www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

bastianf

Newcomers
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

bastianf last won the day on January 19

bastianf had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Targu Mures

Other Information

 • Band
  STRANGE
 • Gear
  Framus Panthera Custom, Ibanez S770, Fender Stratocaster American Special, Fender HotRod Deluxe, pedalutze ANALOG SOUND(compresor, ts808, plexi in a box, delay si chorus) Dunlop Cry Baby 535q, cabluri Mogami , Vox si George L's.

Recent Profile Visitors

4236 profile views

bastianf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In Rare

Recent Badges

9

Reputation

 1. Vand chitara electro-acustica Schertler SP confectionata doar din lemne solide: - fata din Swiss Alipne Spruce (molid din alpii elvetieni - spatele si lateralele din rosewood indian - grif din mahon - tastiera din abanos - electronica Schertler dual source (doza si microfon cu contrlul volumului) -scala 650 mm Chitara are un sunet cald si este foarte rezonanta. Datorita faptului ca are corzile foarte apropiatte de grif, pcantatul la ea este o adevarata placere. Suna foarte bine la rece dar adevarata ei valoare iese in evidenta cand este amplificata. Chitara a fost a lui Horea Crisovan si eu am luat-o de la el in 2015. Nu prezinta defecte si a fost setata profi cu corzi de 12-53. Vine insotita de case-ul personalizat pentru ea. Las cateva demo-uri cu ea:
 2. Chitare este cu adevarat versatila sunand bine atat conectata direct in amplificator(mai ales in unul cu lampi) cat si prin pedale, asta desi este entry levelul american. Tonul este unul cald, specific PRS-urilor, sustainul fiind unul de vis. Are corpul din mahon, griful tot din mahon si tastiera din lemn de trandafir. Griful are profilul Pattern regular fiind foarte comod. Tremoloul este foarte expresiv iar dozele 58/15 S sunt splitabile. Chitara este setata profesional de lutier, corzile de 10-46 fiind foarte apropiate de grif. Vine insotita de husa aferenta modelelor S2. Am cumparat chitara in 2020 de la MC Music. Dupa serial amul in care a fost fabricata este 2019.
 3. Vanduta. Se poate inchide. Multumesc mult!!!
 4. MJT Telecaster Fiesta Red over White Heavy Relic este o chitara produsa de cunoscutul lutier american Mark Jenny. Caracteristici: - corp usor (premium) din alder cu un finish celebru si foarte rar din anii '60: Fiesta Red over White, adica prima data s-a dat un strat subtire de alb, a fost aplicat relic, dupa care s-a mai dat un strat de rosu, dupa care a fost din nou aplicat relic. munca multa si migaloasa care a iesit spectaculos - grif Allparts profil fat C finisat cu lac nitro si relicuit, medium frets, radiul 9.5 si cheite Kluson style - bridge classic tele cu 3 brass barrel saddles - set de doze Fender Custom Shop Twisted Tele, unul dintre cele mai reusite seturi de Tele pe care le produce Fender, foarte echilibrate - switch cu 3 pozitii Chitara a fost gandita ca un Fender early '60s reissue, dar prietenos cu chitaristul modern. Este lucrat si finisat ca un Fender Custom Shop foarte bun, de sunat nu are cum sa sune decat extraordinar, are tot ce ii trebuie, ton cald si clar, plin de armonice, dar si un sustain excelent. Faptul ca nu s-a facut deloc economie se simte de la prima atingere, totul este asa cum te astepti sa fie, iar in momentul cand incepi sa canti iti dai seama instant ca este un instrument care are suflet si care te inspira sa canti mai bine. Electronica este una de top, dozele fiind setul meu preferat de la Feder Custom shop, cu o doza de neck care are si caldura si claritate, si cu o doza de bridge usor mai hot care suna extraordinar in orice context muzical si cu o dinamica extraordinara. Tonul este foarte cald, dar si clar, fara sa fie deloc strident, iar dinamica este una absolut exceptionala. Reglajul este foarte comod. Chitara vine cu hardcase de lemn si un pickguard extra dupa cum se vede in poze. Pentru alte detalii nu ezitati sa ma ocntactati.
 5. Vanzatorul este foarte serios. Am cantat si eu aceasta chitara si nu pot spune in cuvinte cat de mult mi-a placut.
 6. Ampul pe lampi l-am lat. Asa ca: pret nou 4000 de lei, Sau schimb cu diverse chitare!!!
 7. UP!!! Se pot cumpara si separat. Adica Multiamp + controler si cabinet!!! Negociabil!!!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.