ADIDAS Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Am decis sa aleg ceva diferit de pop sau rock. Sper ca noul backingtrack sa atraga si mai multi participanti. Niciodata nu sunt prea multi. Termenul de livrare e 29 Septembrie 2014. Aveti 2 saptamani la dispozitie sa veniti cu ceva interesant. Duel Osteoporoza #5.mp3 3
Razvan S. Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 au inceput sa-mi placa astea, mai invat si eu scales (sau incerc) Mersi 2
AddRien Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Poate tura viitoare strângem și niște premii, să fie mai motivată lumea. 1
ADIDAS Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 (edited) Poate tura viitoare strângem și niște premii, să fie mai motivată lumea. Asta ar fi o idee foarte tare. Edited September 16, 2014 by ADIDAS
ADIDAS Posted September 18, 2014 Author Posted September 18, 2014 (edited) De data asta o sa fiu eu primul. Am incercat un final mai..special sau poate mai ciudatel dar mie mi-a placut foarte mult cum mi-a iesit finalul. Duel_Osteoporoza#5_ADIDAS.mp3 Edited September 18, 2014 by ADIDAS 2
ADIDAS Posted September 19, 2014 Author Posted September 19, 2014 Deci, sa explic putin pt ce e util un duel. E destul de simplu. In mod normal mai am multe treburi de facut si cantatul la chitara cat de cat organizat de multe ori il aman. Asa cu un duel ma asigur ca macar o data la 2 saptamani trag ceva pe un backingtrack ceea ce ma ajuta sa am macar un punct de reper constant si pot sa progresez. Io stiu ca multe chestii care le cant sunt repetitive sau suna banal sau mai stiu eu ce. Dar am si eu piticii mei, ideea mea e ca un solo frumos e ceva repetitiv ca o piesa vocala ceva gen Lily Was Here - Dave Stewart & Candy Dulfer. Ala e idealul meu la chitara. Dar cantand mereu si mereu pot sa progresez. Partea cea mai buna e ca fiind initiatorul duelului si cel care pune backingtrack m-as simti ca porcu' sa nu particip vreodata si doar sa pun backingtrack-ul. Asadar am o motivatie constanta. In plus cand posteaza si altii de multe ori aud unele chestii interesante, imi mai vin idei si asa mai departe. E una sa canti un cover 1 la 1, nota cu nota si cu totul altceva sa improvizezi pe un backingtrack. 1
Razvan S. Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Sa fie ceva acolo razvan s. osteo no 5 short.mp3 4
ADIDAS Posted September 26, 2014 Author Posted September 26, 2014 Deci nu prea stiu ce nu v-a placut la backingtrack-ul asta. E adevarat ca e repetitiv. Se repeta de 6 ori o secventa dar cu atat mai mult ai loc sa construiesti 6 chestii diferite sau putin diferite de fiecare data. Sau poti sa il gandesti si altfel si sa legi doua bucati una de alta sa canti peste pauza (ceea ce eu nu am facut) si acolo sa adaugi (prin solistica) acorduri noi care sa vina in continuarea progresiei. Erau multe chestii de facut dar eu am si alte obligatii la bass in alte locuri ca altfel as fi tras inca vreo 2 duble pentru ca idei mai am. M-am cam pierdut in detalii dar ideea e asta: Chiar daca esti carnatzar se putea carnatzarii pe backingtrack-ul dat. Sau vi s-a parut cumva prea siropos? Doar vreau sa stiu cum sa aleg urmatoarele backingtrack-uri. Io incerc sa fie variat ca sa incapem toti. Mai demult unii au zis ca s-au saturat de pop si rock si vor altceva. Eh, am venit cu altceva. Acuma o sa urmeze roackaiala. Dupa aia o sa incerc iarasi niste minuni.
manbearpig Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Ba e foarte fain, acus trag si eu ceva pe el. La mai multe ca asta! 1
adrian_hera Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Si mie mi-a placut, insa sunt chitarist de weekend si de-abia acum am reusit sa trag ceva adrian_hera_osteo5.mp3 1
Calimero Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Nu a iesit prea bine, dar asta este... inregistrare live fara microfon, computer si alte chestii Calimero_osteo5.mp3 8
SolDiez Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Ma bag si eu in seama http://www.youtube.com/watch?v=IUjp624QAOg 3
manolo Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Nu a iesit prea bine, dar asta este... inregistrare live fara microfon, computer si alte chestii Mr. Blue Hand Calimero ! Buna treba ...
ADIDAS Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 Deci, duelul s-a terminat. Urmeaza votarea. Multumim participantilor.
Recommended Posts