. Greu cu timpul si banii, dar ma descurc. On topic: Cum dai cu lac? Ai tip spray, sub presiune? Da, spray: Den Braven. Acum ceva minute am facut wet sanding la primele 2 straturi si am mai spray-at unul. Mai astept 30 minute, dupa care dau altul, iar dupa astea 4 straturi in total fac iar wet sanding si adaug un ultim strat(nu ma tine spray-ul, de aia dau doar 5 straturi; eu zic ca ajunge, e destul de gros si lucios). 53 minutes ago, Motan said: Multumesc! Tatal meu e sculptor, deci m-a invatat sa lucrez cu lemn si multe altele. Greu cu timpul si banii, dar ma descurc. On topic: Cum dai cu lac? Ai tip spray, sub presiune? Eu am facut practica la un atelier de sculptura local(apartinea de biserica), daca or sa vada ce am facut acum: Si cu sculele(electrice, nu pe baterii) am invatat de la tata. Edited April 30, 2017 by Roberto2001 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motan Posted April 30, 2017 Share Posted April 30, 2017 (edited) Bun asa. Dar, lacul acela parca se usca intr-o ora, ca am folosit si eu acelasi model acum ceva timp. Caut o fisa tehnica si revin. Edit: https://www.denbraven.com/ro-ro/produse/technologies/T7/spray-lac-transparent-clear-varnish_4766/datasheet.pdf/ Aici zice ca se usuca intr-o ora... Btw, râd de unul singur la faza cu Keep Calm Edited April 30, 2017 by Motan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roberto2001 Posted April 30, 2017 Author Share Posted April 30, 2017 2 minutes ago, Motan said: Bun asa. Dar, lacul acela parca se usca intr-o ora, ca am folosit si eu acelasi model acum ceva timp. Caut o fisa tehnica si revin. In 30 minute e piatra deja; te astept. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motan Posted April 30, 2017 Share Posted April 30, 2017 Da, am editat. Zice ca dupa o ora se intareste, si tot dupa o ora e ok sa mai dai un strat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roberto2001 Posted April 30, 2017 Author Share Posted April 30, 2017 14 minutes ago, Motan said: Da, am editat. Zice ca dupa o ora se intareste, si tot dupa o ora e ok sa mai dai un strat. La ultima `chitara` pe care am facut-o am folosit un spray transparent de la `Champion`. Ala trebuia lasat mai multe zile; nu l-am lasat decat 1 zi si acum cand o iau in brate si ma prefac ca, cant se lipesc scame de finish-ul ei. Spray-ul asta pare ca se usuca rapid si nu e `sticky` deloc 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motan Posted April 30, 2017 Share Posted April 30, 2017 Foarte bine. Inseamna ca poti termina intr-o singura zi. Astept sa vad rezultatul. (si sunetul) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roberto2001 Posted April 30, 2017 Author Share Posted April 30, 2017 30 minutes ago, Motan said: Foarte bine. Inseamna ca poti termina intr-o singura zi. Astept sa vad rezultatul. (si sunetul) Miercuri sau joi cel tarziu ar trebui sa fie gata. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roberto2001 Posted May 1, 2017 Author Share Posted May 1, 2017 Mi-am adus prietena in pat: Urneaza sa cumpăr niște ceara pentru gat și 'polishing compound' pentru stralucire. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motan Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 Arată prea bine petele de sânge Cum ai preparat vopseaua? Sigur n-ai 'sacrificat' ceva? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts