Florin Pavel Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 (edited) Buna ma numes Florin ,De mic copil Miam dorit sa am o chitara electrica si sa invat sa cant la ea dar parinti mei Nu au avut bani sa imi ia ,Eu nu imi permit sa imi cumpar daca are cineva o chitara Electrica si nu mai o foloseste Varog frumos daca ati putea Sa mio dati mie Ador Sunetul Chitari electrice pentru mine ar fi un vis implinit daca As primi o chitara electrica. Edited June 6, 2015 by Florin Pavel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post eduard.alexandru Posted June 6, 2015 Popular Post Share Posted June 6, 2015 Folosirea corecta a cratimei si a semnelor de punctuatie te-ar putea ajuta mai mult decat o chitara. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 Fara suparare dar la cum ai pus problema, eu de exemplu am dubii ca povestea ta e reala. Si asta pentru ca nu ai depus absolut niciun efort sa fii convingator. Ai un cont facut astazi, o identitate ascunsa si un mesaj scris infect. In conditiile astea chiar te astepti sa se inghesuie lumea sa-ti trimita chitare prin posta? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZKD Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 Folosirea corecta a cratimei si a semnelor de punctuatie te-ar putea ajuta mai mult decat o chitara. Scrie cel care nu foloseste diacritice . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADIDAS Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADIDAS Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 Ca sa nu fiu rau, cred ca gasesti o chitara electrica second hand, buna pe la 200-250 de lei. Au mai fost donatii de chitari pe aici dar trebuie sa astepti pana apare donatia. S-a mai intamplat si se mai poate intampla. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florin Pavel Posted June 9, 2015 Author Share Posted June 9, 2015 Im-i pare rau daca vam pus pe dubi Nu am intrat aici sa mint pe nimeni , Mersi Adidas pt sfat am sa ma uit pe net sa vad poate gasesc Pe cineva care vinde second hand O chitara electrica si im-i pare rau daca am deranjat cu ceva tot ce am spus mai sus este adevarat. Inca o data mersi Adi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axel Goia Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 A vrut sa spuna "folosire cratimei CAND TREBUIE". D-ar man-doiesc cai intele-es. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 @Florin Pavel: Totusi cati ani? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin Rosulescu Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 Din punctul meu de vedere, pentru tine mult mai importanta ar trebui sa fie scoala (cu focus maxim Limba Romana). Daca esti baiat bun si te tii de scoala, poate ca parintii iti vor face totusi o surpriza (pentru ca meriti). Altfel, alocand mai mult timp invatatului si renuntand la eventuale alte activitati ce implica bani, reusesti sa strangi suficient cat sa iti iei o chitara la mana a doua. De exemplu, din alocatie, iti iei o chitara decenta in mai putin de 1 an... Totul este sa iti stabilesti foarte clar prioritatile... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axel Goia Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 Stai, cat mai e alocatia? 50 de lei? Cu 4-5 milioane gasesti sigur o chitara ''OK'' de-nceput. Hai, fa-ti/cumpara-ti o pusculita si incepe sa economisesti! Ce rai sunteti cu baiatu', el vrea sa-si urmeze pasiunea.... :'( 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seru Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 Buna ma numes Florin ,De mic copil Miam dorit sa am o chitara electrica si sa invat sa cant la ea dar parinti mei Nu au avut bani sa imi ia ,Eu nu imi permit sa imi cumpar daca are cineva o chitara Electrica si nu mai o foloseste Varog frumos daca ati putea Sa mio dati mie Ador Sunetul Chitari electrice pentru mine ar fi un vis implinit daca As primi o chitara electrica. Salut Florin, dă-ne te rog un reper / un cântec în care să se audă sunetul chitării electrice pe care-l adori - ca să ştim ce efecte şi / sau amplificator ai avea nevoie... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts