George Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Ca sa ii motivam pe oameni eu propun sa dam mici premii. Daca fiecare pune cate ceva la bataie cred ca vor participa oamenii. Eu pun un Mi 0.9 GHS si 2 pene Catfish 1.21 mm triunghiulare
Cosu Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 Se pare ca sunt singurul care se chinuie sa "invete" chestia asta . Ok am reusit sa acordez chitara in acordajul ala ciudat si acum ma chinui la ea. Mai e cineva pe baricade ? (a se nota ca am fost plecat din bucuresti toata saptamana trecuta)
George Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Da, eu. Doar ca abia azi mi-am reintalnit chitara si am reusit sa-i schimb corzile. Ma intreb acum daca sa muncesc la toata piesa sau sa dau doar riffurile de chitara, pe bucati. Si acordajul nu e ciudat. Eu tin chitara tot timpul acordata asa.
pixy Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 yeeeeee! 2 insi care lucreaza.spor. mda acordaju nu e ciudat, si io o tin acordata tot fel ( ca de altfel si multi alti artisti/trupe, aparuti dupa 95'-2000)
Guest cortez77 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Sal'tare, meseriashilor! Uite, am si io o propunere: Paco de Lucia - La Barossa. Oh, and BTW... care nu a auzit de ghitaristul asta, sa mai asculte niste muzica ADEVARATA, nu Slipknot si alte asemenea. Love ya, Cortez P.S. Care o canta, sa-mi dea un mesaj... as fi tare interesat sa-l cunosc )
malex Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Cortez Ai umplut thread-ul de linishte Respekte Later edit : mah, din cate stiu eu, cred ca e cel putin o persoana p-acilea (Muky? ma-nsel?) care s-ar baga la Paco de Lucia.
Guest Baumwolle Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Off topic:Cortez, you made my point about Slipknot
Moisoiu Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 de ce ar fi in stare muky sa se bage la paco de lucia? ce treaba are clasica cu flamenco-ul?
Guest Baumwolle Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Intr-o oarecare masura, are legatura(iete ca rimeaza ).Paco seamana destul de mult cu o bucata de clasica(ce aiurea suna), imho.
Guest cortez77 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 La Barossa este o piesa mult peste nivelul Conservatorului... ) De fapt, Paco este peste orce Cons... hahahaha... dar propunerea nu a fost una serioasa, evident... eu insumi nu am reusit sa cant decat unele falsetas din piesa aia si mi-a luat vreo luna sa le leg. Si cant flamenco de ceva vreme... Anyways, daca cineva a mai incercat ceva asemanator, sa posteze... Same ol' Cortez Oh, BTW... uitati o piesa care pe mine ma lasa mereu masca... sper sa va placa!
felix Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Cortez, cine canta piesa aia?... pentru ca daca nu o canti tu si este sub incidenta legii drepturilor de autor si de difuzare (copyright), vom fi nevoiti sa o stergem.
malex Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 99,99% n-o canta Cortez Daca nu e asa, scuze Cortez inseamna ca avem un MAESTRU intre noi
felix Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Am intrebat pentru ca momentan sunt pe dial-up si dureaza o vesnicie sa descarc 7mb
Guest Baumwolle Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Oh, BTW... uitati o piesa care pe mine ma lasa mereu masca... sper sa va placa! 17277[/snapback] Dovada ca nu e cantata de el.Parerea mea!
Guest cortez77 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Dovada ca nu e cantata de el.Parerea mea! 17311[/snapback] Sorry, guys, am omis complet faza cu drepturile de autor... asa e, aveti dreptate. Puteti s-o stergeti pt ca NORMAL ca nu e cantata de mine... Pe artist il keama Vicente Amigo si este unul dintre maestrii kitarei flamenco din anii nostri. ...desi cant anumite improvizatii din piesa pe care le-am studiat... lol... nu este imposibil de cantat piesa, ci trebuie doar bunavointa si studiu sustinut. Suerte, amigos! Si inca o data, scuzele mele pt postarea unei piese consacrate... m-a luat valul...
Guest cortez77 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 99,99% n-o canta Cortez Daca nu e asa, scuze Cortez inseamna ca avem un MAESTRU intre noi 17283[/snapback] Oh, and BTW, malex, chiar CANT tangos si buleria aproape de nivelul ala... lol...
malex Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Vincente Amigo ... super Am vazut pe video (pe vremuri) o faza super misto, parca la Festivalul chitarei de la Sevilla. Vincente era ghidul orasului pentru "alde d-astia" Vai, Satriani.... Inainte de fiecare seara, in cursul zilei, erau repetitii... si i-au pus lui Vincente o chitara electrica in brate. Ai vazut cum face pisica cand calca in apa? Un minut si ceva, poate doua i-a luat sa se acomodeze cu sarmele si cu moliciunea corzilor... dupa care a cantat frate...
Guest cortez77 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Vicente Amigo cantand la electrica?! Hmmm... tot cu unghiile? Ciudat... e posibil, nu zic nu... Cine e interesat de multe videos cu flamenco si jazz, sa posteze... am zeci de giga de concerte... Am un cont de ftp si sunt dispus sa pun acolo cateva concerte. Nu o sa mearga extraordinar pe dw, dar avantajul e ca sunt raritati Suerte! *Cortez toca el el aire
Adi Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Vicente Amigo cantand la electrica?! Cine e interesat de multe videos cu flamenco si jazz, sa posteze... am zeci de giga de concerte... Am un cont de ftp si sunt dispus sa pun acolo cateva concerte. Nu o sa mearga extraordinar pe dw, dar avantajul e ca sunt raritati 17409[/snapback] Sau mai bine nu. Discutati prin alte mijloace treburi din astea va rog.
Guest cortez77 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Am facut ceva gresit? Si daca da, ce? Credeam ca asta e o comunitate cat de cat libera... Daca este vorba IAR de problema copyright-ului...
Adi Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Imi pare rau sa te dezamagesc dar e vorba IAR de problema copyright-ului. Va rig discutati treburile astea in privat!
stradivarius Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Super!!! E foarta buna ideea. Eu sunt nou pe aici dar am mai facut parte dintr-un site mai demult guitarbattle.com care era foarte asemanator...Foarte buna ideea. O sa stau si eu o perioada printre chitaristi pe aici!
stradivarius Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Sa va faceti o idee despre cum trag si eu cu chitara poate ma familiarizez si eu cu voi:D Malmsteen___Improvizatie.mp3
Recommended Posts