norbid Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 De curand m-am apucat de un program de modelare 3d si am zis ca cel mai bine ar fi sa invat sa modelez o chitara (fiind o pasine). Am incercat sa combin tot ce mi-ar placea mie sa vad la o chitara: design cat mai simplu, materiale cat mai sofisticate O sa incerc sa mai postez proiecte daca o sa mai am timp liber sa lucrez la ele. Timp de lucru cam o saptamana cu multitudinea de pauze. Deci pe scurt descrierea: -body: mahogany -top: kingwood -neck wenge/ mahogany -ebony fretboard -seymour duncan pickups -black hardware Sper sa va placa. 6
guitarhead Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 superb, dar ai putea sa mai subtziezi gatu' un pic
sam Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 O sugestie daca vrei: Renunta la shadow-ul ala sau macar redu-i opacitatea pana reusesti sa il faci sa arate cum trebuie. In cateva randari arata de zici ca ala e obiectul si chitara e umbra E mult prea din topor si mult prea intunecat. In rest, detalii, texturi, lumini, un calculator care sa faca fata la render si aia e, bun de 'tipar' 1
norbid Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 Inteleg ce zici sam. Poate am exagerat cu intensitatea umbrei, dar asa mi-a placut mie dintotdeauna. O sa mai experimentez pe viitor si cu elementele astea sigur
Airhead Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 frumos, singurul lucru care eu l-as schimba ar fi lipsa binding, este mai frumos lemnul curat fara binding. este mult mai frumos un binding natural, sa se vada grosimea topului. oricum, asteptam si altele.
norbid Posted April 9, 2015 Author Posted April 9, 2015 Avand asa de mult de lucru pentru facutate, am zis sa pierd si mai mult timpul si sa fac inca o chitara Sper sa va placa. Timp cam 2 zile de lucru. 2
Hruban Gustav Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 In ce program le-ai facut? P.S Sunt faine
norbid Posted September 24, 2015 Author Posted September 24, 2015 In 3ds max. Din pacate nu prea am mai avut timp pentru altele )
dani_rosu5 Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 ei na,tutorial.... ) incepe cu obiecte basic si dupa aceea treci la altele mai complexe-gen chitara ps-sunt si gata facute pe net daca scormonesti bine
norbid Posted February 21, 2016 Author Posted February 21, 2016 Mai nou am incercat sa fac un model 3D care sa il pot scoate la cnc. Am ales sa fac un model cat mai simplu ca sa nu apara tot felul de probleme si am zis mai mult ca o sa fie de test pentru inceput. Lemnul corpului este din stejar (deci are ceva greutate) luate de la ceva sine de tren de catre un prieten. Inca este in lucru dar saptamana asta speram sa terminam proiectul cu totul. Gatul din pacate este cumparat de pe net (neavand destule scule sa il fac eu). Astept intrebari, impresii, critici, etc. Las mai bine imaginile sa vorbeasca. Acest proiect a fost realizat mai mult pentru invatare si experimentare decat pentru rezultatul final. Zilele urmatoare o sa postez un alt model ceva mai complicat si mai interesant dupa parerea mea. 3
norbid Posted February 29, 2016 Author Posted February 29, 2016 Acesta este modelul al doilea la care m-am gandit. O sa incerc sa fac rost de o bucata de lemn de frasin pentru acest corp. Primul model este inca in lucru si sper sa fie terminat cat de curand. O sa mai postez mai multe update-uri pe masura ce se finalizeaza lucrarea
Recommended Posts