www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/25/19 in all areas

 1. 3 points
  Salut! Organizam la RockSchool un târg de chitare, care va continua cu un jam session, în urma căruia unii își vor găsi trupa, sau o trupa te va găsi pe tine. Esti instrumentist si cauti trupa? Sau ai o trupa si cautati instrumentisti? Duminica 29 septembrie, intre 15.00 si 19.00 Rosckschool organizeaza targul de instrumentisti. Vino sa te intalnesti cu altii, sa schimbati o vorba, sa va cunoasteti, sa incercati cum sunati impreuna intr-una din salile Rockschool (nu e nevoie sa va aduceti instrumente, le puteti folosi pe ale noastre), si poate se leaga de un proiect, de o cantare sau de o prietenie. De ce facem asta gratis? Fiindca Rockschool nu e o scoala, e o stare de spirit, si ne bucuram daca oricine, copil sau adult, incepator sau experimentat, talentat sau nu, ia o pauza de la grijile cotidiene.
 2. 2 points
  Intre 11.00 si 15.00 e targ de chitari, intre 15.00 si 19.00 targ de instrumentisti. Si noi ne-am gandit ca atmosfera sa fie cat mai departe de targuiala de bazar oriental, de asta oferim o evaluare a instrumentelor si o parere despre pretul cerut - pentru cine vrea, bineinteles.
 3. 1 point
  An fabricație: 2014 Stare impecabilă Greutate: 3,1 kg Modificări: orange drop tone capacitor + al 2-lea pot de ton face blend de bridge Includ și o husă Fender Specificații complete aici: https://bit.ly/2kVVWW3 Detalii in PM
 4. 1 point
  Eu zic ca in cel mai rau caz, ne vedem in carne si oase, mai schimbam o vorba, poate niste corzi, dam lacul jos de pe o chitara, il analizsm, vedem ce iese. Mie sincer mi-ar placea sa ne vedem cat mai multi acolo.
 5. 1 point
  Bineinteles, asteptam cu drag pe oricine, fie ca isi cauta trupa fie doar curios.
 6. 1 point
  https://www.olx.ro/oferta/fender-stratocaster-1983-custom-vintage-rare-stripes-unic-IDcOb01.html#552d3d1219 la pretul asta,e pomana
 7. 1 point
  Sistemul ăsta e operat de cineva care știe ce fac toate butoanele?
 8. 1 point
 9. 1 point
  Impecabila, are husa originala.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.