HoRiA N. Posted October 16, 2016 Share Posted October 16, 2016 Salut. Daca stie cineva unde se fac hard case-uri la comanda dupa dimensiuni date la noi in tara sa lase niste date de contact. Mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiSouca Posted October 16, 2016 Share Posted October 16, 2016 https://www.facebook.com/flightcase.romania/?fref=ts Eu am auzit de astia ca au preturi rezonabile si calitate buna. Vezi ce mai zic colegii. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posho Posted October 16, 2016 Share Posted October 16, 2016 Da si nu cu Thomann ca o mai dau si ei bara: am comandat la ei o cutie pentru una dintre fostele mele clape Kurzweil si mi-a sosit in tara una prea mica. Am trimis-o inapoi si am luat altceva, un Gator. Vezi ca e cineva care face la comanda si colaboreaza cu Senia. Ia legatura cu Senia si vezi mai departe. Preturile sint cam tot cele de la Thomann si produsele cam tot asa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Salut. Daca stie cineva unde se fac hard case-uri la comanda dupa dimensiuni date la noi in tara sa lase niste date de contact. Mersi. Întreabă-l pe colegul Gelu [ userul "ggg" ], el zicea că îşi făcuse nişte case-uri pentru amplificatoare la comandă, vezi ce şi unde ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Nu este cazul sa ma intrebe . Spun eu singur si de buna voie Hard Case-uri fara chinezarii, de calitate si la preturi decente , eXtreme Case https://www.facebook.com/extreme.case.romania/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoRiA N. Posted October 18, 2016 Author Share Posted October 18, 2016 Mersi de sugestii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts