www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/21/20 in all areas

 1. 1 point
  Fender 57 Custom Deluxe made in usa hand wired,cutie lemn pin ,full lampi soundul Bonamassa, ZZ Top (zona blues-rock) dif de 12 toli ; loud ca decibeli sa dai 1 la 1 cu toba dar numai 12,13 kg (asta datorita lemnului de pin si nu laminated/placaj ca modelele mai ieftine) direct la prize europene 2.30v
 2. 1 point
  Salut, Vand un Fender Deluxe Strat HSS Made in Mexico. Am cumparat-o acum doi ani de la Thomann si nu prea am cantat-o. E un strat HSS modern: locking tuners, 12" radius, freturi narrow tall, doze noiseless, 2 point trem, S1 switch. Este ca noua. Specs: Body: Ash Neck: Maple Fretboard: Maple Neck profile: Modern C Nut width: 42 mm Scale: 648 mm 22 Narrow tall frets Pickups: 2 Vintage Noiseless single coils and 1 Twin Head Vintage humbucker 2-Point synchronised tremolo S-1 switching humbucker Deluxe sealed locking tuners with vintage style buttons In mod normal vine cu un gigbag, dar nu il mai am, asa ca o dau cu un hardcase Ibanez. Se poate proba in Bucuresti. Prefer predare personala.
 3. 1 point
  Vând pachet Fender Squire Affinity + amplificator lampi (copia VOX AC4) + cabinet 1x12 Harley Benton cu difuzor Celestion Vintage 30. Au fost folosite de fata mea foarte puțin, și-a pierdut interesul și vreau sa le vând. Toate sunt in stare foarte buna, la chitara am și un pickguard in setup HSS. Pret pachet 1.700 lei, nu vând pe bucăți, preferabil in Brasov.
 4. 1 point
  Vând două difuzoare, provin din dezmembrarea unui cabinet Marshall 1960, made in England, putere 75W, impedanta 16ohm, dimensiune 12", se pot folosi pentru diferite upgrade-uri la combo-uri sau cabinete pentru chitara electrica. Pret/buc. 200 lei, trimit în țară, cumpărătorul plătește transportul, fără schimburi.
 5. 1 point
 6. 1 point
  Vând multieffect Nova System în stare foarte bună.
 7. 1 point
 8. 1 point
  Bă, jur că n-am premeditat asta, dar nu știu cum m-am învârtit și am făcut exact ce v-ați aștepta să fac: am renunțat la lămpi și am mai pus un procesor . Povestea cu configurare prin web server și RP80 care știe MIDI la https://hackaday.io/project/171661-zero-budget-pedalboard/log/181089-the-big-update Totuși pare mai simplu decât ce pilotează Bogdan ( @the outsider ) .
 9. 1 point
  https://www.youtube.com/watch?v=sUtqI499Hfg
 10. 1 point
 11. 1 point
  Pret: 2200RON Localitate: ORADEA Contact: iurieboico@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Archtop Otwin fabricata in jurul anilor '50.
 12. 1 point
  Vand silent guitar cu corzi de metal YAMAHA SLG200 NT in stare perfecta de functionare si cu aspect impecabil. Pretul este de 2300 lei . Nu accept schimburi !
 13. 1 point
  Eu sunt, m-am apucat de clasic o perioada( , acum vreau sa revin spre dar simultan sa ma mai joc cu chitara/jazzish stuff. Karpi <3, mi-aduc aminte cu super mare placere de TM Jamsession <3.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.