www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/11/22 in all areas

 1. Dintre youtube retards asta mi se pare de incredere si sincer. Daca el zice ca freturile au fost naspa pe ea atunci e posibil sa primesti una cu freturi naspa. Eu n-as da nici 800 si nici 600 euro pe o chitara cu freturi naspa. Cu 800 euro iei un Cort G300Pro ( care eu cred ca-i pro level ) si ceva procesor mic de atasat la chitara daca chiar iti place ideea asta.
  2 points
 2. Ceva gen, dar totusi, in cazul in care as fi interesat sa cumpar, inainte de a lua in considerare combinatia in cauza, as insista pe ceea ce-mi poate oferi chitara (fara procesorul ala)! Adica daca e o chitara low level, parca nu m-as arunca sa o cumpar doar ca sa castig la comoditate ....! In alta ordine, am vazut ca baietii astia au un soi de procesor mic P1 prime. care cred ca face cam acelasi lucru cu cel montat in chitarele alea dar este folosit extern! In felul asta te poti folosi de chitara care iti place tie, sau pe care deja o ai! Deci in mod clar, daca ar fi sa cumpar, in primul rand as alege functie de calitatea chitarei abia apoi m-as uita la ce mai poate "pe langa" :))))!
  2 points
 3. Astea precum asta de mai sus se vor vinde probabil la 250 de euro bucata pe reverb in cateva luni/cativa ani. Alea P800 s-ar putea sa fie bune tho dar prolly nu merita 800 de euro si or sa se vanda cu 450 de euro peste 1-2 ani :))
  1 point
 4. In principiu daca chitara e facuta calumea, procesorul mooer e doar un bonus.
  1 point
 5. @vaxe A, tu zici la modul poate că poți avea un soi de backup integrat în chitară presupun. Cum ar veni, în mod normal poate ai ceva un proc mic la tine, dar dacă se strică, atunci poți scoate niște tonuri/efecte direct din chitară, eventual și cu footswitch-ul wireless pe care țil vând separat. Uite, ăsta ar fi un argument valid, la care nu m-aș fi gândit. @cristinel13 Nu știu dacă ai văzut, au tutoriale pentru diferitele funcții de pe ele aici: Cred că-ți faci singur o impresie dacă pentru tine merită sau nu, că doar tu știi la ce te-ai gândit că ți-ar trebui.
  1 point
 6. Salut, Personal, intr-o anumita masura (in special atunci cand este vorba de deplasari dese, ce presupun actiuni gen: montat, demontat, setat, timp scurt de probe, etc.), sunt adeptul rig-urilor cat mai compacte, de dimensiuni cat mai reduse (inclusiv greutate cat mai mica), relativ usor de setat si utilizat, constient fiind ca fac un compromis destul de mare in privinta sunetului pe care mi-as dori sa-l am! In rest +1 pentru tot ce a spus @apocapsile!
  1 point
 7. În general, sunt de părere că dacă n-ai nevoi "speciale" de chitare "augmentate" găsesți chitare mai bune/portabile/diverse și procesoare / țichibichiuri separate, noi sau vechi la mult mai puțini bani. Personal, ideea produsului mi se pare complet cretină de vreme ce singura situație în care ar fi meritat ceva "all-in-one" ar fi fost dacă modelul era unul de călătorie, din ăla,știi, care se face mic și-l poți lua în avion cu tine sau nu-ți ocupă mult loc prin portbagaj. Ori ăstea îs niște clone de stratocaster. Chiar și atunci, de ce neapărat musai trebuie să depinzi de aplicație pentru orice setare? Să-i pună si ecran tactil si softul onboard, ce naiba Mai bine să ne zică ei nouă: care e avantajul dacă bagi într-un strat făcut de Cort mufe usebe și circuite chinezești față de <ce chitară preferi> + <ce proc/dongle/ampportabil/wazaair preferi>? În afară de "ca să dai bani la chinezi pe ciurucuri" eu nu văd rațiunea.
  1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.