www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

myriad

Active Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucharest

Other Information

  • Gear
    PRS SE Custom 22 Semihollow | Presonus 68c | Fender Champ 12 Red Knob

Recent Profile Visitors

5011 profile views

myriad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

5

Reputation

  1. Predarea se face preferabil in Bucuresti, Sector 1, insa interfata se poate trimite si prin curier.
  2. Sus cu procesorul! Pot livra si in tara.
  3. Pachetul a fost expediat utilizatorului arbitr_stefi.
  4. Momentan pachetul este rezervat utilizatorului arbitr_stefi.
  5. Pana duminica asta (inclusiv), pretul procesorului scade la 750 RON, urmand ca de luni sa revina la 850 RON. Tot pana luni procesorul poate fi luat impreuna cu pachetul de chitara Ibanez RG321MH (pe care il am postat in alt topic) la 1300 RON.
  6. Pana duminica asta (inclusiv), pretul intregului pachet este de 650 RON, urmand ca de luni sa revina la 750 RON. Tot pana luni pachetul poate fi luat impreuna cu procesorul Zoom G5 (pe care il am postat in alt topic) la 1300 RON.
  7. Ai un mod tare ciudat de a arata interes pentru chitara pe care o vand. Si tind sa-ti amintesc ca de fapt tu esti cel care s-a deranjat sa-mi caute nod in papura mie, si nu invers. Daca nu te intereseaza chitara (dupa cum observ) sau ai chef sa trollezi in continuare, te rog cauta totusi alta topic. O duminica faina.
  8. Nu inteleg rostul postului tau. Conform regulamentului, "Mesajele din cadrul topicului e bine sa fie ontopic. Postati numai daca aveti intentii serioase de a cumpara/vinde.". Ce ai scris tu e complet aiurea. Chitara mea a fost curatata constant si a trecut si prin mai multe curatari in detaliu in care am luat fiecare parte din ea la puricat. E si ipocrit din partea ta sa vii pe postul meu sa imi judeci chitara cand chitara pe care o vinzi tu arata similar de folosita. Macar eu nu cumpar chitara la un pret si o vand la un pret mai mare, fara sa fi modificat ceva la ea. Apropo, stii ca aia e bisnita, nu? Singurul lucru pozitiv din toata treaba asta e ca uitasem sa atasez si kit-ul cu care mi-am curatat chitara de-a lungul timpului, ceea ce o sa fac acum, el intra desigur in pretul pachetului de mai sus, 750 RON pentru tot. Pe viitor, te rog abtine-te de la comentarii inutile, altcumva probabil ca se lasa cu Report.
  9. Pret: 850 RON Localitate: Bucuresti Contact: simion.ovi@gmail.com Link producator: https://www.zoom-na.com/products/guitar-bass-effects/guitar/zoom-g5-guitar-effects-amp-simulator-pedal Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand procesor Zoom G5 in stare excelenta, caruia ii sunt primul si singurul proprietar. A fost cumparat acum 2 ani de la GuitarShop, nu a fost scos din casa si nici abuzat (sau chiar folosit). Motivul vanzarii este ca nu mai am timp de nimic guitar-wise si de aceea doresc sa imi dau tot. Dupa cum scrie mai sus, pretul este de 850 RON, pret pe care nu il voi negocia. As dori sa vand procesorul in Bucuresti, pentru ca potentialul cumparator sa il poata si testa, verifica dupa plac. Va atasez si descrierea de pe GuitarShop: Zoom G5 este un procesor pentru chitara ce ofera o gama larga de tonuri impreuna cu un booster analogic pe lampa (12AX7) pentru un sunet cat mai dinamic si realist. Interfata este intuitiva si usor de folosit, cu 4 unitati de display LCD, fiecare cu propriile butoane de control. Alte caracteristici importante mai sunt pedala de expresie tridimensionala, looperul si ritmurile integrate. Unitatea ofera 145 de efecte clasice (MXR Dynacomp, Distortion+, M-117R, Aphex Punch Factory, Moog MF-101, Ibanez TS808, Marshall Guv'nor, Fuzz Face, Big Muff, Pro Co Rat, ADA Flanger, Z.Vex Seek-Wah, Boss OD-1, DS-1, Metal Zone, CE-1) si 22 de emulari de amplificatoare (Fender, Marshall, Vox, Matchless, ADA, Mega Boogie, Sound City, Hiwatt, Orange, Carr Mercury, Two Rock, Diezel, ENGL, Bogner, Krank). Caracteristici: 123 efecte 22 emulari de amplificatoare Booster pe lampa 4 ecrane LCD Interfata intuitiva, usor de folosit Posibilitatea combinarii a pina la 9 efecte simultan, in orice ordine 297 de patchuri de memorie Switch activ/pasiv Doua iesiri mono Iesire stereo pentru casti Iesire balansata XLR pentru masa de mixaj sau DI Functie auto-save Acordor 41 de ritmuri integrate Pedala de expresie Z-Pedal Adaptor AC inclus Interfata audio 2-in/2-out USB Contine Steinberg Cubase LE recording software
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.