www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Se pare ca sunt singurul care se chinuie sa "invete" chestia asta . Ok am reusit sa acordez chitara in acordajul ala ciudat si acum ma chinui la ea.

Mai e cineva pe baricade ? (a se nota ca am fost plecat din bucuresti toata saptamana trecuta)

• 4 weeks later...
Guest cortez77
Posted

Sal'tare, meseriashilor!

Uite, am si io o propunere: Paco de Lucia - La Barossa.

Oh, and BTW... care nu a auzit de ghitaristul asta, sa mai asculte niste muzica ADEVARATA, nu Slipknot si alte asemenea.

Love ya,

Cortez

P.S. Care o canta, sa-mi dea un mesaj... as fi tare interesat sa-l cunosc :))

Guest Baumwolle
Posted

Off topic:Cortez, you made my point about Slipknot :)

Guest Baumwolle
Posted

Intr-o oarecare masura, are legatura(iete ca rimeaza :) ).Paco seamana destul de mult cu o bucata de clasica(ce aiurea suna), imho. :)

Guest cortez77
Posted

La Barossa este o piesa mult peste nivelul Conservatorului... :)) De fapt, Paco este peste orce Cons... hahahaha... dar propunerea nu a fost una serioasa, evident... eu insumi nu am reusit sa cant decat unele falsetas din piesa aia si mi-a luat vreo luna sa le leg. Si cant flamenco de ceva vreme...

Anyways, daca cineva a mai incercat ceva asemanator, sa posteze...

Same ol' Cortez

Oh, BTW... uitati o piesa care pe mine ma lasa mereu masca... sper sa va placa!

Guest Baumwolle
Posted
Oh, BTW... uitati o piesa care pe mine ma lasa mereu masca... sper sa va placa!

17277[/snapback]

Dovada ca nu e cantata de el.Parerea mea! :)

Guest cortez77
Posted
Dovada ca nu e cantata de el.Parerea mea! :)

17311[/snapback]

Sorry, guys, am omis complet faza cu drepturile de autor... asa e, aveti dreptate. Puteti s-o stergeti pt ca NORMAL ca nu e cantata de mine... Pe artist il keama Vicente Amigo si este unul dintre maestrii kitarei flamenco din anii nostri.

...desi cant anumite improvizatii din piesa pe care le-am studiat... lol... nu este imposibil de cantat piesa, ci trebuie doar bunavointa si studiu sustinut.

Suerte, amigos!

Si inca o data, scuzele mele pt postarea unei piese consacrate... m-a luat valul... :)

Guest cortez77
Posted
99,99% n-o canta Cortez  :)

Daca nu e asa, scuze Cortez  :) inseamna ca avem un MAESTRU intre noi  :)

17283[/snapback]

Oh, and BTW, malex, chiar CANT tangos si buleria aproape de nivelul ala... lol...

Posted

Vincente Amigo ... super

Am vazut pe video (pe vremuri) o faza super misto, parca la Festivalul chitarei de la Sevilla. Vincente era ghidul orasului pentru "alde d-astia" Vai, Satriani.... :)

Inainte de fiecare seara, in cursul zilei, erau repetitii... si i-au pus lui Vincente o chitara electrica in brate. Ai vazut cum face pisica cand calca in apa? :)

Un minut si ceva, poate doua i-a luat sa se acomodeze cu sarmele si cu moliciunea corzilor... dupa care a cantat frate... :)

Guest cortez77
Posted

Vicente Amigo cantand la electrica?! Hmmm... tot cu unghiile? Ciudat... e posibil, nu zic nu...

Cine e interesat de multe videos cu flamenco si jazz, sa posteze... am zeci de giga de concerte... :) Am un cont de ftp si sunt dispus sa pun acolo cateva concerte. Nu o sa mearga extraordinar pe dw, dar avantajul e ca sunt raritati :)

Suerte!

*Cortez toca el el aire :)

Posted
Vicente Amigo cantand la electrica?! Cine e interesat de multe videos cu flamenco si jazz, sa posteze... am zeci de giga de concerte... :) Am un cont de ftp si sunt dispus sa pun acolo cateva concerte. Nu o sa mearga extraordinar pe dw, dar avantajul e ca sunt raritati :)

17409[/snapback]

Sau mai bine nu. Discutati prin alte mijloace treburi din astea va rog.

Guest cortez77
Posted

Am facut ceva gresit? Si daca da, ce? Credeam ca asta e o comunitate cat de cat libera...

Daca este vorba IAR de problema copyright-ului...

• 4 weeks later...