www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/17/20 in all areas

 1. 1 point
  The ZenMan is one of those unique boxes meant to complement a good amp, rather than smother it in distortion. The pedal’s layout is simple: Tone, Boost, Gain, and Level, along with a heavy-duty Boost footswitch and a Bypass switch. In this case, the latter is another name for “overdrive on/off,” as it activates the pedal; in this mode, the ZenMan’s desired settings are dialed in. The Tone knob is pleasantly nuanced – not shrill or harsh, as is the case with some pedals. The Vintage/Phat switch is another cool feature, providing some beef in Phat mode while easing off the middle for a more natural, old-school sound in Vintage mode. As if that’s not enough, the ZenMan’s gain can be dialed down and the Boost used as a clean-booster for solos. Jamming on a ’63 Fender Jaguar through a classic 1×12 tube combo, the ZenMan performed superbly, allowing the Jag’s natural voice to shine through. To play the blues all night long with just a bit of tube-amp bite, set the ZenMan for light gain. Turn up the gain to reach into Keith Richards territory and keep going for some deep Bad Company riffery. Turning the mini switch to Phat gives a more contemporary sound with some nice low-end chunks. In fact, the ZenMan delivers impressive bottom in this mode – suddenly the 1×12 cabinet had the beef of a 2×12 and, at times, even a half-stack. Add in the Boost feature and the sky’s the limit, with the clean booster settings providing killer country or blues workouts without the dirt. Step on the Bypass switch and you’re back to your amp’s unfiltered tone. Used as a go-to box for soloing, the ZenMan could be quite deadly with the amp set for a decent overdrive sound and the pedal set up as a solo boost – it’s easy to imagine tone going through the roof. Cool pedal, indeed.
 2. 1 point
  Vând chitara din titlu, este cumpărată de pe Ebay și anume: - body original Fender + bridge Fender + maneta tremolo + pickguard Fender negru 3 straturi + șuruburi și neck plate Fender ( nu a avut cover pentru cavitatea arcurilor, este utilizat, câteva urme de uzură ); - neck nou-nout, original Fender, piesa de schimb pentru modelul din titlu; - chei noi Fender 70s style; - string tree Graftech; - case din lemn, black tolexul, de la Thomann, nou, am și cutia de carton în care a venit de la magazin. Totul este asamblat, se vinde împreună cu case-ul, nu am montat string tree-ul, mai trebuie dozele, switch-ul, potentiometrele și capacele de plastic pentru ele. Chitara are jack. Mai necesita o investiție 300-400 lei (doze-switch-poturi-capace poturi/switch). Nu se încadrează în categoria partcaster deoarece chitara este compusă din piese originale Fender, care apartin modelului în cauză. Mai am două chitare din aceasta serie 70s Classic, una gata și una în aceiași stare cu cea din anunț. Este doar pentru vânzare, nu sunt interesat de schimburi, pretul este de 2000 lei fix pentru tot ce se vede în imagini, trimit in țară, transportul ti-l plătești, pot face comanda prin Olx pentru un tarif redus de transport. Nouă a ajuns să coste un pic sub 5000 lei (vezi Guitarshop), iar pe Ebay sau Reverb tot atât + transport și vamă.
 3. 1 point
  Salut! Acum multa vreme (prin 2015) am primit prin donatie, pe acest forum, 2 amplificatoare: un head home-made de 100W si un combo de vreo 15W. Colegul care a donat head-ul a dorit ca el sa fie dat mai departe, cand nu mai am nevoie de el. Din pacate, nu il mai am ca sa il pot da mai departe, dar am posibilitatea de a face ceva bun pentru altcineva care este in aceeasi situatie in care eram eu atunci. Din acest motiv, as dori sa donez 2 amplificatoare intr-un buget de ~500 de lei fiecare. Am ales eu unul ca si idee, dar daca cineva doreste altceva (prefera ceva mai orientat metal sau mai clean, etc) si are norocul sa fie tras la sorti, poate sa imi trimita atunci un link si ne intelegem. Daca aveti nevoie de asa ceva (nu daca va doriti inca un amplificator, desi mai aveti inca 3) lasati un comentariu aici si o sa fac o extragere pe random.org in data de 18. Voi contacta cei 2 castigatori prin mesaj aici pe forum si vom discuta detaliile de livrare si ce mai este nevoie. Toate cele bune!
 4. 1 point
  Sky upside down, looking under a sea Take Care
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.