www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Duel 63 - Backing Track Si Inscrieri

Recommended Posts

Posted

Poate cineva sa imi spuna si mie in ce tonalitate este backingtrackul :) pls

Posted

Gata uite tonalitatea si gama : G minor 13 arpeggio. Se gaseste in guitar pro dar cred tonalitatea moduleaza de cateva ori(de fapt sunt sigur de asta)

Posted
C ......Do major

m-am uitat pe mel(guitar pro file) si am pus prog sa caute gama si a iesit cateva game in f si una in sol si aia in sol avea cele mai multe note. Sucze de deruta cred ca de acum las pe profesionisti sa zica gama :)

Posted
Depinde cum o vezi... din ce unghi :)

Eu o vad din F (fa major) cu modulatii temporare in G (sol major)

Da , acum am ajuns acasa si mi-am amintit si m-am rpezit la PC ...sa scriu ca am scris o prostie.

este in "Fa major " ,,,incepe cu "tonul" C aprope cu un arpegiu de C maj , scuze ,,,am incurcat borcanele cu gandul si la G maj , o versiune Shadows mai veche ce incepea din tonul D coarda libera si am transpus in gand o aiureala ...

Posted (edited)

Atlantis

F C / Bb F/ Gm / C /F C/ Bb F/ Eb / C /

F / F / C / C / Bb / F / C / C / Am _ / D / Bm / G / C / Am / Bb / G / C / C /

F / F / C / C / Bb / F / C / C / Am _ / D /Bm / G / C / Am / Bb / G / C / C /

F C / Bb F / Gm / C / F C / Bb F / Eb / C /

F / F / C / C / Bb / F / C / C / Am _ / D / Bm / G / C / Am / Bb G / C / C /

F C / Bb F / Gm / C / F C / Bb F / Eb / Eb / F C / F C / Eb / Eb / F C / F C/ F C / F _ /

sper ca nu am gresit iarasi ceva , ritmica se aude nu-i grea origimnalul este mai mult o rumba lenta da-i OK .

Edited by karpi
Posted

sper ca nu ma omoara nimeni din adimin pentru asta. Uite varianta guitar pro cu acordurile ca sa se lamureasca toata lumea si sa o studieze calumea. Oricum aici e concurs de improvizatii asa ca soloul original nu poate fi deacat o inspiratie :).

Posted

Uite-o (are o problema la sunet pt ca e inregistrate cu calculatorul). Nu e mare lucru dar nu postez ca sa iau premiu ci sa stiu unde trebuie sa mai lucrez :)

Guest arosulescu
Posted

draga liviu. sa stii ca eu nu am uitat de promisiunea pe care ti-am facut-o dar acest track nu m-a inspirat de nicio culoare catre wah si alte tappinguri( din pacate pt mine, nu m-a inspirat la nimic.. m-a enervat ingrozitor - motiv pt care am si taiat din ea ca nu mai suportam- dar ... asa cum am mai spus-o cu gusturile nu-i de joaca).

deci eu o sa ma tin de cuvant dar poate la duelul urmaritor. iti multumesc pentru intelegere ... al tau prieten si coleg andrei.

ps

lasa ma ca -ti arat io tie!!! hihihih

Posted

CORECTAT !

Atlantis (corectat am uitat sa pun o bara si "m" la Gm dupa Bb in chorus , scuze ..graba strica treaba)

F C / Bb F/ Gm / C /F C/ Bb F/ Eb / C /

F / F / C / C / Bb / F / C / C / Am _ / D / Bm / G / C / Am / Bb / Gm / C / C /

F / F / C / C / Bb / F / C / C / Am _ / D /Bm / G / C / Am / Bb / Gm / C / C /

F C / Bb F / Gm / C / F C / Bb F / Eb / C /

F / F / C / C / Bb / F / C / C / Am _ / D / Bm / G / C / Am / Bb /Gm / C / C /

F C / Bb F / Gm / C / F C / Bb F / Eb / Eb / F C / F C / Eb / Eb / F C / F C/ F C / F _ /

Posted

;) Ei bine. m-am distrat copios pe seama acestui backing track... mai ales cand am terminat inregistrarea si am cerut parerile prietenilor:

<Citate aproximative>

D.D.: "Ba esti dus cu cercu'. Revino te rog printre noi." :)

J.T.: "Ii fain... da' ce-i asta?" ;)

D.B.: "Partea cu <<GIGI>> cand vine?" :(

P.M.: "Las' ca stiu io ce urmaresti... vrei sa te angajezi muzicant la vreo terasa." :)

<Pareri personale>

In rest tehnica si creativitate nu prea e, in schimb imi apreciez tonul pe care l-am scos si starea de optimism transmisa de inregistrare... B) E doar o interpretare in viziune proprie a piesei originale. :)

Hai noroc.

Seru_Duel_63.MP3

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.