www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

apocapsile

Veteran
 • Posts

  764
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  54

Everything posted by apocapsile

 1. apocapsile

  RGC

  Dacă stai să te gândești, e o întrebare destul de ambiguă. Poate însemna: - Câți identificatori unici există în baza de date pentru tabelul în care se înscrie identificatorul pentru fiecare cont creat? - Câți utilizatori nesuspendați are forumul / câte dintre conturile alea nu au fost declarate șterse/inactive/suspendate? - Câți utilizatori s-au autentificat cel puțin o dată în ultimele xx zile/luni, adică au fost activi măcar o dată în perioada care te interesează? (în altă ordine de idei câți identificatori unici care au atributul Last Login in perioada aleasă există?) [...]
 2. Noroc! Noi nu mai ajungem pe 10 iunie la Megadeth, așa că am rămas cu cinci bilete pentru zona B pe care le pot vinde împreună sau separat, după caz. Dacă sunteți doritori, aveți ocazia să procurați intrarea mai ieftin. Format electronic, se poate transmite fără probleme.
 3. https://spotmedia.ro/stiri/educatie/cum-scriem-corect-toti-membrii-sau-toti-membri În rest, baftă cu trupa! 👍
 4. @ramurel Your turn to show off!
 5. Și CE dacă? Important e să COREspundă.
 6. Nou-nouț (mă rog, e relic din fabrică, dar înțelegeți ce vreau să zic 🙂), pachet complet cu toate accesoriile, până și bit pentru dat găuri de dimensiunea exactă a șuruburilor de atașare), instrucțiuni, autocolante și nebunii. E practic la nivelul tremolourilor de pe PRS Core, construit în cazul ăsta din oțel laminat la rece, prelucrat precis. Fiecare șurub se comportă ca un pivot (la modul real, nu ca pe tremoloul vintage de strat), așa că merge fluid și se întoarce precis în punctul de echilibru. Evident, e construit ca un tanc și trezește din morți chitara pe care-l instalezi. Brațul e din inox, tip push-in, tensiunea ajustabilă de pe baseplate. Compatibil cu toate corpurile cu spațierea 52.3/52.5mm ( 2-1/16"), adică toate chitarele MIM Standard, Squier Classic Vibe, Road Worn Player HSS. Dacă-l cumperi din SUA, ajungi undeva la 340 de EUR cu tot cu taxe și costurile de transport, eu vreau pe al meu 200 de EUR.
 7. E foarte faină, îl va face fericit pe viitorul proprietar! Una dintre cele mai mișto chitare pe care le-am avut!
 8. Se vede uzura în imagini, pe lamele, în rest super ok.
 9. Stare excelentă estetic/funcțional, un tuner foarte mișto.
 10. Stare foarte ok, semne de uzură minimale, merge perfect.
 11. Perfect estetic și funcțional. Răruță și drăguță!
 12. De vreme ce tot este V day astăzi (LMA tuturor Valentinilor/Valentinelor!), am zis să o sărbătoresc cum se cuvine: Epiphone Goth ’58 Flying V 2005 - Made in Korea. Veche dar ca nouă, doze Gibson 496R/500T și bridge Gotoh. Ușoară la purtat, grea la sunat 😉
 13. Din câte am înțeles funcționează și cea din aluminiu la fel de bine, zic unii chiar mai bine. Important e să aibă continuitate pe întreaga suprafață aplicată și apoi să aibă continuitate cu împământarea / ground pe wiring, la fel ca firul care vine de regulă de la bridge pentru a conecta coardele la împământare. Eu la volum normal și chiar tare nu am simțit vreo diferență notabilă pe acasă nici cu amp pe tuburi dat tare, dar bănuiesc că reduce din probleme în general când ești pe scenă sau dacă stai într-o zonă problematică unde prinzi radio Cassablanca la chitară. Cu zgomotul tipic al dozelor single nu te ajută la nimic folia, nici dacă wiring-ul e executat prost. Cu wiring bun eu personal n-am avut probleme și nici n-am văzut îmbunătățiri remarcabile prin casă dacă avea folie sau vopsea specială care conduce electricitatea. 99% din ce probleme am avut vreodată erau de la piese care trebuiau schimbate sau lipituri reci/proaste/greșite.
 14. PRS CE-3 din 1992: *nicio bucată de mahon nu a fost rănită în timpul fabricării lui, e alder. ** trem mil-com, bloc și baseplate tăiate dintr-o bucată
 15. @AddRienyour turn 🙂
 16. Fă o poză să vedem ce și cum ai conectat. Tu zici că interfața e conectată la pc pe... cablu de 3.5mm? If so... no wonder. În mod normal o legi prin usb...
 17. Cred că are dreptate 57, în cazul tău s-ar putea să fie strict de la USB. Da, altceva voiam să zic cu prelungitorul dar nu se aplică nimic dacă problema lui e de la USB.
 18. Mie amplitube, cât l-am probat, mi-a făcut urât pe Windows indiferent de interfață, setări, drivere. E cam Apple-oriented, probabil merge cu anumite configurații și setări de windows decent dar nu degeaba cam toți fac producția pe mac 🙂 Ce a mers ok a fost BIAS sau Neural DSP. De asemenea, dacă prizele sunt pe același circuit, altfel spus dacă mor ambele când tai aceeași siguranță de pe panou, nu te ajută. Mai bine ceva prelungitor mai răsărit cu ieșirile izolate galvanic.
 19. Păi încearcă și căști, cred că în principal pentru alea e făcut iRig. Să te joci pe căști cu efecte din telefon. Văd că au pus ieșire mare pentru amp dar trebuie să vezi documentația lor. Cu laptop și amp în aceleași prize s-ar putea să ai o buclă pe împământare or something de unde necazuri sonore.. Și or zice ei cross platform dar nu prea cred că merge ok dacă laptopul nu e un mac. Mai bine pe tel/tabletă dacă ai iPhone/ipad. Nu prea înțeleg totuși de ce ai scoate iRig într-un amp de bas, de ce nu folosești ampul direct? Are efecte și el parcă.
 20. Soluția lui evh e oarecum elegantă: să vină din fabrică dotate cu taste SS, dar înălțime vintage, îs maleabile coardele pe ele și se simt fain, alunecă , rezistă în timp, dar sună mai puțin zingy decât dacă ai jumbo SS. Și falsezi mai puțin dacă te apucă menghinele pasionale. Am avut un evh japonez și mi-au plăcut mult gâtul și senzația pe taste.
 21. Felicitări că ai mers, e mult mai bine decât să te chinui singură cu asta. Vezi că de regulă coardele mai subțiri sunt cele care oscilează mai violent în forma aia de 8 când le ciupești, cele groase chiar permit de regulă să le plasezi mai aproape de grif fără zbârnâit din categoria deranjantă. Apoi mai sunt diverse mărci și tehnologii și la coardele de acustică unde poate îți zic colegii care știu cum e - nu mă pricep. La electrică de exemplu Elixir Optiweb rezistă mult timp pe chitară, dar au un zing al lor specific de care nu scapi niciodată și opun mai multă rezistență la deformare (apăsat, bend) decât alte mărci la același acordaj. Mă gândesc că e valabil și la acustică. Trebuie să experimentezi și cu alea până te lămurești care se simt și sună cel mai bine pentru tine.
 22. Nu e exact modelul pe care îl cauți dar ai putea suna omul dacă te interesează și asta: https://forums.rgc.ro/topic/141771-ibanez-artcore-af105-custom/#comment-1057247
 23. Nush boys and girls, eu când citesc prima postare care a deschis subiectul, aproape fac pe mine de râs. Dacă ar zice careva că e deschis la mișto, aproape aș crede.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.