metallixro

Newcomers
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

17 Good

About metallixro

Profile Information

 • Location
  Craiova

Recent Profile Visitors

1,099 profile views
 1. Vand ce se vede in poza, doar impreuna: 1x Dimebucker, 1x Dean DMT Dimetime, 3x pots 500k alpha.
 2. schimb si cu set doze active EMG solderless mint condition demontat cu tot ce trebuie: pots (2v+1t short shaft), fire, stereo jack etc. Local pentru Craiova sau imprejurimi.
 3. schimb si cu set doze active EMG solderless mint condition demontat cu tot ce trebuie: pots (2v+1t short shaft), fire, stereo jack etc. Local pentru Craiova sau imprejurimi. .
 4. Cabinet din seria Diavlo.
 5. Schimb cabinet Randall 1x12 cu Celestion V30 ca nou - mint condition cu ISP Decimator v2 sau MXR Smart Gate M135. Local pentru Craiova sau imprejurimi. CHEERS!
 6. Vand cabinet Randall 1x12 cu Celestion V30 ca nou - mint condition sau schimb cu ISP Decimator v2 sau MXR Smart Gate M135. Local pentru Craiova sau imprejurimi. CHEERS!
 7. metallixro

  vând Mesa Boogie EQ - 5 band graphic V

  Il cumpar eu daca mai e valabil ai PM
 8. metallixro

  vând [EXPIRAT] Head Mesa Boogie F30

  transport inclus in pret.
 9. metallixro

  vând [EXPIRAT] ESP LTD IRON CROSS

  transport inclus in pret.
 10. metallixro

  vând [EXPIRAT] ESP LTD IRON CROSS

  Are si straplocks de la Dunlop.
 11. Vand ESP LTD Iron Cross cumparata noua din Germania in 2016 cu 1100 euro.Dozele active au fost inlocuite de un tech local cu doze pasive Warman 12 gauge (pots alpha 500k si orange drop) iar cavitatea este ecranata cu folie cupru. A fost facut un setup iar chitara are corzi noi Ernie Ball. Are locking tuners, am si pickguard-ul.Chitara este practic nefolosita, studiez pe alta.Pretul include un hardcase din lemn, nu sunt interesat de schimburi.Link producator: https://www.espguitars.com/products/9396-ltd-iron-cross-sw?category_id=1963396-james-hetfieldTrimit in tara cu verificare.