www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

apocapsile

Veteran
  • Posts

    763
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    54

Everything posted by apocapsile

  1. https://spotmedia.ro/stiri/educatie/cum-scriem-corect-toti-membrii-sau-toti-membri În rest, baftă cu trupa! 👍
  2. Vând un set foarte mișto de doze "hum-free" făcut de producătorul australian Kinman, foarte apreciat de session players pentru faptul că deși nu emit zgomotul tipic dozelor simple, păstrează caracterul acestora. Considerate cam cele mai bune doze hum-free de pe piață. Un set nou costă aproximativ 2855 lei (https://www.thomann.de/intl/kinman_hank_marvin_strat_set.htm), eu vreau pe ale mele 1300 RON. Putem discuta în particular dacă vă interesează și wiring / pickguard pentru ele fiindcă aș avea ceva interesant. Dozele sunt AVn63 (neck) / AVn63 (middle) / HX85b - September 2016 Mostră cu HX-85b:
  3. Salutare, Vând un gât de stratocaster făcut de USACG și finisat la MJT (cine știe, știe) cu headstock stil 70's. Lemnele sunt de super calitate, la fel și manopera. Cred că pozele vorbesc singure. Poate la Fender Custom Shop să găsiti așa ceva - dar la un scor pe măsură. N-are nici cel mai mic cusur, lucrat cum trebuie, poți pune actionul atât de jos cât dorești. Super solid și fain la mână, finisat în nitrolac îmbătrânit. Specificații: Lemn gât: roasted flamed maple / arțar superior tratat termic Lemn tastieră: ebony / abanos Profil gât: super soft V (e modern, nici gros nici subțire, se simte forma de V la spate, are ceva umeri) Prăguș: 1 11/16" (42.9mm), tăiat perfect Taste: Medium-Jumbo 6125 Radius: 10-14" Găuri cheițe: 8.5mm (vine cu un set de cheițe Gotoh vintage preinstalate) Inserturi: Callaham Real Clay Finish: nitro lac (aged)
  4. @ramurel Your turn to show off!
  5. Și CE dacă? Important e să COREspundă.
  6. Una bucata R-Trem din '85, perfect utilizabil și în stare chiar foarte bună pentru vârsta lui, 100% original. Include manetă compatibilă, îi lipsesc doar șuruburi de fixare, de care găsiți la orice magazin de bricolaj. Se găsesc extrem de rar.
  7. Nou-nouț (mă rog, e relic din fabrică, dar înțelegeți ce vreau să zic 🙂), pachet complet cu toate accesoriile, până și bit pentru dat găuri de dimensiunea exactă a șuruburilor de atașare), instrucțiuni, autocolante și nebunii. E practic la nivelul tremolourilor de pe PRS Core, construit în cazul ăsta din oțel laminat la rece, prelucrat precis. Fiecare șurub se comportă ca un pivot (la modul real, nu ca pe tremoloul vintage de strat), așa că merge fluid și se întoarce precis în punctul de echilibru. Evident, e construit ca un tanc și trezește din morți chitara pe care-l instalezi. Brațul e din inox, tip push-in, tensiunea ajustabilă de pe baseplate. Compatibil cu toate corpurile cu spațierea 52.3/52.5mm ( 2-1/16"), adică toate chitarele MIM Standard, Squier Classic Vibe, Road Worn Player HSS. Dacă-l cumperi din SUA, ajungi undeva la 340 de EUR cu tot cu taxe și costurile de transport, eu vreau pe al meu 200 de EUR.
  8. E foarte faină, îl va face fericit pe viitorul proprietar! Una dintre cele mai mișto chitare pe care le-am avut!
  9. Se vede uzura în imagini, pe lamele, în rest super ok.
  10. Stare excelentă estetic/funcțional, un tuner foarte mișto.
  11. Stare foarte ok, semne de uzură minimale, merge perfect.
  12. Perfect estetic și funcțional. Răruță și drăguță!
  13. Stare excelentă, ambalaj original și accesorii. Extrem de capabilă și dubioasă, așa cum trebuie să fie.
  14. Stare excelentă, un TS foarte versatil și de bună calitate.
  15. Stare excelentă, cutie completă cu alimentator. Se poate trimite în țară. Cam cel mai mișto și versatil EQ non parametric pe care-l poți lua. Nu colorează tonul, nu aduce zgomot, are ieșire stereo deci poate fi folosit și ca splitter de semnal.
  16. Se mărită un V din 2005, făcut în Coreea de Sud la fabrica Unsung (calitate Samick). Lemne bune, manoperă excelentă. Are doar 3 kilograme, dar sună "greu" și pe lângă metale, cu dozele upgradate la Gibson 496R/500T, rupe la metale, dar face totodată niște cleanuri excelente și livrează și pe zona blues-rock fără probleme. E servisată, dozele au fost schimbate cu cele Gibson menționate, bridge-ul TOM cu unul Gotoh Japan și vine într-un hardcase zvelt Gibson. Semnele de uzură sunt absolut minore, e în stare excelentă! Vine cu un set nou de 11, setată în acordaj C Standard, pot fi folosite coardele lejer și pentru D sau E/Eb. - Corp: Mahon - Gât: Mahon - Prăguș: 43.4mm - Gât: Slim medium - Doze: Gibson 500T & Gibson 496R - Bridge: Gotoh Japan - Cheițe: Grover - Greutate: 3080g - cu hard case Gibson Topor de calitate, are prezență și sustain cât cuprinde. Eu nu mă împac cu forma, dar mi-am făcut ceva inimă rea fiindcă e o chitară excelentă și aparte. Se poate trimite în țară, bine ambalată cu plata în avans (discutăm pe pm ce și cum). Nu vreau schimburi, am de toate.
  17. De vreme ce tot este V day astăzi (LMA tuturor Valentinilor/Valentinelor!), am zis să o sărbătoresc cum se cuvine: Epiphone Goth ’58 Flying V 2005 - Made in Korea. Veche dar ca nouă, doze Gibson 496R/500T și bridge Gotoh. Ușoară la purtat, grea la sunat 😉
  18. Se vinde un set ca nou de string savers pentru strat/tele cu spațierea 52.73mm - 2 1/16" (aia mai îngustă, nu cea vintage lată). Se poate trimite în țară pe cheltuiala voastră. Noi îs 364 de lei (+transport) la Thomann https://www.thomann.de/ro/graph_tech_stringsaver_mex_strat.htm sau 311 (+transport) la muziker https://www.muziker.ro/graphtech-ps-8000-00-string-saver-originals-strat-tele-2-1-16?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA_aGuBhACEiwAly57MefGfD3Lg68ePcV2sVFkOH9l5cE87JNr3fQzHDrhyTJ35RBHCoS2vhoC8p0QAvD_BwE
  19. Din câte am înțeles funcționează și cea din aluminiu la fel de bine, zic unii chiar mai bine. Important e să aibă continuitate pe întreaga suprafață aplicată și apoi să aibă continuitate cu împământarea / ground pe wiring, la fel ca firul care vine de regulă de la bridge pentru a conecta coardele la împământare. Eu la volum normal și chiar tare nu am simțit vreo diferență notabilă pe acasă nici cu amp pe tuburi dat tare, dar bănuiesc că reduce din probleme în general când ești pe scenă sau dacă stai într-o zonă problematică unde prinzi radio Cassablanca la chitară. Cu zgomotul tipic al dozelor single nu te ajută la nimic folia, nici dacă wiring-ul e executat prost. Cu wiring bun eu personal n-am avut probleme și nici n-am văzut îmbunătățiri remarcabile prin casă dacă avea folie sau vopsea specială care conduce electricitatea. 99% din ce probleme am avut vreodată erau de la piese care trebuiau schimbate sau lipituri reci/proaste/greșite.
  20. PRS CE-3 din 1992: *nicio bucată de mahon nu a fost rănită în timpul fabricării lui, e alder. ** trem mil-com, bloc și baseplate tăiate dintr-o bucată
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.