www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/02/20 in all areas

 1. 3 points
  Mayones Duvell Elite Qatsi Deluge este un instrument premium produs de unul dintre cei mai apreciati producatori boutique ai momentului. Desi este modelul semantura a lui John Browne de la Monument, chitara este mult mai mult de atat, calitatea lemnelor, a materialelor folosite, finisaje si hardware sunt cele mai bune disponibile la ora actuala pe piata. Este un insrument usor si perfect balansat, gandit pentru cel mai bun ton si ergonomie posibile: corp din ash usor cu tratament termic (roasted) si top din quilted maple (splendid), grif laminat din 5 bucati (foarte satabil) si tastiera din ebony, 24 taste jumbo din otel (se uzeaza extrem de greu si raman mereu lucioase), cheite locking Hipshot, bridge fix Schaller Hannes. Chitara vine din fabrica echipata cu un set de doze care i se potrivesc perfect: Bareknuckle Nail Bomb si Cold Sweat. Sunt doze premium de la un producator boutique extrem de apreciat. Are un singur pot de volum, care face si split la doze, plus selector cu 3 pozitii. De sunat nu are rost sa va povestesc prea multe, dar va invit sa o probati. Este foarte rezonanta la rece, iar amplificata suna incredibil. In mod clar lutierii de la Mayonesc stiu de ce cer pentru un astfel de instrument 3500 euro. Finisajele sunt incredibile, feelingul chitarii este exceptional, totul este la superlativ. Este reglata foarte bine, functioneaza totul impecabil si este in stare excelenta, cu mici urme normale de uzura pe spate. O am in urma unui schimb de acum vreo 2 sau 3 ani, nu am cantat-o prea mult din lipsa de timp. Ideea a fost sa o pun imediat la vanzare, dar pana acum nu mi-am facut curaj, atat de mult mi-a placut. Am vazut multe instrumente pana acum, dar putine au reusit sa ma impresioneze asa cum a facut-o Mayones.
 2. 1 point
  Meshuggah trials.mp3
 3. 1 point
  Se vinde o chitara Epiphone Les Paul 1960 TRIBUTE Plus Black Cherry, absolut noua impreuna cu un hard case. Specificatii Model:Les Paul, Singlecut Culoare conform producător: Black Cherry Corp: Mahogany Neck: Mahogany Profil neck: 1960s Slim Taper Tastiera rosewood Radius: 12" Număr de taste: 22 Configuratie doze: HH Mărimea taste: Medium Jumbo Lungime scală (mm): 628 Material top: Arțar Doze : 2x Gibson USA `57 Classic Bridge: Fixed Controale: Volume (2 x), Tone (2 x) Selector (Switch): 3 Way, Pickups Cheite: Grover Lățimea nut (mm): 43 Include case Nu doresc schimburi. Detalii in privat.
 4. 1 point
  Guys, Va multumesc tuturor ca vi-ati luat din timpul vostru ca sa imi recomandati. Momentan m-am decis si pana nu ajung cat de cat la un level mai ok cu cantatul raman la interfata audio + casti. Multumesc, Mult spor si success in continuare!
 5. 1 point
  hai sa nu mergem chiar asa de de departe si sa ne uitam in ograda proprie: ne consideram mai civilizati decat ei, insa bun simt avem cat negru sub unghie. dar intotdeauna capra vecinului este mai urata decat a noastra. amuzant este ca toti cei care au postat inaintea mea sunt din orasul cel mai civilizat si modest din tara, cu un trafic fluent si negalagios.
 6. 1 point
  Un sat de pescari parasit pe langa Budapesta
 7. 1 point
 8. 1 point
 9. 1 point
  Ce-am inteles eu: @Stefan OPREA e mai boem si mai idealist din fire, @Rãspopitu' a baut cateva beri aseara in Frankie si l-au apucat dracii ca altii canta mai bine decat el, @Dobby a facut un topic ca sa se afle in treaba pentru ca oricum oamenii care isi castiga existenta din muzica nu-si pierd timpul pe forumuri si oricum n-or sa vina aici sa zica cati bani fac pe factura si cati la negru si uite asa, conform traditiei RGC-iste ati ajuns sa va porcaiti de la nimic... Sa va fie rusine... Magarilor
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.