www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

pd96

Newcomers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by pd96

  1. Caut sa cumpar PRS Silver Sky SE Stone blue de la cineva care este in Timisoara ca sa pot sa o testez intai. https://www.thomann.de/gb/prs_se_silver_sky_stone_blue.htm
  2. Guys, Va multumesc tuturor ca vi-ati luat din timpul vostru ca sa imi recomandati. Momentan m-am decis si pana nu ajung cat de cat la un level mai ok cu cantatul raman la interfata audio + casti. Multumesc, Mult spor si success in continuare!
  3. BiasFx 2 folosesc in momentul de fata suna destul de bine parerea mea... dar ar fi cam cateva probleme pe care le-am enumerat mai sus de ce as vrea sa imi cumpar un amp.
  4. Imi iese tonul cat de cat ok parerea mea de incepator(nu am un exemplu de fisier audio acum daca te intereseaza as putea trimite unul deseara). Vst-uri pe care le folosesc sunt: BiasFX 2, AmpliTube, Guitar rig 5 player Chestiile care ma deranjeaza ar fi urmatoarele: 1. De multe ori am ,,cracks and pops" . 2. Procesul e cam incomond pana ajung sa cant.. 3. Nu am difuzoare, cant doar pe casti si de multe ori am patit ca voiam sa merg sa ma intind dupa ceva si dadeam cu interfata audio pe jos :)) Nu am boxe.. folosesc doar castile Asa e, mi se pare cam incomod procesul pana sa ajung sa cant si am patit de multe ori sa dau cu interfata de pamant doar pentru ca m-am intins dupa ceva :)) Vreau ceva de maxim 15w pentru ca locuisesc la bloc si nu as vrea sa imi supar vecinii. :)) Vreau sa folosesc amp-ul doar in dormitor, gen ca practice amp doar macar sa sune cat de cat bine..
  5. Salut, Acum 6 luni mi-am achizitonat un Squier Bullet Stratocaster fara amplificator si m-am gandit ca ar fi timpul sa imi achizitionez. (daca va intrebati cum am cantat pana acum: mi-am cumparat o interfata audio scarllet si am contectat-o direct la ableton live lite ca sa pun efecte gen: compressor, reverb, IR s.m.d) Problema e ca eu cum sunt incepator nu as vrea sa investesc multi bani si nici nu ma pricep la amp-uri si as avea nevoie de sfaturile voastre.. Imi doresc sa folosesc amp-ul pentru tonuri clean. Pana acum mi-au atras atentia urmatoarele amp-uri: Vox Pathfinder 10(mi se pare super la pretul acesta doar ca nu are reverb): https://www.youtube.com/watch?v=fWhDakUl1N8 Orange Crush 20ldx https://www.youtube.com/watch?v=Vwiy4q3Orx0 Boss katana mini https://www.youtube.com/watch?v=V8ydPFBacy8 Multumesc anticipat!
  6. Salutare, In primul rand vreau sa va multumesc tuturor pentru ajutor. Pana la urma m-am tot uitat pe Youtube la o gramada de video-uri si mi-am facut curaj si am reusit... n-a fost chiar asa greu :)) Ce am facut mai exact : 1. Am cumparat corzi noi D'addario NYXL 1046. 2. Am dat cu grafit pe toate locasele nut-ului 3. Am folosit urmatoarea tehnica pentru a monta corziile ceea ce a ajutat foarte mult 4. Am intonat chitara dupa urmatorul tutorial: Costul total al operatiunilor: 50 de lei pentru corzile noi :)) Multumesc inca o data! Sarbatori fericite tuturor.
  7. Mersi fain, am discutat cu el insa costurile pentru serviciile lui sunt echivalente cu suma pe care am dat-o pe chitara... Mersi... Voiam sa o faca cineva care se pricepe, eu sunt incepator in toate ca sa zic asa :))
  8. Salut, Caut o persoana din Timisoara care se se ocupa cu rezolvarea problemelor de intonarea a unei chitari electrice stratocaster Fender Squier Bullet.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.