www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

jules

V.I.P.
 • Posts

  738
 • Joined

 • Last visited

About jules

Profile Information

 • Location
  bucuresti

Recent Profile Visitors

8202 profile views

jules's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

 1. prezinta semne de uzura, functioneaza perfect varianta sovietica, negra cu accente bleu 250 lei, bucuresti 0746 767 783 http://www.cheesyguitars.com/effect-lel_cz.html
 2. jules

  Rgc Thing

  sper ca inca se mai intampla de-astea, cu sau fara rgc nostalgia or not, you cannot start one's car with water after agitating the key in the river upstream
 3. jules

  Videoclipuri

  datascrâșnet
 4. 1. stiu ca e ars pe fata, ca doar ne zice si de incendiu, si cat de orfan e.. 3. nu e vorba de nici o metoda, pur si simplu se creeaza o disonanta. nu ma intereseaza al cui e filmul, poate la fel de bine sa fie "caz real". daca asta e apreciat dintr-o facultate de arte, dumnezeu cu mila.
 5. 1. romania, si mai ales bucurestiul, nu mai sunt asa biased by looks. "pentru ca arat asa" e doar o scuza, jenanat ca zice asta de 2 ori. 2. cred ca are toate cliseele de empatie folosite vreodata in cinema (si nu numai). 3. si probabil greseala capitala din punch line-ul filmului, tipul lasa chitara jos cand incep coldplay sa cante (lasa impresia ca de fapt n-are nici o treaba cu muzica - era mult mai ok daca se suprapuneau de la un punct incolo). ps: ce nota ai luat?
 6. well, oamenii astia nu prea vorbesc cu 'cred' spre deloc
 7. jules

  Cinema Club

  de ce mai postezi daca nici macar nu ti-a placut?!?!
 8. nu mi se pare ca biletele la concerte au vreo relevanta in politica rgc referitoare la bisnita (unde relevant = instrumente, aplificatoare, sali etc.) le consider un moft. faptul ca un user ridica pretul unui bilet pe forum, mi se pare mai degraba o problema morala (aka arata ca nu da doi bani pe comunitate -> cu atat mai grav), problema lui daca face asta oriunde altundeva. in final, petrica striga lupu! pt a n-a oara si nu-l mai crede nimeni..
 9. going emo.. any minute now.. waaaaait for it waaaaait for it..
 10. jules

  Poezie

  e sub 9 pe tastatuà.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.