www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

sam

Veteran
 • Posts

  2523
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Ploiesti

Recent Profile Visitors

19550 profile views

sam's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

3.5k

Reputation

 1. De vanzare 4 abonamente de 2 zile la festivalul de folk Baricada de la Brezoi (Vâlcea) + 4 bilete de camping. Perioada festivalului este 19-20 iunie 2020.Pe iabilet au costat 116 ron abonamentul + 21 ron campingul (totul x 4) + 30 ron taxa de emitere perceputa de iabilet. Adica in total 578 ron (vezi ultima poza)Se pot vinde si separat, pretul de vanzare pe bucata (abonament + camping) fiind de 100 ron (fata de 150, cat ar fi pe iabilet)
 2. Salutare! Vand un pickguard de Strat, 11 gauri, 3 straturi, complet echipat (cu exceptia dozelor). Are potentiometrele si switch-ul de doze cu legaturile deja facute, capacele de plastic, suruburile si distantierele de doze. Daca le gasesc, trimit si cele 11 suruburi cu care se prinde de chitara. Este dat jos de pe un Fender, insa sincer sa fiu nu mai retin modelul. Totul este original si functional, e exact cum a fost dat jos de pe chitara. Culoarea este un alb usor imbatranit. A se vedea diferenta dintre capace (care sunt albe) si pickguard care are o mica tenta de crem. Cu exceptia unei micro-fisuri pe spate (DOAR la ply-ul din spate, se vede in penultima poza) totul este in perfecta stare. Fisura nu este vizibila pe fata, iar daca nu este fortat/strambat cat timp e demontat, nici nu cred ca prezinta vreun pericol de rupere odata ce e montat pe chitara. Pe chitara sta drept si fix si fiind din 3 straturi, celelalte doua nu ar avea niciun motiv sa crape si ele. A fost schimbat pentru upgrade, nu din cauza fisurii (pe care nici n-am observat-o pana nu l-am demontat de pe chitara). Livrare personala in Ploiesti sau ocazional in Bucuresti. Am insa cutia de la un alt pickguard complet (cu burete gros si tot ce trebuie) deci il pot trimite si prin curier, pe cheltuiala cumparatorului. Pretul este 100 ron, NEnegociabil. Cu exceptia acelei mici fisuri (care nu ii afecteaza cu absolut nimic nici estetica, nici functionalitatea) cred ca e deja un pret foarte bun.
 3. Salutare, De vanzare urmatoarele accesorii (se vand numai impreuna): - 3 stative pentru chitara Millenium (identice) + 1 stativ Fender, toate pliabile. - 1 suport de partituri Proel (pliabil, include husa de transport) - 5 strap-uri, diverse modele (1 x Fender, 2 x Ibanez, 1 x Yamaha, 1 x noname) - 1 husa chitara electrica (subtire, fara burete) Toate sunt in stare foarte buna. Pret 200 ron, livrare personala in Ploiesti sau ocazional in Bucuresti. Se pot trimite si prin curier pe cheltuiala cumparatorului.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.