www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/23/20 in all areas

 1. 2 points
  Acum cateva luni am facut impreuna cu colegul @triptiti un cover la o piesa de la Korn, si am promis ca revenim cu un follow-up pe canalul lui. Well here it is now, de data asta ne-am jucat pe "Territory" de la Sepultura. Si speram sa mai bagam ceva chitareala si pe alte piese pe viitor. Enjoy (or not)!
 2. 1 point
  Se vind 1. Exceptionalul switcher Boss Es-8! Boss Es-8 este un switcher de efecte cu urmatoarele caracteristici inovatoare: - Se pot conecta pana la 8 pedale (plus inca un loop aditional). Practic, daca ai pedale analogice, le poti opri sau porni pe toate odata printr-un singura apasare de buton. Dar, in acelasi timp, daca ai pedale cu capabilitati MIDI, poti schimba preseturile la fel pe toate simultan cu doar o apasare de buton! Capabilitatile de rutare de multiple pedale Midi sunt explicate destul de bine aici - Circuit analog pentru a pastra puritatea tonului - Posibilitati de rutare exceptionale, inclusiv schimbarea ordinii pedalelor in lant - se pot amplasa efectele in paralel! - Buffere interne in care poti stoca diversi parametri cum ar fi timpul de delay pentru fiecare preset - 800 sloturi de memorie pentru preseturi! - Editor software dedicat -Display Led pe 2 randuri si 16 caractere - Fiecare buton se poate asigna individual dupa cum doresti! - Buffere la intrare si iesire care pot fi pornite sau oprite per patch - Curent necesar - 400mA Include Adaptor de curent! Cutie originala! Dimensiuni - 439mm/137mm/65mm. Greutate - 2.5kg Estetic 9.5/10 (au ramas cateva urme de la niste stickere pe care le-am lipit) , Functional 10/10 Pretul de nou este de peste 3000 lei Pretul meu este 2300 LEI FIX. Nu ma intereseaza niciun schimb si NU NEGOCIEZ. Produsul este cumparat din Romania si are garantie pana in ianuarie 2021! 2. Mooer Noise Killer - Pedala este un noise gate (atenueaza zgomotul de fond datorat pedalelor de distors cu nivel mare de gain) - are 2 moduri de functionare - Hard si Soft - True Bypass - Threshold control (-70/+10 dB) - Jack in- and output - Led de status Estetic/Functional 10/10. Include cutia originala Greutate: 160 grame Pretul de nou este aproximativ 280 lei. Eu vreau pe a mea 190 lei fix. Nu ma intereseaza niciun schimb si NU NEGOCIEZ. Produsul este cumparat de pe Kytary si are garantie pana in ianuarie 2020 (de fapt 4 ani oferiti prin inregistrarea in site-ul producatorului) 3. Pedalier Harley Benton Spaceship 80 Cel mai mare pedalboard din seria Spaceship de la Harley Benton - si in acelasi timp, cel mai convenabil ca pret! Dimensiuni:(H x W x D): 70-85 x 800 x 390 mm Usor: Doar 2,48 kg Husa soft case inclusa Picioare ajustabile Velcro pus deja!! Estetic/Functional 10/10 Pret de nou - peste 400 lei Pretul meu: 240 lei Fix. Nu ma intereseaza niciun schimb si NU NEGOCIEZ
 3. 1 point
  Daca ar fi asa, si o masina care costa noua 10,000 euro ar fi normal sa o poti da cu 9800 euro dupa cateva zile, dar din pacate....piata SH , mai ales la noi, functioneaza dupa alte reguli....(masina pierde instant 10% cand ai plecat cu ea de pe loc de la reprezentanta) - in general, pe piata sculelor SH, pretul este cam la 60-70% daca produsul e f bine intretinut ..Spor la vanzare!
 4. 1 point
  New backing track! Stiu ca tuturor le place Pink Floyd, si in special aceasta piesa, si solo-ul demential de la final. Asa ca m-am gandit ca cine il invata, are nevoie si de un backing track pentru a-si satisface cantatul. Sper sa va placa, orice feedback e bine venit! Cheers!
 5. 1 point
  Kiesel sunt mai noua denumire a chitarelor Carvin - cei care făceau si amplif-uri, etc. Vindeau doar direct de la fabrica, nu aveau distribuitori. Așa puteau avea o calitate foarte buna la un preț rezonabil. Azi, fac chitare custom la comandă, si au de obicei câteva chitare custom gata făcute pe site-ul lor: https://www.kieselguitars.com/ Succes cu vânzarea.
 6. 1 point
  HGE Contraptions (DIY hobby) -> Pedale Chitara Handmade / Modari Pedale / Wiring si Setup Chitare / Reparatii Ampuri https://www.facebook.com/hgecontraptions http://hgecontraptions.blogspot.ro/ HGE Contraptions a devenit in timp un un mini business, dar a revenit la ceea ce a fost initial: doar hobby-ul meu personal. Puteti urmari aceasta pagina daca sunteti curiosi, pentru a vedea diverse operatiuni/reparatii/proiecte ce tin de chitare si amplificatoare (si nu numai). (Nu voi posta des, decat daca am proiecte proprii din cand in cand, si asta va fi destul de rar)
 7. 1 point
  Pana nu schimbi, n-ai de unde sa stii. Pe Apx‐ul meu nu era nevoie sa reglez trussrod‐ul.
 8. 1 point
  Nu strici nimic. Probabil îți vor zbârnâi corzile doar. N-o sa fie 100% "in parametrii" dar nimic grav.
 9. 1 point
  "Cut my life into pizza, this is my plastic fork..." Enjoy (or not)!
 10. 1 point
  Al 2-lea backing track este solo-ul lui Steve Vai pe piesa de la Whitesnake "Now You're Gone" la care din nou, nu am gasit niciun backing track valabil pe YouTube. Asa ca i-am facut eu unul.
 11. 1 point
  Made in Indonesia, 2005. Stare foarte buna, cateva mici urme de uzura la corp. Doze schimbate cu EMG 85/81 active. Vine cu strap locks si husa. Varianta actuala (china, doze ieftine): https://www.thomann.de/ro/esp_viper_201b_baritone_black.htm Se poate vedea/auzi aici: Schimb doar cu semi-hollowbody, preferabil stil 335, USA/Japan/Korea, cu diferenta in functie de caz. Contact pe PM sau la telefon.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.