Mike_Mla Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Buna Baietii Sunt nou pe aicia si doresc sa ma ajutati pe mine daca se poate ...Doresc sa imi cumpar o chitara electrica care sa ma tina ceva timp pana invat si toate cele (sunt incepator) Voi ce parere aveti despre urmatorele doua modele ? Squier Bullet Stratocaster HSShttp://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-squier-bullet-strat-hss-w-tremolo_p833.html Jackson JS12 Dinkyhttp://www.guitarshop.ro/jackson-js12-dinky_p2801.html Sau daca nu sunt bune sa imi recomandati ceva bun si cu un pret accesibil Multumesc
tibimosby Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 depinde de ce stil vrei sa faci. oricum poti invata pe ambele, insa pt blues si rock e ok squier-ul. pt metale mai suparate merge si a 2-a. oricum, ar fi indicat sa fie cu tine cineva care se pricepe, cand cumperi, sa faca verificarile aferente. poti gasi si la mica publicitate chitari ok si la pret si mai ok. este dificil de cumparat o chitara fara sa fie incercata, verificata. 3
prophet Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 nu o sa inteleg niciodata... dc oamenii care incep sa cante aleg sa cumpere chitari noi la un pret cu care si ar lua ceva de 3 ori mai bun de pe acest site... imi aduc aminte oarecum cu "placere" cu acum mai bine de 10 ani alergam dupa chitare reghin prin magazine dubioase pentru ca nu gaseam ceva accesibil... si nici nu stiam de vreun site ca acesta... eu spre exemplu am un jackson made in USA la un pret derizoriu la vanzare dar aparent nu intereseaza pe nimeni... asta e romania
Mike_Mla Posted May 15, 2016 Author Posted May 15, 2016 Multumesc de sfat...aaa ar mai fi ceva daca aleg prima adica Fender Squier Bullet Strat HSS pt a canta stil rock/blues trebuie sa imi cumpar si pedala sau se schimba din chitara/amplificator stilul ?
Hruban Gustav Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 (edited) Poti sa schimbi "stilul" si prin amp, dar daca vrei sa fie mai "profesionist" pedalele iti sunt de ajutor Edited May 15, 2016 by Hruban Gustav
Mike_Mla Posted May 15, 2016 Author Posted May 15, 2016 de inceput doresc sa achizitiones o chitara electrica sa ma invat si un amplificator ..si dupa ce o sa invat si o sa stiu cat de cat sa o manuiesc .banuiesc ca o sa imi cumpar ceva mai profesionist sau mai bun si voi cumpara si pedala daca este necesara ..dar pana atuncia sa invat sa cant pe clean/clasic si uneori daca se mai iveste sa bag si un rock ceva )) de aia intrebam daca este musai si pedala...... multumesc de raspuns colegu
ramurel Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Lasă tu pedalele ! Caută amplificatoare tip modeling, gen Vox AD30VT de exemplu ( mi-a venit mie în minte acu', c-am avut, dar mai sunt și altele ) Ai preseturi de la blues la metale, ți-e foarte bun de început, poți petrece vreo 2 ani cu el fără probleme. Chitara e ok ! .
Airhead Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 sau cumperi un procesor, asa ai iesire de casti si nu deranjezi pe nimeni, cel putin la inceput.
ramurel Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 sau cumperi un procesor, asa ai iesire de casti si nu deranjezi pe nimeni, cel putin la inceput. ...și dacă e procesor și cu funcție de placă audio externă, e și mai bine, dacă mergi pe direcția asta
Mike_Mla Posted May 16, 2016 Author Posted May 16, 2016 Bun Baieti.. Multumesc de sfaturi ..pana la urma m-am hotarat sa imi cumpar jackson js12 rosie sau alba inca nu stiu exact culoarea ..dar chitara asta o sa ramana daca totul decurge bine si nu apare o alta pana atuncia ) Daca aveti ceva de zis in privinta acestei alegeri spunetimi va rog
Mike_Mla Posted May 16, 2016 Author Posted May 16, 2016 Si daca ti-as spune ca nu sunt din romania nu ai mai comenta in privinta asta poate.. Eu am cerut un sfat in privita chitari .nu in privinta greselilor pe care le fac atunci cand scriu .. 1
Claudiu Kiss Posted May 17, 2016 Posted May 17, 2016 Dacă tot ceri sfaturi, îți mai dau eu unul, nesolicitat: pune puțin mâna şi pe carte şi învață ortografia limbii române, că eşti varză. Te simti un pic mai bine? Ti-o mai crescut ego-u'?
Mike_Mla Posted May 17, 2016 Author Posted May 17, 2016 (edited) Lasati asa..nu are rost sa discutati pe aceasta tema... In legatura cu Jackson js12 daca doriti careva sa spuneti o parere proprie sau daca ati avut..Multumesc Edited May 17, 2016 by Mike_Mla
Recommended Posts