www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

manbearpig

Veteran
 • Content Count

  545
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

manbearpig last won the day on May 2 2018

manbearpig had the most liked content!

Community Reputation

463 Excellent

About manbearpig

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Wooldozer, Goddess
 • Gear
  Gibson, Ibanez, Tanglewood, Takamine

Recent Profile Visitors

9,991 profile views
 1. manbearpig

  vând Ibanez RGMS8 multiscale 8 string

  Pentru o scurta perioada, 1400 RON.
 2. manbearpig

  vând Ibanez RGMS8 multiscale 8 string

  1800 RON
 3. Vand un amplificator de chitara, DV Mark micro 50, format head, solid-state, in stare excelenta. Este un amp cu un canal (marketing-ul zice ca 2, daca e sa fim rigurosi nu e asa) si cu un circuit de overdrive comutabil. Are si reverb incorporat. Voi pune si poze reale cat de curand, si un demo. Valabil in Bucuresti, proba in zona Timpuri Noi.
 4. Vand un procesor de chitara Zoom G1On, in stare excelenta. Este perfect pentru repetat acasa si chiar si la sala. Are looper si drum machine incorporate. Un scurt demo facut de mine: Valabil doar in Bucuresti, proba in zona Timpuri Noi.
 5. Vând următoarele pedale, în stare excelenta, valabil doar în București cu proba în zona Timpuri Noi: Tc spark mini booster - VANDUT Tc hypergravity mini compressor - VANDUT MXR 6-band EQ - 300RON Boss ST-2 Power Stack - 250RON MXR phase 100 - 400RON AMT s-drive - 200RON
 6. Vând un 8 string multiscale Ibanez, în stare perfecta. După părerea mea e cel mai bună varianta de chitară extended range în gama ei de preț. Nu trimit in tara, proba in zona Timpuri Noi, Bucuresti.
 7. manbearpig

  vând [EXPIRAT] Gibson 490R humbucker

  Multumesc, dar nu accept oferta.
 8. manbearpig

  Zoom G1on - surprinzător de bun

  Multumesc! Ăsta are maxim 30 de secunde de loop, ceea ce pentru mine este ok. Mai sunt unele efecte cu parametri reglabili de la 0 la 100 și ceva, însă cu rotița de selecție nu este o mare problemă la reglaj, merge rapid. Există buton dedicat acum care selectează intre looper si drum machine, doar că trebuie apăsat cu degetul.
 9. Salut! Am cumpărat un Zoom G1on pentru că voiam ceva foarte ieftin care sa aibe looper si drum machine. Ei bine, în afara faptului că acest procesor le are pe ambele și sunt foarte ușor de folosit, nici modelele de amp și efecte nu sunt de neglijat. Pentru prețul de aproximativ 200 de lei, mi se pare cea mai bună și ieftină variantă pentru repetat acasă. De asemenea, aș recomanda acest mic procesor oricărui începător care își dorește să se familiarizeze cu diferitele tipuri de efecte și amplificatoare de chitară. Las și o scurtă improvizație cu Zoom-ul:
 10. manbearpig

  Amplificator "home use" si microfon.

  Voiam sa scriu ca Marshall-urile astea mici sunt de cacao, dar am ascultat un demo pe youtube la varianta asta din 2018 la care ai pus link, si suna surprinzator de bine! Dar sa tii cont ca are un ton clasic de marshall, acum depinde ce metale preferi tu.
 11. manbearpig

  Looper jams

 12. manbearpig

  vând [EXPIRAT] Gibson 490R humbucker

  Vand humbucker poziție neck Gibson 490R, varianta cu 4 fire (pentru legare paralel, split coil etc). Este în stare perfecta, scoasă de pe un SG Faded T 2016. Magnet AlNiCo2, cam 8K rezistență, sunet echilibrat, aproape de PAF. Nu trimit in țară.
 13. manbearpig

  cumpăr EHX 22 Caliber

  https://www.muziker.ro/electro-harmonix-44-magnum Dublu ca putere, mai ieftin decat ala second-hand al colegului (nu-i frumos, colegu' !), si mai e si nou.
 14. manbearpig

  Ibanez RGMS8 multiscale 8 string

  N-au mai avut buget și pentru asta Ibanez, oricum la banii ăștia eu zic că se scuză, ținând cont și de faptul că altfel e bine construita si finisată. La sală n-are zgomot, e destul de silențioasă.
 15. La asa anunt, asa oferte, ce sa-i faci...
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.