• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

Silviu_i

Veteran
 • Content count

  1,069
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

263 Excellent

About Silviu_i

 • Rank
  Old School Kinda Guy
 • Birthday 02/12/93

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timisoara
 • Interests
  To play and make good music.

Other Information

 • Nume
  Silviu Dan Iliescu
 • Trupa
  AXiS
 • Scule
  Guits:

  '79 Gibson Les Paul Standard
  '04 Fender American Vintage Reissue '62 Stratocaster
  '08 Vintage Lemon Drop Les Paul
  '16 Takamine GD51

  Amps:

  '68 Suprem Sound Star
  '71 Fender Twin Reverb Silverface
  '08 Ceriatone Plexi 50w

  Pedals:

  Dunlop Joe Bonamassa Fuzz Face -> Laylay Delilah Wah Wah -> Korg Tuner -> EHX Octavix -> Wilson Haze Univibe -> Ibanez TS808 -> Xotic SL Drive -> Rocket Archer -> BOSS DD-7 -> Radial Bigshot ABY.

  Other:

  Curt Mangan 11-48 strings, Sommer & Monster Cables, Dunlop .88m picks.

Contact Methods

 • Google Talk
  silviuiliescu93@gmail.com
 • Website URL
  http://soundcloud.com/silviuiliescu

Recent Profile Visitors

13,817 profile views
 1. Korg Vocal Bass s-a dat.
 2. 250 RON Dimarzio '80s PAF
 3. PRS Torero cu gig bag - 600€
 4. Salut! Incer sa ajut un prieten sa se scape de ce I-a mai ramas dintr-o mostenire: Sculele sunt noi, folosite exclusive in casa, in ambalajul original. Mai sus aveti un numar de telefon, pentru cei curiosi. Mersi frumos! P.S: Footswitch-ul DigiTech este 100 RON.
 5. Szus!
 6. vând

  Should I go on?
 7. vând

  Poze sunt destule pe net, da' in alea de pe net nu se vede daca cutia de rezonanta e sparta, de pilda
 8. Neck-ul s-a dat. Mai ramane cea de bridge.
 9. Iti inteleg frustrarea. Am pus mana pe un Gibson CS, de vreo 5000 de euro, la Thomann, care a fost sub un Epiphone Lynyrd Skynyrd edition, dar daca pui mana pe un Gibson Standard, facut "cand trebe", o sa te lamuresti despre diferenta dintre Ibanze si Gibson. Daca ma intrebi pe mine, si da, stiu ca o sa fiu ars pe rug pentru asta, exista doua tipuri de chitare: cele cu single coil (Fender) si cele cu humbucker (Gibson). Ce e intre, pentru mine, este inexistent, deoarece e cam greu sa inventezi gaura in macaroana. Poti, cel mult sa-I tragi un filet. Plus, decat sa dau 3500 RON pe un Ibanez, mai bine dau 2500 RON pe un strat japonez din anii '80, care o sa bata la cur orice Ibanez, la capitolul clean - plus ca mai imi raman si 1000 RON de care sa ma imbat.
 10. L.E: In urma unei pareri avizate, dozele ar fi produse la inceputul anilor '80, fiind considerate un "upgrade", la vremea respectiva, adus dozelor Gibson T Top, cu care venea echipata chitara in cauza.
 11. Salut! Vand doua doze Dimarzio, luate de pe un Gibson din '79. Una masoara 14.05k -bridge, iar cealalta 7.86k - neck Dupa ceva sapaturi am ajuns la concluzia ca bridge-ul ar fi un Super Distortion, iar neck-ul 36th anniversary PAF. Vreau 450 de lei pe ambele sau 250 pe bucata. Transportul este suportat de cumparator. Daca se plateste in cont, in avans, ma ocup eu de transport. Mersi!
 12. cumpăr

  Pret: 0 RON Localitate: Timisoara Contact: 0721109035 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi As prefera nickel. Mersi!
 13. Momentan ai o actiune se Gibson.
 14. Nu e nimic in neregula cu chitara ta. Se poate canta pe ea? Ai corzi mute? Are fretbuzz excesiv? Daca vei desface griful vreodata, cel mai probabil vei gasi o bucata de material in fundul neck pocket-ului (judecand dupa pozitia actuala a grifului). Asta are rolul de a da grifului o oarecare inclinare fata de corp, tocmai pentru a evita cele mentionate mai sus. Daca pui mana pe un Les Paul si Epiphone, vei observa ca are aceeasi inclinatie, mai mult sau mai putin, insa acolo nu vei sesiza nici un gap datorita modului constructiv. Bafta!
 15. Raspunsurile sunt la fel de ambigue precum intrebarea ta. Nu o sa stie nimeni cu exactitate ce dracu de chitara e aia si cum e prins gatul la ea. Pune niste poze relevante...