www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

bastianf

Newcomers
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by bastianf

 1. Switchurile sunt in cea mai buna conditie. Nu au fost abuzate in niciun fel. Sunt cam cele mai bune de pe piata. Pret QMX 4 https://www.loopersparadise.de/de/index.php?p=1752 Pret QMX 2 https://www.loopersparadise.de/de/index.php?p=1941 Demo:
 2. Vand reverb MXR M300 in stare foarte foarte buna. Aspect si functionalitate 10/10. Vine in cutia originala Pret Thomann https://www.thomann.de/ro/mxr_m300_reverb.htm Demo:
 3. Vand delay Echoplex in stare foarte foarte buna. Nu prezinta urme de uzura. Functional si estetic 10/10 Pret thomann: https://www.thomann.de/intl/dunlop_echoplex_delay.htm Demo: Deasemenea am la el si taptemoul aferent pentru care cer 100 de lei Ambele vin cu cutii originale.
 4. Vand pedala din anunt. Prezinta urme de uzura dar functional este la un nivel de 100%. Se spune ca versiunea 1.4 este cea mai reusita dintre toate.
 5. Vand un Strymon Iridium 10/10 functional si 9.9/10 aspect Demouri se gasesc cu gramada pe net. Nu am cutie pt ca nici fostul proprietar nu avea. Il vand pt ca vreau un Helix LT.
 6. Vand o pedala de delay high end folosita si de John Mayer. Pret Thomann. https://www.thomann.de/ro/providence_dly_4_chrono_delay.htm Pedala este in stare buna cu mici semne de uzura fara a-i fi afectata functionalitatea. Demo :
 7. Vand o pedala de fuzz foarte faina din categoria boutique https://www.youtube.com/watch?v=vo6i49Q2Db0
 8. Vand pedala din titlu pe care nu o mai folosesc. Starea ei este foarte buna. Este pedala de wah pe care a folosit-o la un moment dat Guthrie Govan
 9. Este o editie limitata de Tribute 50 Goldtop cu doze P90 fabricata doar in 2010 care suna mult peste cum te-ai astepta sa sune. De vina se pare ca ar fi lemnul, care s-a nimerit sa fie unul excelent. Constructia chitarii este foarte buna, pe vremea aceea Gibson lucra ceva mai bine decat acum. Chitara a beneificiat de un relic subtil Este in stare foarte buna pentru un instrument vechi de 12 ani (facand abstractie de relic), tastele au uzura minima, este setata bine si suna extraordinar. Este un intrument viu, cu o rezonanta foarte buna si cu sustain excelent. Vine setata comod si are case. Modelul are grif 50's si Goldtop, relic cu hardcase Gibson USA. I-am adaugat potentiometre noi TAD CTS 500K, stoptail si bridgee ABM(cam cele mai calitative de pe piata). Accept orice proba. Se poate testa la mine atat pe rig digital cat si pe amp cu lampi ca sa va dati seama de capacitatile instrumentului.
 10. Vand chitara electro-acustica Schertler SP confectionata doar din lemne solide: - fata din Swiss Alipne Spruce (molid din alpii elvetieni - spatele si lateralele din rosewood indian - grif din mahon - tastiera din abanos - electronica Schertler dual source (doza si microfon cu contrlul volumului) -scala 650 mm Chitara are un sunet cald si este foarte rezonanta. Datorita faptului ca are corzile foarte apropiatte de grif, pcantatul la ea este o adevarata placere. Suna foarte bine la rece dar adevarata ei valoare iese in evidenta cand este amplificata. Chitara a fost a lui Horea Crisovan si eu am luat-o de la el in 2015. Nu prezinta defecte si a fost setata profi cu corzi de 12-53. Vine insotita de case-ul personalizat pentru ea. Las cateva demo-uri cu ea:
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.