www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/27/18 in all areas

 1. Se vand doua pedale distors Joyo Ironman - format mini. Se dau in cutie, pe baza au velcro 3M. Pe youtube se gasesc destule demo-uri/reviews inclusiv de la Ola Englung sau HP42. Sunt ca noi, am cumparat diverse pedale pentru a-mi testa amp-ul, iar de distors nu am nevoie. Pretul este 165 lei per pedala (100 mai putin decat am dat pe ele) / 190 plus alimentator ca nou / 200 plus patch cord Cordial nou. Daca le cumpara cineva pe ambele platesc eu transportul. Trimit in tara cu verificare. Voi adauga si pozele cu ele in board. Se pot testa in Craiova. 0730.044.097
  1 point
 2. vand aceasta chitara https://www.mansonguitarworks.com/index.cfm/product/manson-ma-2-evo-s-electric-guitar-122 se prezinta ca noua. pret 5000 ron bonus: pedala overdrive behringer amplificator fender frontman 212 + switch pedala curea piele profesionala case cablu nu am timp sa fac poze, dar daca e cineva interesat o sa mi fac.
  1 point
 3. urgent 4500 ron. numai chitara costa 10000 ron si e ca noua.
  1 point
 4. Cu multa rabdare sui munca am reusit sa fac un " header picture " ce se potriveste ... Am gasit o poza printre putinele cu toata trupa pe scena ..una din pozele pentru careva afis . Asa arata trupa pe scena in 1977.. sa vad daca apare aici in pagina caci nu gasesc nu merge ..pun link si apare numai un " medalion .. poate de pe facebuk
  1 point
 5. Un mic amendament - UCMR este Uniunea Compozitorilor si e cu totul altceva iti ofera calitatea de membru al Uniunii nu iti gestioneaza drepturile de autor. Ca sa-ti faci cpyright-ul la niste compozitii te inscrii (incredintezi prin mandat gestionarea drepturilor tale de autor) - ADA ( Asociatia Drepturilor de autor) care e in parteneriat cu UCMR ( Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania), dar e alt organism. Si membrii UCMR au compozitiile inregistrate la ADA pentru gestionare.
  1 point
 6. Buna Bogdan! Mersi pentru mesaj, si imi cer scuze pentru intarziere! Site-ul nu m-a informat ca aveam un mesaj in asteptare. Ai gasit alte persoane aici? Unde locuiesti in Bucuresti? Locuiesc eu in nord...langa parcul Herastrau. Daca vrei sa ne intalnim, cred ca ar fi bine sa bem o cafea undeva, si discutam preferinte noastre ale muzicii. Spune-mi cand ai o clipa libera.
  1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.