www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Claudiu Ibanez

Active Members
 • Content Count

  243
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

Claudiu Ibanez last won the day on August 28 2019

Claudiu Ibanez had the most liked content!

Community Reputation

117 Excellent

About Claudiu Ibanez

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Band
  Just looking for one :)
 • Gear
  Ibanez RG920QMZ Premium
  Vintage V100 Paradise
  B.C.Rich Warlock Red Bevel
  Ibanez TS-Mini
  Marshall 1960a cabinet

  TOBE : Ddrum Diablo Death Punx Double Bass .

Recent Profile Visitors

13,466 profile views
 1. Claudiu Ibanez

  Arcuri doze humbucker

  Cum a zis si colegul mai sus , foloseste arcuri de la pix . Daca vrei tensiune mai mare , pur si simplu pune 2 arcuri pe un surub .
 2. Claudiu Ibanez

  Amplif combo lampa

  https://www.thomann.de/ro/marshall_dsl40cr.htm L-am probat , super dragut ampul . Cu stratul pe care il ai , scoti niste cleanuri superbe din el , iar ca drive , cu un tube screamer ajungi de la blues pana la metale suparate , cu o calitate a driveului foarte buna :-) . Are si fx loop , si te descurci cu el si cu un tobosar suparat Bafta!
 3. Salut ! Am o cunostiinta (prieten bun actually) , care e prof de chitara la Scoala Populara de Arte din Timisoara . Are multi elevi , si sunt sigur ca printre ei se numara si cei mai necajiti . Daca te tenteaza , lasa-mi un Pm , si iti las un numar de tel. de-al lui , si eventual discuti mai multe cu el . Bafta !
 4. Claudiu Ibanez

  RGC Timisoara

  Salutare! In caz ca se face de-un jam session , puteti conta pe mine pe partea ritmica
 5. Claudiu Ibanez

  Tobosar - caut trupa (TIMISOARA)

  Salutare! Sunt in cautare de o trupa in care sa bat toba , ceva pe stil de heavy metal/hard rock/alternativ . Detin set de tobe good to go Sunt dispus sa incep si un proiect de la zero , pana acum am fost tobosar "de camera" , dar acum sunt interesat sa cant intr-o trupa , chimia dintre niste oameni care canta nu se compara cu nimic in lume So , astept propuneri in PM sau pe facebook - Claudiu Erdei .
 6. Caut spatiu pentru o sala de repetitii/studio . Singura conditie ar fii sa fim singura trupa in sala , deoarece nu avem program fix , si lucram cand putem. Ne putem amenaja singuri locul , si nu trebuie sa fie neaparat mare . Tel: 0741104116 .
 7. Claudiu Ibanez

  Metal brother needs your help for a contest

  Pun si eu imediat videoul . Imi dati si mie un laic ?
 8. Vand un head full lampi Peavey Valveking Vk100 . O adevarata bestie de metal . Suna excelent , are drive cat vrei si cat nu vrei , nu ai nevoie de tube screamer . Este in stare excelenta , lampile nu fac figuri , mai au multa viata , zic eu . Singurul impediment ar fii ca nu functioneaza reverbul , e pe arc . Asa l-am luat , si asa il dau , de aceea si pretul acesta . Footswitch inclus . In banii astia , cred ca e cel mai bun head raportat la calitate\pret . Se poate proba in Timisoara , dar trimit si prin curier pe cheltuiala cumparatorului . Pret absolut FIX !
 9. Claudiu Ibanez

  Inregistrare Full Band

  Focusrite Scarlett 18i20 + Focusrite Scarlett Octopre te cam rupe la buzunar , dar merita
 10. Vand un wireless Line6 Relay G30 . Este nou , l-am folosit foarte putin . A fost cumparat in luna iulie . Vreau sa il vand pentru ca nu il mai folosesc si am nevoie de un cabinet 2x12 , so accept schimb cu cab 2x12 . Evident , nu are zgarieturi , nu e spart sau ceva . Este inca in garantie . Se poate incerca / vedea in Timisoara , dar il pot trimite si prin curier . Pret negociabil .
 11. Vand un cabinet Marshall 1960a , difuri Celestion G12-75T , 300w . Este in stare buna , are mici defecte estetice in tolex , dupa cum se vede in poze . Accept schimb si cu procesor de chitara + diferenta de bani . Prefer sa il vand in Timisoara , dar il pot trimite si prin curier . Pretul este negociabil .
 12. Claudiu Ibanez

  vând Cheite 3R-3L

  Vand un set de cheite 3R-3L date jos de pe un Vintage V100 Paradise . Sunt in stare foarte buna . Trimit si prin curier .
 13. Vand un head Marshall TSL100 jcm2000 full tube , in stare buna . Include footswitch si case . Il vand la pretul de 500 euro sau 2300 lei , absolut fix si absolut urgent
 14. Am nevoie de bani , asa ca , o perioada , pretul e 6000 lei pentru toate ! Urgent!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.