Alex Gibson Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 Salutare! Tocmai mi-am achizitionat un GT-100 si pentru metoda cu 4 cabluri,am respectat chestia asta : http://www.andertons.co.uk/@@STORETEMPLATE/images/pictures/4-Cable-Method.jpgVreau sa folosesc tonul din amp,si FX din GT-100 si nu functioneaza. Daca are careva un GT-100 si foloseste metoda asta,va rog sa ma ajutati putin. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 (edited) E corecta diagrama iar daca legaturile sunt facute ca acolo si procesorul e corect setat nu are cum sa nu-ti functioneze. Eu am vandut procesorul deci nu te mai pot ajuta decat din amintiri, dar cand cand am legat GT-ul cu 4 cabluri la mine a functionat din prima si fara complicatii. Verifica legaturile, cel mai probabil acolo te-ai incurcat. S-a mai discutat asta si pe aici: https://forums.rgc.ro/topic/34078-metoda-celor-patru-cabluri/ Si vezi si aici: https://www.youtube.com/results?search_query=boss+gt100+4+cable Uite si o digrama mai explicita sa nu te pierzi in detalii. Poti face abstractie de cablul pentru footswitch, ala e optional si evenident nu conteaza ca in poza e GT10, legaturile sunt la fel: Bafta! Edited April 14, 2015 by sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Gibson Posted April 14, 2015 Author Share Posted April 14, 2015 Nu merge nici in Parallel nici in Series Loop.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 Ce exact nu merge? Nu se aude nimic sau doar nu se activează efectele post-loop? Sigur sunt în ordinea care trebuie? Loop-ul amplificatorului e activat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Gibson Posted April 14, 2015 Author Share Posted April 14, 2015 Deci,intru pe canalul de Lead,si pur si simplu Delay-ul are zgomot mult,foarte mult. Da,sunt in ordinea care trebuie,m-am uitat la toate videoclipurile despre 4 cable method si toate sunt exact cum le-am facut. Cum adica daca e activat Loop-ul amplificatorului? Intrebarea mea este,trebuie sa setez ceva din GT-100? Am folosit pedale boss,si nu au avut nici o problema. Mergea perfect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinu_tau Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 (edited) Eu nu prea inteleg ce vrei sa faci, adica sa bagi GT-100 in FX-ul ampu-lui sau amp-ul sa-l bagi in FX la GT? O chestie care mi-o amintesc este ca in lantul de efecte care se vede pe display-uri la GT-100 apare si "EXT FX" (sau FX LOOP? nu mai stiu cum aparea) si trebuie pus pe "ON", altfel il ocoleste by-pass. Si mi se pare ca il si poti muta in lant unde vrei, pt ca daca e inainte sau dupa (asta nu mai stiu exact) delay sau reverb suna ca porcu` Edited April 14, 2015 by alinu_tau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danz Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 E corecta diagrama iar daca legaturile sunt facute ca acolo si procesorul e corect setat nu are cum sa nu-ti functioneze. Eu am vandut procesorul deci nu te mai pot ajuta decat din amintiri, dar cand cand am legat GT-ul cu 4 cabluri la mine a functionat din prima si fara complicatii. Verifica legaturile, cel mai probabil acolo te-ai incurcat. S-a mai discutat asta si pe aici: https://forums.rgc.ro/topic/34078-metoda-celor-patru-cabluri/ Si vezi si aici: https://www.youtube.com/results?search_query=boss+gt100+4+cable Uite si o digrama mai explicita sa nu te pierzi in detalii. Poti face abstractie de cablul pentru footswitch, ala e optional si evenident nu conteaza ca in poza e GT10, legaturile sunt la fel: Bafta! Nu stiu de ce, dar parca ceva nu ar fi in regula pe-acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 (edited) @Danz: Acolo unde, in diagrama pusa de mine? E practic acelasi lucru ca in cealalta, doar ca apare in plus cablul de footswitch de la procesor la amp. Edited April 14, 2015 by sam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Gibson Posted April 15, 2015 Author Share Posted April 15, 2015 Am rezolvat,multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Am rezolvat,multumesc! Pai zi si cum, daca mai are cineva probleme similare si gaseste topicul tau sa gaseasca si rezolvarea, nu doar un coleg de suferinta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Gibson Posted April 16, 2015 Author Share Posted April 16, 2015 Prostia mea a fost ca nu am activat SEND/RETURN din procesor. La fiecare preset,unde iti faci tonul,este o chestie "S/R" care trebuie activata. Si va merge! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts