www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/12/21 in Posts

 1. 1 point
  Salut. Am un Schecter KM7 MK1. Ca schimb, poate Mayones 7 string. Alte variatii nu ma intereseaza. Pretul este unul fix, sub pretul dat de mine. 900 eur. Preluare personala!!!
 2. 1 point
  Salut! Voi atasa aici solo-uri, idei, coveruri, basically tot cu ce ma ocup. Sper sa va placa! Incep cu un Dream Theater.
 3. 1 point
  Un treble booster pe germaniu excelent, BSM este deja renumit pentru boosterele lor, cam numai asta fac...total 'hand made', cu piese selectionate, pentru rezultate excelente. Boosterul de fata este un amestec fericit intre legendarele Rangemaster Booster, Orange Booster si Winston Booster, produse in perioada de glorie a lampilor din anii '60-'70, cand chitaristii aveau nevoie sa impinga amplificatoarele cu orice aveau la indemana pentru niveluri de gain si distorsiuni mai mari. Ce ofera in plus acest model este atentia acordata frecventelor medii, de aceea mini pot-ul lateral stanga e ca un fel de eq general ce trece prin spectrul de frecvente medii si inalte, in acest fel pedala devenind foarte versatila, in aproape orice configuratie de doze. Mai multe detalii puteti citi in link-ul pus de mine la producator. Datorita pieselor NOS, alese cu grija de producator, pedalele BSM au de noi un pret pe masura, Ambassador-ul fiind undeva la 250+ euro. Varianta oferita spre vanzare are in plus mufa de alimentare direct dintr-o sursa de pedalier si led pentru a vedea usor daca este pornit sau nu, ambele upgrade-uri fiind foarte utile oricui. Cutia originala si manualul sunt de asemenea prezente. Pedala este true bypass. Pretul meu este 750 lei, este relativ fix si include transport prin Fan Courier. Multumesc. Nu sunt cele mai bune demo-uri, insa altele nu se prea gasesc. Rezultate excelente se pot obtine si cu amplificatoare Marshall mai vechi, plexi sau JMP style.
 4. 1 point
  Din punctul meu de vedere nu stiu daca e chiar corect pusa problema asa. "Piesele pe care ar trebui sa le poti canta dupa un an" variaza in functie de cat timp efectiv de studiu ai investit in acest an si de nivelul la care ai ajuns tu acum in urma acelor ore de studiu. Sunt unii (rar, ce-i drept) care dupa un an de zile rup aproape rup griful in doua cu game, solo-uri, fast rhythm parts and stuff, si altii care dupa muuuulti ani de zile nu sunt in stare sa cante chestii banale (si eu ma incadrez in categoria asta 😁), deci IMHO asta cu "cati ani de chitara ai la activ" mi se pare ceva relativ, n-as lua-o ca un criteriu de stabilire a nivelului unui chitarist. Legat de ce zici cu piesele care sunt mult peste nivelul tau, e ok sa le mai exersezi si pe alea din cand in cand, insa incearca totusi, pe cat se poate, sa cresti gradual dificultatea pieselor pe care le canti. Evident, nu trebuie sa ramai cantonat in zona ta de confort, insa daca sari brusc de la ceva ce poti canta usor la ceva care e mult peste nivelul tau, e posibil ca la un moment dat sa iti pierzi motivatia, si asta nu e chiar ok. My two cents. Bafta mai departe!
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.