www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

radu.popescu

Active Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7
 • Feedback

  100%

radu.popescu last won the day on April 27 2019

radu.popescu had the most liked content!

Community Reputation

382 Excellent

About radu.popescu

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  IASI

Other Information

 • Band
  none...yet
 • Gear
  inventar mereu in schimbare...

Recent Profile Visitors

15,160 profile views
 1. Stare excelentă, a stat numai în casă. Funcționeaza impecabil. Varianta Custom, cu al doilea EQ în față. În preț se include şi footswitch-ul original (extra 100€ la achiziție) şi un patch stereo pentru a-l putea lega direct la 'pedală'. Face multe, ştie multe, sună incredibil, puteți găsi excelente reviews pe Youtube sau forumuri de specialitate. Poate fi folosit şi ca overdrive şi ca preamp, etc. Nu dețin cutiile originale sau manualele, insă se pot descărca cu uşurință de pe website-ul producătorului. Nu doresc schimburi de nici un fel, prețul este fix, include transport prin Fan Courier sau Cargus, la alegerea cumpărătorului. Mulțumesc.
 2. Revin cu o corectie de pret, 800 lei, transport inclus.
 3. Wudtone cp vintage upgrade tremolo assembly pentru stratocastere care au brigde in 6 şuruburi. Specificații găsiți in link ul pus de mine la producator. Pentru cei mai puțin familiarizați cu Wudtone, in materie de tremolouri sunt echivalentul Callaham in Europa. A fost comandat special cu distanța dintre corzi mai mica, de la mi-ul subtire la cel gros are 54mm.(fața de 56.5 cat are un bridge vintage Fender). Saddles-urile sunt si ele destul de şmechere (vezi foto) cumparate separat de la Highwood (Olanda): http://www.highwoodinstrumentsretail.com/highwood-hg-1080-mm-0425-inch-contoured-vintage-sa.htm Achiziționat inițial pentru un proiect care nu a mai fost finalizat. Stare absolut perfectă, făra nici un pic de uzură. Se poate vedea in Iaşi. Prețul cerut este sub cel de achizitie si include transport prin firma de curierat. Cumparatorul va primi bonus, daca doreste, o gheara plus şuruburi si 3 arcuri pentru a completa tot tremolo ul. Poate părea scump pentru unii, însă e un upgrade consistent şi se simte din prima diferența de ton si stabilitatea tuning-ului. Nu doresc schimburi de nici un fel, nu raspund la mesaje de schimb. Mulțumesc.
 4. Gold finish, complete, stare perfectă, funcționează impecabil. Date jos de pe o chitara Heritage, am pus locking tuners.(blisterul l-am folosit pentru a le ambala pe cele care le-am scos si fac obiectul vânzării) Pretul este fix si include transport prin curier. Nu doresc schimburi de nici un fel, nu raspund la mesaje de schimb. Mulțumesc.
 5. Actualizare de pret: 750 lei, transport inclus.
 6. radu.popescu

  vând [EXPIRAT] Line6 G10 wireless system

  Complet, la cutie, cu acte, carticele, etc. Cumparat de nou de la Muziker. Proba se poate face in Iasi, specificatii tehnice găsiți accesând link-ul pus la producator. Folosit aproximativ un an in regim de casa, pentru studiu. Nu doresc schimburi, pretul este fix si include transport prin firma de curierat. Mulțumesc.
 7. Este o pedala foarte reusita, emuleaza preamplificatorul din Echoplexul legendar. Calitate boutique, numai componente de top, nemtii nu se prea joaca cand e vorba de calitate. Am avut si binecunoscutul Xotic EP booster in pedalier, parerea mea sincera este ca pedala nemtilor este muult peste. Detalii si specificatii tehnice puteti gasi pe linl-ul pus in anunt la producator. Nou costa 129 euro, al meu arata ca nou si costa 300 ron cu transport inclus, adica jumatate de pret. Se poate vedea si proba in Iasi. Nu doresc schimburi de nici un fel, iar pretul cerut este fix. Multumesc. Nu e cel mai bun review aici, insa pentru facut o vaga idee e bun si asta:
 8. Stare foarte buna, a stat la punct fix, in casa. Complet, la cutie. Este un amp de studiu senzational. Pretul este fix si include transportul prin Nemo Express. Poze mai multe la cerere, insa nu are nici o lovitura sau zgarieturi, in general am MARE grija de echipamentele mele. Multumesc.
 9. Difuzoarele sunt in stare foarte buna, neumblate, varianta UK, mai rare si mai scumpe.(nu degeaba) Am doua bucati. Pretul pe bucata este 450 lei, transport inclus prin Nemo Express. Ambele la 830 lei. Le vand pentru ca stau degeaba prin casa, in cutii. Nu raspund la mesajele de schimburi sau negocieri, marfa e buna si relativ rara. Multumesc.
 10. Un reverb foarte organic, cu sunet cald, ceva intre arc si plate, depinde de setari. Are buton de mix, merge foarte bine si in fata unui amplificator. Nou costa undeva la 200 euro, pretul meu este la jumatate, si include transport. Stare foarte buna, a stat numai in casa. Cred ca am si cutia originala pe undeva, insa nu promit. Pretul este fix, nu raspund la mesaje de schimb sau negocieri, pierdem timpul degeaba. Sincer nu l-as da, insa imi trebuie neaparat un reverb stereo, si strang fonduri. Multumesc.
 11. Stare 'MINT', il tineam in casa de backup, insa am nevoie de un delay true stereo si strang fonduri...n-a fost montat in nici un pedalier, repet, stare perfecta. Cu greu zici ca-i digital, versiunea 2, midi, tap tempo, subdiviziuni, hi freq cut, alimentator original, la cutie, etc. Suna beton si nu se mai fabrica, compania a inchis portile din cate stiu. Pretul include si transport prin Nemo Express. Multumesc.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.