www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

manbearpig

Veteran
 • Content Count

  548
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Feedback

  100%

manbearpig last won the day on November 15 2019

manbearpig had the most liked content!

Community Reputation

477 Excellent

About manbearpig

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Wooldozer, Goddess
 • Gear
  Gibson, Ibanez, Tanglewood, Takamine

Recent Profile Visitors

11235 profile views
 1. Eu cred ca băiatul care a postat e de fapt un pasionat chitarist, dornic sa vadă RGC revenind la ce a fost odată demult. A vrut omul sa “shake things up” acilea pe forum, a reușit un pic. Eu pentru discuții de scule chitaristice ma uit la That Pedal Show pe YouTube ca sa ma simt bine.
 2. Vand un Triangle Big Muff, aproape ca nou, nescos din casa. Predare personala in zona Timpuri Noi. Ma gasiti la 0749300902.
 3. Salut! Vand un Ibanez RG421MSP-TSP, culoare turcoaz cu sclipici (pentru un ton fabulos, desigur). Chitara e in stare perfecta, nu a iesit din casa, aranjata pentru acordaj Eb cu set de corzi Elixir 48-11. Foarte comoda, suna foarte bine, switchul cu 5 pozitii permite si tonuri mai spre strat (split coil, humbucker neck legat paralel), construita si finisata foarte bine. O vand pentru ca nu ma inteleg eu bine cu ea, mai pe scurt: it's not her, it's me. Predare personala in Bucuresti, zona Timpuri Noi/Flaros. Ma puteti gasi la: 0749300902. O puteti asculta si vedea aici: https://youtu.be/Jg4OOVYEzvM
 4. Vand un fuzz EHX Triangle Big Muff, aproape deloc folosit, reissue-ul versiunii originale de Big Muff. Gilmour instant, trebuie doar sa adaugati un strat. Nu trimit in tara, valabil doar in Bucuresti. Zona Timpuri Noi.
 5. Salut! Vând o interfață USB/lightning (pentru iOS) Focusrite itrack solo, cu o intrare XLR cu preamp de microfon și phantom power 48v, și o intrare dedicata de instrument. Este în stare buna, am folosit-o doar acasă, la înregistrări. Ultimele albume de pe bandcamp-ul meu sunt trase cu interfața. Valabil doar în București!
 6. Mi-am incercat si eu mana la un super solo de-al lui Frederik Akesson:
 7. Salut, puteti asculta noul release aici. Toate track-urile de chitara sunt trase cu un Ibanez RGMS8 (8 string multi-scale), printr-o interfata Focusrite iTrack Solo, si apoi Bias FX desktop pentru toate efectele si simularile de amp. Basul e tras la fel, synth-urile sunt Korg Volca FM si Volca Beats, tot direct prin interfata. Tobele sunt facute in EZDrummer 2. Totul mixat si masterizat in Reaper.
 8. Un scurt demo aici, n-am apucat sa urc pe youtube:
 9. Salut! Vând un Ditto looper de la Tc electronic, în stare excelenta. Proba in zona Timpuri Noi / Flaros. Nu trimit în țară. Urc și poze în curând.
 10. Vand un amplificator de chitara, DV Mark micro 50, format head, solid-state, in stare excelenta. Este un amp cu un canal (marketing-ul zice ca 2, daca e sa fim rigurosi nu e asa) si cu un circuit de overdrive comutabil. Are si reverb incorporat. Voi pune si poze reale cat de curand, si un demo. Valabil in Bucuresti, proba in zona Timpuri Noi.
 11. Vand un procesor de chitara Zoom G1On, in stare excelenta. Este perfect pentru repetat acasa si chiar si la sala. Are looper si drum machine incorporate. Un scurt demo facut de mine: Valabil doar in Bucuresti, proba in zona Timpuri Noi.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.