www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

cristikitara

Newcomers
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  caracal

Other Information

 • Band
  krater
 • Gear
  korg pa 60

Recent Profile Visitors

3707 profile views

cristikitara's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

6

Reputation

 1. Va multumesc pentru oferta dar nu sunt interesat.Stima.
 2. Chitara ca si noua in garantie cu corzile originale inca pe ea.Chitarele T-bucket fac parte din seria Electracoustic.Instrumentele muzicale din această colecţie se inspiră din designul clasic al chitarelor electrice marca Fender, cum ar fi Strat sau Tele. Este voba de chitare electro-acustice cu calităţi unice în ceea ce priveşte sunetul. Este o chitară ideală în special atucni cînd muzica este redată prin intermediul unui aparat. Ofer si husa groasa gen toc optional la un pret modic. Corp şi gât Partea superioară a corpului chitarei este din lemn masiv de molid, eclisele şi partea anterioară sunt fabricate din laminat. Gâtul chitarei este din lemn de arţar, tastiera şi cordarul fiind fabricate din palisandru. Cordarul este format special pentru a transmite în mod optim vibraţiile corzilor. Menzura gâtului are 641 mm, prăguşul 42,9 mm.
 3. Procesor de chitara si voce de ultima generatie nou nefolosit in garantie.TC HELICON VOICELIVE 3 EXTREME procesor efecte pentru voce si chitara acustica sau electrica. Inregistrare live pe flash drive USB la calitate de 24 biti, posibilitate de importare a backing track-urilor cu automatizarea efectelor, include efecte de chitara folosite pe pedalele TC Electronic, 250 preseturi, memorie pentru salvarea a 500 setari. Cu VoiceLive 3 Extreme te poti concentra doar pe performanta ta datorita automatizarii efectelor si a redarii backing track-urilor. Efecte de voce incredibile si tonuri bogate de chitara ruleaza automat. De la ideea initiala pana la punerea in aplicatie a aranjamentelor complexe, totul se imbina cu procesorul VoiceLive 3 Extreme. Fiecare detaliu de care ai nevoie pentru a-ti face muzica una de exceptie, fiecare schimbare de efect, fiecare armonie si loop, totul poate fi pregatit inainte de show, si poti face asta pentru mai mult de 100 cantece.Ofer si un geamantan de transport perfect pentru procesor si care il protejeaza perfect. Optional pot oferi si pedala cu 6 switch-uri speciala pentru procesor. ID: 241277346Vizualizări: 5
 4. Procesor boss gt3 in stare perfecta de functionare .Cunoscatorii stiu ce poate acest procesor iar cei care nu stiu pot gasi destule detalii si pareri pe net.Din punct de vedere estetic nu este nemaipomenit(este decent tinand cont de varsta) dar tinand cont de constructia sa extrem de solida acest aspect nu cred ca constituie un impediment. Procesorul vine insotit de alimentatorul original. https://www.olx.ro/oferta/boss-gt3-procesor-chitara-IDcxJTO.html#840c90defe
 5. Vand iRig Acoustic(Acoustic guitar microphone/interface) nou nefolosit(am mai multe bucati pentru cei interesati) cu 50 roni bucata. Vand iRig 2 (Mobile guitar Interface) nou nefolosit(mai multe bucati) cu 65 roni bucata. la mai multe bucati se negociaza.accept schimb si cu doza chitara acustica.
 6. Pret: 850 RON Localitate: caracal Contact: cristi_kitara@yahoo.com 0767301937 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi vand bas electrovoice sb122in stare perfecta de functionare 400 watt rms,made in usa. tel 0767301937 fac si schimburi in masura in care sunt oferte rezonabile si de interes pt. ambele parti. pret 850 negociabil.
 7. Pret: 2700 RON Localitate: caracal Contact: cristi_kitara@yahoo.com 0767301937 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi vand mixer dynacord powermate 600/2 cu urme normale de uzura dar cu functionare foarte buna. cunoscatorii stiu despre ce este vorba. accept schimb cu mixer pasiv sau activ de preferat allen&heath.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.