www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

myriad

Active Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

4 Neutral

About myriad

Profile Information

 • Location
  Bucharest

Other Information

 • Band
  meh
 • Gear
  Zoom G5

Recent Profile Visitors

4104 profile views
 1. Sus cu procesorul! Pot livra si in tara.
 2. Pachetul a fost expediat utilizatorului arbitr_stefi.
 3. Momentan pachetul este rezervat utilizatorului arbitr_stefi.
 4. Pana duminica asta (inclusiv), pretul procesorului scade la 750 RON, urmand ca de luni sa revina la 850 RON. Tot pana luni procesorul poate fi luat impreuna cu pachetul de chitara Ibanez RG321MH (pe care il am postat in alt topic) la 1300 RON.
 5. Pana duminica asta (inclusiv), pretul intregului pachet este de 650 RON, urmand ca de luni sa revina la 750 RON. Tot pana luni pachetul poate fi luat impreuna cu procesorul Zoom G5 (pe care il am postat in alt topic) la 1300 RON.
 6. Ai un mod tare ciudat de a arata interes pentru chitara pe care o vand. Si tind sa-ti amintesc ca de fapt tu esti cel care s-a deranjat sa-mi caute nod in papura mie, si nu invers. Daca nu te intereseaza chitara (dupa cum observ) sau ai chef sa trollezi in continuare, te rog cauta totusi alta topic. O duminica faina.
 7. Nu inteleg rostul postului tau. Conform regulamentului, "Mesajele din cadrul topicului e bine sa fie ontopic. Postati numai daca aveti intentii serioase de a cumpara/vinde.". Ce ai scris tu e complet aiurea. Chitara mea a fost curatata constant si a trecut si prin mai multe curatari in detaliu in care am luat fiecare parte din ea la puricat. E si ipocrit din partea ta sa vii pe postul meu sa imi judeci chitara cand chitara pe care o vinzi tu arata similar de folosita. Macar eu nu cumpar chitara la un pret si o vand la un pret mai mare, fara sa fi modificat ceva la ea. Apropo, stii ca aia e bisnita, nu? Singurul lucru pozitiv din toata treaba asta e ca uitasem sa atasez si kit-ul cu care mi-am curatat chitara de-a lungul timpului, ceea ce o sa fac acum, el intra desigur in pretul pachetului de mai sus, 750 RON pentru tot. Pe viitor, te rog abtine-te de la comentarii inutile, altcumva probabil ca se lasa cu Report.
 8. Pe acelasi principiu in care mi-ai poluat mie topicul aiurea iti recomand sa iti cureti si tu chitara, "boss", nu cumpara nimeni ADN-ul altora, si cu atat mai mult, nu la un pret mai mare decat pretul de achizitie, mai ales fara alte modificari la ea. Aaaa, imi arunci si mie "Mesajele din cadrul topicului e bine sa fie ontopic. Postati numai daca aveti intentii serioase de a cumpara/vinde."? That's kinda hypocritical, don't you think?
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.